Тренировки в домашни условия - 105

• 40 324
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
18/33 Rowing 33 min
19/33 Rowing 33 min
120/33 Rowing 33 min
Агент, направо ти завиждам на гърба, който съм убедена, че си направила прекрасен с това гребане! Страхотна си💓
Мерси, мило!
Чак прекрасен не е, защото съм все още 2-3 кг над тези от миналото лято, но отдалеч и на тъмно става Wink
Агент, сигурни ли сме, че Адам Форд е човек Simple Smile? Няколко дни се опитвам да направя някои от упражненията му, е няма такъв зор. Аз явно съм най-некоординирания и небалансиран човек на света.
Йен, убедена съм, че ти си много далеч от "най-некоординирания и набалансиран човек", също както съм убедена, че Адам Форд не е човек Grinning Той е самата бруталност в кадифени ръкавици!
Агент, точно влизам да пиша на Люба, че мислех да почвам новата програма на ББ за бременни и след раждане, но чакам да почнат да ми се събират поне по 6 часа сън на денонощие.
Засега тренирам само усилено кардио с количката, защото това се оказа най-сигурното средство срещу всякакви бебешки проблеми. Добре че е лято и мога да трамбовам с нея от зори до късна вечер. И вакуумки правя, като се сетя.
Звучи като чудесна възстановителна програма, Звезди! Вече си на почти 25% от денонощието за сън, со кротце со благо ще я докараш и до почти 30%. Трамбоване с количката и зимната му разновидност - безцелно шофиране из квартала по половин нощ на отворени прозорци, че да спи чавето (помага и при круп!) са панацеи и единственото спасение за зомбираната майка!

# 601
  • Пловдив
Хай!
От двата дни Кор де форс плюс от онзи ден Чизъл баланс, едвам едвам ходя и всичко ме боли, за това днес реших да направя по-кратка тренировка вместо една 47 минута от Кора. Като казах кратка, не казах лека 😀, табата стренгт от Инсенити макс 30. Твърдо съм решила от тази програма никога повече да не пипам тренировките от месец 2,но за месец едно не се бях зарекла 😀. Добре ми дойде, адски бързо ми мина, направо изхвърчаха 30 минути, което значи, че не ми е било скучно,нито пък ужасно.
За утре не съм решила още какво ще е, според настроението ще да е нещичко.
Агент 3 кг па може да са ГРЪБНИ мускули, ама ха 😉
Йен, мъжка му работа, и все пак, с 90% по малко усилия постигат със 100% по-добри резултати. Честно ли е?!?? 😥

# 602
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=s3F6R92s6_o
Любче, много ви се радвам, че правите доста неща заедно - тренирате и ходите по планините. Аз изобщо не мога да приобщя ММ към подобни дейности. Даже бих изтърпяла и по-малко кардио, за да тренираме заедно. Но няма никакъв интерес.

# 603
Ха! Адаш, жива да си ми!! За това не се бях сетила!!!
Ще им викам "гръбни" и "мускули" нищо, че са в областта на бричовете!  😉

# 604
  • Пловдив
Ха! Адаш, жива да си ми!! За това не се бях сетила!!!
Ще им викам "гръбни" и "мускули" нищо, че са в областта на бричовете!  😉
Изобще не мога да си представя теб с качени 3 кг и спокойно приети. Тц, тц, тц. Гръдни, гръбни или гъзни, все добре изглеждат, знам си аз 😀
Аманда, не ти трябва чак толкоз. Планините и пътуванията, ок, ама с всяка година все по-голяма гербова марка става и в един момент е задушаващо. Явно като одъртяват някои мъже кризата им носи порше, на други им носи 20 годишна цицореста гърла, а трети се вкопчват в полата на жена си като бебета. Мерси. Надявам се да се израсте този период 🤣🤣🤣🤣

# 605
Аз не мога да трая никой около мен, като тренирам. Как във фитнесите не съм утепала някой Simple Smile

Любче, нещо се обърках за пилатеса. Толкова си гори, около максимум 400 ккал на час!

Днес трицеп, гърди и едно хийт+корем от ФБ, 30 минутно.
Вчера, че имаше бурна нощ по Сандански, и аз като, Зизу Hug, колкото да се каже, че съм тренирала, един 27 минутен пилатес за крака и шкембе, подобен на 63 минутния.

# 606
Аз не знам дали ще изтрая някого около мен, но съм сигурна, че ако се навие да тренира и го прави достатъчно дълго време, той самият ще се чувства по- добре.
Любче, все оптимистични варианти:joy:

# 607
То и аз предпочитам да тренирам насаме, освен ако не е групова тренировка в зала с много народ (тогава се надъхвам), но, като видях, че ММ сам няма да го направи, бързо клекнах и почнах двуразово - веднъж нещо леко с него, че е яко начинаещ; веднъж с нещо, което да ме предизвика мен.

