Тренировки в домашни условия - 105

• 40 343
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Арсен, ще ми се и при мен да стане така. За днес отчитам пак една високоефективна плюс кратка тренировка за корем. Искам да намеря време и за малко йога. Забравила съм колко трудно се намира време с новородено!

# 556
  • Стара Загора
Започнах двуседмичното предизвикателство на Клоуи ама ако трябва да съм честна нещо не ме кефи. Само управления тип планк и коремни. И някак си ми се струват хаотични. Ще си завърша програмата,може и още някоя да направя ама не мисля постоянно да тренирам с нея.

# 557
  • Бургас
Снощната тренировка ми беше трудна, май бях изморена, защото тренировката ми беше кардио 20 мин., силова цяло тяло и 10 мин. корем общо време час и 15 мин. Нищо ново и прекалено.Тренирам през ден, но на моменти сякаш нямам сила. Храненето ми е добре, надявам се да е  от жегите, а не от нещо друго.

# 558
Здравейте момичета аз започнах пак да тренирам в залата, събота и неделя у дома правя тренировки.
От днес тренировката
Загряване 20 мин велоергометър
Планк ; Хиптръст
1.Клекове - на  Смит машината с 10 кг -4 серии •13 повторения
2.Сумо клек. 16 кг  -4 .20
3.Тяга - с 15 кг щанга -4.15
4.Напади -  с 4 кг гири 4.30
колело - 20 мин
Скромно но с желание 🥰

# 559
  • 1st floor
Следя ви, но нищо не мога да отчета. Дори тичането, което планирах укиендите не се случва, защото все сме някъде на път. Последният отскочихме до морето, защото плановете за планина пропаднаха заради лошото време. Сутрин нямам никакво време, спи ми се, едва ставам за работа. Цял ден съм на хладно в офиса и докато се прибера тече вода от мен заради жегата. У нас същото - изцяло южен апаратмент с огромни слънчеви прозорци, без климатици. Изобщо и не си помислям да тренирам, докато не паднат градусите поне с пет. Преди лятото не съм прекъсвала, освен когато сме били на почивка, но излизах в десет за работа и сутрин горе-долу беше някаква нормална температура с широко отворени прозорци и вентилатор на макс. Сега излизам рано и нямам време сутрин.

Единственото с което мога да се похваля е, че за три седмици работа свалих трайно два кг и остава още един до целта. Даже почна да ми личи пресата на корема. Simple Smile

# 560
максимка, и аз не можах да й стана особен фен на Клоуи. И на мен от самото начало не ми хареса как постоянно набляга на корема, досега никога не бях правила толкова изолирани упражнения само за корем. Вече й свикнах в това отношение, но сега пък ми е много стерилно, друго е някой да ти се развика диг диииийпър и да се опиташ да дадеш всичко от себе си Smile Та и аз смятам да си завърша тази програма и да приключвам с нея.

# 561
  • Стара Загора
Бухтичка, аз доколкото по разгледах и другите ѝ програми са базирани на планк и корем. В което лошо няма ама аз искам да тренирам цяло тяло.

# 562
Бухтичка, аз доколкото по разгледах и другите ѝ програми са базирани на планк и корем. В което лошо няма ама аз искам да тренирам цяло тяло.
Виж Christine Khuri, чудесни са и тренировките.

# 563
Иназ ви следя, но от път и деца не остава много време. Последните три дни отчитам кратки преходи по 10 км с колело.
Агент, съжалявам за отлагането на учебната година. На нас стискам палци да нямаме големи проблеми, но....Както винаги ще е хаос Sad
На нас ни предстои почивка след 10 дни, 8 нощувки ще са. Искам да ги разпределим по планините и само две на море...Ама никаква идея нямам къде ни се ходи Simple Smile Мъка Simple Smile

# 564
Хващах автобус малко по шосето и около 13 км да съм извъряла. Гръб, бицепси и рамо, преди и след разходката.

Утре ще товаря и разтоварвам дърва, май друго няма да ми трябва, като тренировка Simple Smile

# 565
Аз съм много скромна, отчитам една седмица разходка с куче из гората спиниг и йога.
За днес и утре съм планирала каякстване, а за понеделеник семейно ще потренираме по една жп линия с колички с педали очаква се да е много живописно, дано не си забравя камерата.

# 566
Аз отчитам седмицата с каране на велоергометър вкъщи, а вчера чизъл баланс. Имам МТ.
С храната като всяко лято съм много зле. Хората слабеят за лятото, аз обратно. Пусти сладолед много бърка работата.

# 567
И аз винаги дебеля лятото.
Снощи отчитам тренировка от програмата и една допълнителна за корем. Другата седмица мъжът ми е командировка, аз трябва в три от дните да разкарвам децата по лекари, отделно да си правя пср и да приготвям багаж за Гърция. А той ще се прибере само да натовари всичко в колата. Отсега ми се изправя косата!

# 568
И аз никога не съм отслабвала лятото и съм се чудела на другите. Приех, че не съм като тях просто и това е. Предполагам, че наблягат повече на по-нискокалорични, разхлаждащи храни като диня, таратор. Но аз не съм им толкова фен.

За днес ден 22 от програмата на Клоуи, има изгледи да я завърша другата седмица.

# 569
  • Стара Загора
Бухтичка, ти спазва ли почивните дни в програмата така както тя ги дава?

Общи условия

Активация на акаунт