Тренировки в домашни условия - 105

• 40 326
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Започнах Корем мечта 4 седмица, ден 1 + мини 8, може би малко скатавах оттренировката, че ми беше топло. Утре повече Simple Smile

# 586
Започнах пета седмица на  ХИЧ ,тренирам си по програмата и няма кой знае какво да споделям,само че съм качила 2 кг ,но това е от много ядене и така....няма драма 😄
Беси ,чакам с нетърпение коментарите ти за The Worka-a .
От сряда тази седмица съм почивка и  ми идват много гости  и сигурно няма да кога да тренирам,така ,че ще си дам малко зареждаща почивка ,планирам баници,шкембета ,мусаки хаха  -после ще оправям последствията😂

# 587
Тази седмица сме на море и правих Cardio Core от трета, втора фаза и от АЛО. Днес мисля да направя същата от първа фаза. Бях забравила колко много ми харесва кардиото на 80д.

# 588
  • Пловдив
Здравейте!
Бяхме малко на предморе, та не тренирах, само ядене. Не смея да се кача на кантара 😥 пак съм напълняла много, а в края на тази седмица ме чакат 8 дни ол инклузив, и вече наистина не знам. То оълнвя и само като съм вкъщи, камо ли пък на ол дей плюс.
Вчера Чизъл баланс, днес имам МТ на долна част, едвам ходя. Понеже мъжо е в командировка, се налага да правя други тренировки тези дни, та за днес си избрах от Кор де форс, ММА шред, хареса ми. Много съм се измързалила лятото, едвам се наритвам за тренировка, не се влагам, гледам да мине, не знам, дано до септември ми мине.
Звезд къде се изгуби, дано бебо не плачка много 💓
Изчезвам, весел ден!

# 589
И аз отчитам един спининг.

# 590
Звезди, отчети си часовете сън, плс!

Нищо интересно при мен - продължавам с Августовското гребно предизвикателство (100 км за 4 седмици), и засега всичко върви ОК, но следващата седмица ще пътуваме и не ми е ясно как ще направя 40 км през нощта след като се приберем (последните 40 трябва да бъдат напраавени от 21 до 28 Август за да се зачетат)

16/33 Rowing 33 min
17/33 Rowing 73 min
18/33 Rowing 33 min

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 03:48 от Agent Provocateur

# 591
Агент, точно влизам да пиша на Люба, че мислех да почвам новата програма на ББ за бременни и след раждане, но чакам да почнат да ми се събират поне по 6 часа сън на денонощие.
Засега тренирам само усилено кардио с количката, защото това се оказа най-сигурното средство срещу всякакви бебешки проблеми. Добре че е лято и мога да трамбовам с нея от зори до късна вечер. И вакуумки правя, като се сетя.

# 592
Днес Butt Bible 3 и корем. Леле, какви бедра направих от тази тренировка. Поне личи, че е мускул, не сланина Simple Smile

Вчера правих, онзи 63 минутния, пилатес на ФБ за корем и крака.
Дават изгорени ккалории между 200 и 400, хм...

# 593
Приятни ваканции, почивки, гостувания и пътувания за всички!

Звезди, наслаждавай се на разходките!

Не се отчитам, защото в последните седмици основно бягам, правя йога. Преди да дойде есента/зимата и пак да ни затворят решихме да направим един "малък" ремонт и да си поосвежа домашния джим. Съответно в момента не ми е много уютно да тренирам.

# 594
  • Пловдив
За днес от Кор де Форс следващата тренировка, не е ММА този път май се казваше Пауър скулпт. Не ми беше лесна, бая пот се изля. Харесва ми тази програма и ще я направя след Хич и ложе би след 10 рунда, че тази Кора ще дойде трудна на мъжа ми.
Звезд, радвам се, че се обади, бебо дано много не те тормози, но и да те, ще мине. Някой ден. След дни, месеци или години 💓😀.
Агент, направо ти завиждам на гърба, който съм убедена, че си направила прекрасен с това гребане! Страхотна си💓
Джери , ами нормално е, горе-долу толкоз се хабят май. Аз за час макс съм изгаряла 310 калории, ти си по-висока, може ида ги докараш 400. Но, няма как да са повече. В този ред на мисли, две 30 минутни тренировки излиза, че хабят повече калории, отколкото една 60 минутна. Не е ли странно?
Лека вечер!

# 595
Днес направих на Джери тренировката и наистина доста натоварва бедрата. Играх и федербал с малкото, а и на полето навъртях пет-шест километра.
И аз съм от тези, на които лятото не им влияе отслабващо. Отпускам се с плодове и алкохолни коктейли. Движа се повече, но и хапвам и пийвам калорични неща.

# 596
luba_rizova, кор де форс бях правила веднъж преди и ми допадна. На мен не ми се видя свръх трудна тогава, но бях в добра форма. Може да я повторя в скоро време да видим сега как ще ми дойде Laughing

Иначе от мен само мързел, два дни пропуснах и утре пак не съм сигурна, че ще успея защото имам ангажименти.

# 597
  • Пловдив
Бухти, да, не е трудна, поне тези, които правих, обаче мъж ми на тренировки със собствено тегло е жив, жив зян. Не може грам. Нито бърпита, нито лицеви опори, а Какво да Говорим в днешната имаше едни подскоци от легнало положение. Започва да пуфти и да мрънка, че е на 50 години и това било за младежи. Не приема моя довод, че аз съм на 45,пък не виждам някакъв проблем. С боксовите се справя, макар че координация йок. И така като говоря, ще трявба да скъсам пъпната връв скоро, защото ми се правят такива тренировки, омръзнаха ми силови, достатъчно време им отделих заради него.

# 598
  • Бургас
luba_rizova, колко добре те разбирам! На ММ доктора му каза да свали малко килограми и сега ми предстои да тренираме заедно. Той обаче е само теоретично наясно със спорта въобще и то мнооооого наясно, та подозирам, че ще се окажа в тренировка по говорене, не друго.

Агент, сигурни ли сме, че Адам Форд е човек Simple Smile? Няколко дни се опитвам да направя някои от упражненията му, е няма такъв зор. Аз явно съм най-некоординирания и небалансиран човек на света. Сега реших след всяка тренировка да разучавам по едно от неговите движения и някъде около коледа може и да успея да направя поне тази за корем.

Снощи правих 20 мин. кардио, последвани от два кръга https://www.youtube.com/watch?v=HmhvqNklPCk&list=PLGrNEQBGjk … ;index=6&t=0s и една 15 мин. тренировка за горна част. Тази сутрин кантара отчете близо килограм надолу и съм много хепи.

# 599
Корем мечта, седмица 5, ден 1
Колкото да се каже че съм тренирала Relieved

Общи условия

Активация на акаунт