Тренировки в домашни условия - 105

• 40 322
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Ризова, много сладкодумно и остроумно пишеш Joy

Отчет - Tony Horton's summit workout. Наподобява на Warrior P90X3. 4 кръга - всеки включва 1) някакъв вариант на лицеви опори, 2) кардио, 3) корем и 4) крака. 30 минути, минава неусетно. Липсва ми Тони, макар да е доста досаден, отдавана не съм тренирала с него. Все събирам сили за The Next Level. ММ също тренира тези дни с мен - той по принцип си тренира в залата на работата, но тъй като няма да се връща в офиса скоро, сега е на домашни тренировки. Като цяло не е претенциозен, но не обича упражнения със сложна хореография 😉

Сънят за мен на стари години си е приоритет. По-малко от 6 часа на нощ са ми убийствени. Успех на мамите с бебоци да намерят правилния баланс! "Do your best and forget the rest!" T.H.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 06:46 от Анонимен

# 616
Аmélie и аз съм желе Grinning но сега всъщност съм по-скоро пудинг, по-буФнала съм, а след душ прекарвам 20 минути, докато се уверя, че наистина всичките ми дрехи са ми тесни Grinning

Много ме мързеше, но почнах. А като почнах "не моа се запра", та стартирах с тренировка на Ейми за цяло тяло с по 5 кг на ръка, а за някои упражнения по 3 на ръка, 30 минути - . И понеже не ми стигна довърших с този пилатес https://www.youtube.com/watch?v=Ggi7l43_j6s

# 617
Успях и днес,
отчет Корем мечта, седмица 5, ден 3
Много ми е мек корема и бедрата...Няма как да не се мотивирам да съм постоянна. Но да не бях хапвала емоционално на обяд, нищо от утре!

# 618
  • София
Здравейте на всички! Не съм писала много отдавна в  темата, но влизам от време на време да ви "видя". Най-хубавото е, че  повечето пишещи са постоянни и то от години.Hands Clap За съжаление аз не можах да запазя тази постоянност и след като се върнах на работа (след второто майчинството) запуснах домашните тренировки, спрях да следя храненето и..резултата за 2 години стана 15 качени кила.
От май месец започнах отново домашните тренировки, като минах през Jillian Michaels - 30 Day Shred, Jillian Michaels Ripped in 30  и сега съм на фаза 2 на Body Revolution.
Ограничих количеството храна, както и спрях виното.
За този период (4 месеца) свалих  7 кг. и вече започвам да усещам, че има промяна във формите, но имам още много работа.
Ще остана с вас за мотивация и се надявам да стигна до целта.

# 619
Добре завърнала се Home raider Simple Smile Помня те отпреди колко беше стриктна с тренировките и съм сигурна, че и сега ще постигнеш целите си.

Вчера отчитам кардио, днес почивка.
Хубава неделя на всички.

# 620
Добре завърнала се, Home Raider!

Днес тичане в терен, и 60мин йога практика (инверсии, таз, навеждания назад), която ме размаза от кеф. Сега ми е едно дзен и мечтателно....Two Hearts
Да взема да ида да изгладя нещо.Laughing

Довечера горна част, която ми остана от четвъртък, защото се социализирах.

# 621
Home raider, това са прекрасни резултати! Ще успееш и с останалите! Аз имам да свалям малко по-малко, но изобщо не помръдват, само кило и половина дотук, а вече станаха два месеца Flushed Аз и не очаквах да са много в началото, защото исках преходът с храната да е по-плавен и не я намалих драстично от раз, но и чак толкова малко не очаквах. Е, вече съм я намалила повече и се надявам нещата да почнат да се случват и мааалко по-бързо.

А вчера...забравих да тренирам. Това май не ми се беше случвало. Тръгнах с детето книжки, закуска и тотално изключих, като се сетих вече беше късно. Та вместо вчера днес ще завърша програмата на Клоуи. Някои неща ми харесаха при нея, други не толкова, но ми беше достатъчно и ще я сменям.