# 608
  • Пловдив
Здравейте, отчитам последната тренировка за седмицата. За днес избрах първото видео на 10 Рунда на Джоел, предвидила съм тази програма за след Хич. И, си имам нова любов. Джоелчо е много готин. И не е гей 😱. Ииии, уж прави базови неща, с време за почивка, нищо дето да е дай, дай, дай, а вдигам пулса до над 170, потя се, изморявам се, и всичко, без изобщо да страдам. Де се вика, с памук. Та, много съм доволна. Малко ми се откачиха ръцете, но нищо. Тези дни ме наболяват колената, не знам от какво, много ми е притеснено 😥, никога с нищо не съм имала проблеми. Дори и не знам какво точно ме боли. Сякаш са меките тъкани 🤔. И то не толкова при усилие, а в покой. Абе странна работа. Ще видим дали сега тази седмица почивка ще ги освести. Но те забочнаха да ме болят на почивката миналатс седмица, не на някой преход или упражнение. Хм. Дъртозоо, Дъртозоо.
Изчезвам, че трябва да си пускам душ и да оправям багаж. Лек ден!

# 609
И аз отчитам тренировка за бременни от ББ. И последните три дни по около 10 км ходене (за целия ден)
Официално съм в трети триместър и официално всичко е много трудно Joy тренировката ми "стопи лагерите". Радвам се, че я направих. Нямах мотивация и сили да почна от силовите тренировки, защото са по 60 минути. Но си казах "хайде 30 минути все ще ги изкараш". И вярно Simple Smile
Писах на треньорката, че за сега нямам възможност повече да тренирам с нея по финансови причини. Надявам се да не съм сгрешила, но пък и в нета има доста безплатни тренировки.

Иначе... Голям човек е малкият мъж с размери две седмици напред по бедрена кост. Очевидно е взел дългите крака на баща си, което ме радва Grinning установихме, че от тези 17 кг около кило и нещо е бебе. И това не е лошо. Лекарката само ме хейтва, че се вглеждам в кила толкова много. Явно проявява разбиране, защото самата тя е качила 30 кг. Не знам ако беше от тези, които се карат и компенсират жените как щях да я изтрая. Но със сигурност сега е важно повече от всякога да продължа да тренирам, за да държа мускулите на кръста и гърба в тонус и здрави, за да не се скапят костите и ставите.
Иначе вече съм като мобидик. Ще го преживея някак.
От края на 6 месец доста ми спадна апетита. Юхууу. Ill

# 610
Здравейте, и аз тук при вас. Simple Smile Какво ще препоръчате на човек, който преди време обожаваше Боди революшъна и най-готината треньорка Grinning, но след 2 години отсъствие поради тежка бременност и раждане, сега с бебок, търсещ внимание.... ? Искам нещо бързо 30 минутно, комбинирано като БодиРев. и по-щадящо за организма (получих разни усложнения и не ми се иска да става проблем). Имам си всичко вкъщи като уреди. Благодаря Simple Smile))

# 611
Бърз отчет с Корем мечта седмица 5, ден 2. Този път успях да се натренирам, и на минутата в която свърши тренировката се събуди малката с рев Stuck Out Tongue Winking Eye. Тази седмица е ужасна заради зъбите. Затова и 30 минутна тренировка ми е толкова трудна.

Днес ви черпя с по един виртуален бонбон, тъй като помъдрявам с още една година. Изкарахме си супер в един детски кът Heart

# 612
Зизу, жива и здрава да си. Възхищавам ви се, сигурно е адски изтощително с бебе и да намираш време и сили за тренировки..на мен ми се струва топ оф дъ топ.

Здравейте, и аз тук при вас. Simple Smile Какво ще препоръчате на човек, който преди време обожаваше Боди революшъна и най-готината треньорка Grinning, но след 2 години отсъствие поради тежка бременност и раждане, сега с бебок, търсещ внимание.... ? Искам нещо бързо 30 минутно, комбинирано като БодиРев. и по-щадящо за организма (получих разни усложнения и не ми се иска да става проблем). Имам си всичко вкъщи като уреди. Благодаря Simple Smile))
Няма как да ти се даде адекватен съвет без да споделиш конкретни проблеми. Всяко нещо изисква предпазливост и избягване на определен тип движения.

# 613
Отчитам още една седмица от високоефективната програма.
Дух, браво, че намираш сили да тренираш и в третия триместър. Аз бях абсолютно желе и сега бера плодовете на мързел и лакомия.
Аз добре, че имам поспаливо бебе, вечер след девет и двете деца спят и мога да се вихря, а последните дни успявам и през деня.

# 614
Благодаря ви, изтощителен е този период, заради липсата на сън, но пък времето за тренировка си е времето за мен. Тук в тази тема много пъти съм се възхищавала на другите мами колко са постоянни и упорити. Също се възхищавам на мами, които тренират вкъщи при две или три деца. Но щом има желание се намира начин Grinning  Аз дори започнах късно, след годинката на детето и сега правя всичко възможно да ми е в приоритетите. Тук, в темата, намирам много мотивация и сила.

Общи условия

Активация на акаунт