Тренировки в домашни условия - 105

• 40 332
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
maksimka, неее, нямам възможност да ги спазвам толкова стриктно, тренирам когато и както мога, гледам да ги докарам поне 3-4 пъти в седмицата.

# 571
  • Бургас/София
Ден 6 седмица 22 от 45 минутния план на Pamela Reif плюс тази тренировка с ластици за дупе: https://www.instagram.com/p/CDsoQeVDI1v/?igshid=1l1v2n6yvk28k и сега заслужено плаж 😆

# 572
Днес - 15 км.семеен преход с велосипеди Simple Smile

# 573
Честит празник на всички.
Изминала седмица се получи един ден тренировка два дни почивка, направо ме е срам да се отчитам.
Така ми се иска да правя 5-6 дневни тренировки, но ще се радвам и на 3 дневни за седмицата.

# 574
Отчитам от понеделник до петък здраво лежане и як мързел. Последната седмица съм като пребита, постоянно ми е уморено и ми се спи. И днес щях да пролежа деня, ако не беше зверският ми инат и убеденост, че това "слушане на тялото" ще ми докара още повече кила, още по-болезнен таз и кръст и още по-схванат задник. Та ден първи от силовата. Колебая се много дали в следващите месеци да продължа да си плащам. Отдавна й казах, че тежестите са ми прекалено големи, че ми е трудно да прехвърлям от легнала в права позиция в една серия две упражнения. Тя каза, че като цяло вече е време да нямам легнали позиции, но не е сменила упражненията. Казах, че ми идва в повече 60 минути, като ми отговори, че мога да правя половината серии в един ден, половината в друг, което обаче не ме кефи, защото в началото ми казаха, че ще има чести смени спрямо седмиците на бременността, а реално съм с едни и същи упражнения от месеци - доскучаха ми, а и вече не ги усещам безопастни. Не се чувствам сигурна докато ги правя.

# 575
При кой треньор си дух? Аз  мисля,че е нормално да се скапеш ,като си спомням аз как бях.....като пребито куче 😢 почивай си ❤️
Аз си тренира с четвърта седмица от ХИЧ ,замених днешната Хамър Пауър с билт от делукса ,много ни хареса ....Качила съм два кг и мисля да вкарам повече кардио,примерно 20мин спининг веднага след работа и вечерта 30мин плуване .Дойде ми днес и се надявам 1 кг да е от задържана вода ,но видимо съм качила мазнина по бедрата и корема...което е нормално с моето ядене и пиене без мярка хахаха 😂 даже ми е малко ....

# 576
Със strong by science

# 577
Вчера legs от xtrain... Пиша от телефона и ми е трудно, но набързичко ще напиша, че Агент се оказа зверски права, тестването на 1RM на три упражнения само показа, че сега тренирам на 50-60 процента от максимума си, не на 70-80 както си мислех, също така се оказва, че няма да имам Тежестите за втория и третия мезоцикъл... Но съм много надъхана и ще ходя в зала да ги правя, все пак три пъти в седмицата не е кой знае какво... За преден клек 1rm излезе 46 кг, за гребане с една ръка 28 кг... Вече колко кадърно го правя тестването не знам, със сигурност ако има треньор до мен ще е по точно, но все пак дава някаква яснота...

# 578
... набързичко ще напиша, че Агент се оказа зверски права...
Обичам много да съм зверски права, дори само да съм звер също много ме устройва Wink

И умната! Няма нужда да се травмираш при тестовете!

15/33 Колоездене 36 км

Скрит текст:
MM си поиска хамбургер! Аз исках да караме заедно колела без децата. Компромисът, който предложих беше да идем на по-отдалечена кебапчийница. В крайна сметка 36 км, въпреки, че тайно се надявах на цифра по-близка до 50 км, но заваля. А и доста добро темпо за каране в градски условия поддържахме, съдейки по пулса ми и въпреки спирането за вода на всеки 2-3 км от милото!

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 20:14 от Agent Provocateur

# 579
Духче, от целият ти разказ ме притеснява, че треньора не те чува...! Аз от 5 до 9-я месец почти постоянно бях легнала, но не го препоръчвам наистина. Повече разходки и леки упражнения, слушай си тялото.

За днес приключих Руми Корем мечта - трета седмица.

# 580
  • 1st floor
Този уикенд никъде не отидохме. Вчера бяхме на кръщене - проточи се ужасноооо дълго и се прибрахме чак вечерта. Днес свободен ден - отчитам 10км тичане. Разкошна, прохладна сутрин. Purple Heart

# 581
Отчитам ден две от програмата. Не мога с по 6 кг на ръка, сменям с по 3.5 на ръка. Чувствам се добре. Мъничко се притеснявам, че напоследък рита по-малко, но на 20 съм на преглед и ще видим как са нещата.

Зизу, тя и треньорът човек, май на море е била, тази сутрин ми писа. Държи със същата програма още седмица да съм, но аз си намашявам тежестите.
Тея 16-17 кг дето съм ги качила ме тревожат, но и според лекарката и според треньорът няма какво повече от това да направя. Надъхвам се, убедена съм, че правя възможно най доброто за себе си, че това оказва ефект и на малкия човек и после за възстановяването много ще ми помогне.
За първи път от както съм бременна сънувам храна хахах цяла нощ сънувах тирамису Joy

Утре съм на спининг и ще пробвам и една нова програма на бийч боди за бременни. Благодаря за нея на звезди Heart

У дома движението ми е малко. Ще опитам да наваксам липсата на ходене с малко спининг байк у дома.

# 582
Здравейте Simple Smile

Орхидея, честито. Heart Нашите деца са наборчета, но аз още не се осмелявам за второ.

Аз отчитам един стречинг за вчера, днес почивам. Обичайно лятото качвам, защото прекалявам със сладоледа, но тази година пу пу задържам, че даже и леко свалям.

Иначе за феновете на Fitness blender мернах, че пак имат намаление на няколко програми. Аз мисля да се сдобия с тези, които нямам Simple Smile

# 583
Аз отчитам една спининг тренировка. Притеснявам се, че май вдигам доста пулса. Дадоха ми на заем един фитнес часовник докато дойде моят фит бит, утре сутринта ще си поиграя с него, надявам се после на спининг а да имам идея от пулса.

# 584
Аз отчитам три часа ходене с 5.5 кг тежест 🙂 и ден пореден от Руми.

Общи условия

Активация на акаунт