# 622
Привет на всички! Аз се завръщам HugKissing Heart
Направих една пауза, заради травма в ходилото, като последното го оправих напълно, катерейки баири по време на активната ни ваканция през юли из Алпите Joy

Все съм си дебела за моите стандарти, не съм заслабнала. Едно кило в минус, после си го качих в края на юли, началото на август в нетипичните за ниските земи жеги (почти две седмици без прекъсване 30 - 34 градуса) и съответно розе с лед привечер. Лятото са ми слаби ангелите и изобщо не ме бива в диетата Blush

От една седмица планирам храненето стриктно, екстра калории от вино през седмицата не се допускат, тренирам сериозно, както аз обичам и нещата просто трябва да започнат да се случват. Истината е, че на 40 + не трябва да се допуска да се натрупват килограми, а свалянето им е трудно, бавно и демотивиращо.

Обмислях да започна програма - 80ДО в началото на септември, но попаднах на ето тази дама и тренировките и ми допадат толкова, че мисля засега да тренирам основно с нея: https://www.youtube.com/channel/UCTZYqASosURuJdm2ZKiOJfw

Отчет за миналата седмица:
17.08 - FULL BODY 60 MIN Strength Workout | DUMBBELLS | Burn fat & Tone Muscles | Low Impact   https://www.youtube.com/watch?v=GLVY4Jgiy4Q
18.08 - 5-6km бързо вървене
19.08 - 60 min Fun! NO REPEAT FULL BODY Core- focused WORKOUT | Cardio and Strength | No Weights | https://www.youtube.com/watch?v=veB_I5Z_i3c
20.08 - rest day
21.08 https://www.youtube.com/watch?v=9mkea4mRAx0

Home raider, радвам се да те видя отново! Ние с теб се движехме доста добре помня, хайде и сега да постигнем същите резултати! HugKissing Heart

# 623
  • София
Благодаря ви момичета за топлия приема! За днес отчитам Body Revolution тр. 7 и ден 13 от едно 28 дневно предизвикателство от фейсбук, в което се включих.Общо около 1 час ми се събра, но с прекъсване между  двете тренировки.
Harmonie*, бях стриктна, но си бях вкъщи и имах време. Сега ми  е малко по-сложно, но със ставане сутрин рано се получават нещата.
Биб, докато пишех видях, че си  се включила. Надявам се наистина да постигнем добри резултати. Дано да са същите като преди или по-добри.Sunglasses

# 624
отчет Корем мечта седмица 5, ден 4 , а вчера почивка, защото имах нужда Simple Smile

Предполагам, че като мине лятото и ще се заформим пак голяма групичка от трениращи мацки. А дано след 1-2 месеца се похваля и с някакви резултати. Засега с това ядене не ме чакайте Sweat Smile
Сега основната ми цел е да съм постоянна с тренировките. Има-няма време - половин час са си мои!

# 625
Аз отчитам кардио - тичане с количка по едни гръцки баири, напади с 5.5кг тежест в ръце, плюс тренировка за ръце. Но съм доволна, че с храненето не съм прекалила все още.

# 626
И аз отчитам 30 минути спининг

# 627
И аз съм тук с мастър Хамър ,тоутъл боди,  след дълъг и напоителен уикенд с приятелка 😜

# 628
Мързелувам, снимам децата и буболечките с телефона и събирам сили да направя 40 км гребане за ден и половина по последни планове....
Скрит текст:

PS Ха! 22 лайка! Щраканиците ми събират много повече фенове от всичкия фитнес акъл, дето се пъна да го раздавам, мдааа Grinning

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 18:23 от Agent Provocateur

# 629
Аз се отчитам с един спининг сутринта 30 минути и следобяд тренировка Б трети триместър на ББ.
Тренировките към момента ми допадат и ми показаха, че мога да направя good mornings 12 пъти по 6 кг на ръка по лесно от колкото с по 1.5 кг няколко последователни упражнения.
Не ми харесва, че във фокуса е не бременната треньорка, докато бременните жени са в страни. От както съм бременна зрението ми се развали и ми е трудно да виждам двете малки фигурки в горните ъгли, а в крайна сметка те са водещи, защото липсата на голям корем у треньорът доста променя самото изпълнение.
И ми липсва почивката. Като спра да пия вода сякаш клинча, защото няма точно определено време за отдъхване.

Общи условия

Активация на акаунт