Тренировки в домашни условия - 105

• 40 312
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Завърших пета седмица с Корем мечта.
Много съм доволна, че успях въпреки ден 1 от МЦ. Искам да се похваля, че след раждането цикъла ми е доста лек. А в миналото беше доста тежко...значение има и промяната в начина на живот - хранене и тренировки.
Храненето беше горе долу. В петък започвам 9-дневен детокс и нямам търпение вече. Усещам, че имам нужда.
Периода с кърменето приключи вече и очаквам, че ще имам все по-добри резултати. Ще споделям, пък дано не се изложа, хаха.

Духче, колко дни седмично почиваш?
Агент, невероятни снимки. Красота.

# 631
  • Бургас/Пз
Извинявам се, че се включвам, но пък ви следя от пандемията и въпреки че се върнах във фитнеса, продължавам да ви чета с интерес Simple Smile
Само исках да кажа на Агентчето, че снимките й са страхотни, но за нищо на света да не спира с фитнес съветите, защото винаги са право в целта 😘😘😘

# 632
Наистина снимките са страхотни!
Агент, с какъв телефон са правени?

Аз отчитам велоергометър предните дни, един баир вчера и хамър кондишънинг и после вело за днес.

# 633
Страхотни са снимките, наистина. Лъскавата жабичка много ме впечатли. 😍

# 634
Зизу, нямам график, зависи как се чувствам. Според календара на ББ почивката е два дни в седмицата, което в Ок защото те са по 30 минути и аз общо взето не усещам кога минават. Но имайки предвид, че и на спининг ходя и ремонт правим не зная дали ще успявам всеки ден. Но би трябва, защото както споменах не мога да си кажа 'отивам да ходя' преди много обичах, сега ми е най-трудното физическо усилие. Правя между 6 и 10 км на ден, но от крачки, не от цяла разходка.

# 635
  • 1st floor
Агентката е въоръжена с една огромна раница, пълна с техника, освен телефон! Laughing Обожавам да гледам нейни снимки! Както и картините на Би! Голяма фенка съм и на двете! Purple Heart

Между другото, Агент, върху какво е синмана гъсеничката? Много интересно се е получило! Smiley

ПП: Следя ви и имам идея в началото на септември да се включа редовно в темата. Освен жега, ще трябва да надвивам и мързел...

# 636
  • София
Дух, правех тези упражнения едно време за бременни и и ги препоръчвам. https://www.youtube.com/watch?v=IwPeo49HNVY, като в канала има още подобни. Можеш да видиш дали ще ти допаднат.

Отчитам се с Body Revolution W7 + ден 15 от 28 дневно предизвикателство.

# 637
Блгодаря, непременно ще ги пробвам Simple Smile

# 638
Момичета, с какво отваряте 30 дена Шред на Джилиън? Свалих го на един нов лаптоп о сега не мога да го отворя, а май от него ще започна. Нали то става за начинаещи? Май такава се водя вече предвид 2 годишната почивка Simple Smile))))

И молба за препоръчана йога за начинаещи - с йога наистина за пръв път ще се занимавам и ми трябва нещо базово и лесно като за начало. Благодаря Simple Smile)))

# 639
Агентката е въоръжена с една огромна раница, пълна с техника, освен телефон! Laughing Обожавам да гледам нейни снимки! Както и картините на Би! Голяма фенка съм и на двете! Purple Heart

Между другото, Агент, върху какво е синмана гъсеничката? Много интересно се е получило!
Така е, прекрасна, но снимките от голямата камера се появяват около 2-3 месеца след ваканциите ни Simple Smile))) слава богу, телефонните надобряха!
Гъсеницата е снимана върху металната маса на кафенето, където дребните се тръшнаха за сладолед, а аз упражнявах силата на волята си и се разсейвах с гъсеницата, за да не гледам към сладоледа Wink
Жабата е снимана в детската ръка, докато ъхках погнусено Simple Smile)))
Самсунг S10 имам, обикновеният, не големият.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:51 от Agent Provocateur

# 640
И започнах 6-та седмица, ден 1. Достъпа ми е до края на август, дано успея да я завърша Simple Smile
Корем мечта е прекрасна програма, чувствам се много добре раздвижена, като резултати трябва да се оправи храненето, а то ще се...
Руми постоянно повтаряше, че ще сме с смускулна утре. Бяха само базови упражнения, много ми хареса.

# 641
  • Бургас
Не ми остава време да пиша, но продължавам да тренирам по план. Увеличавам плавно натоварването в кардио частта от тренировката и вече съм във фаза 1:1. Общото време на тренировката също стана повече, но истината е, че резултатите които виждам се дължат на кардиото. То е най-нелюбимата ми част, но пък най-ефективна, бих предпочела само силови трен. но с тях за съжаление почти не се свалят килограми. Следващата седмица ще сме на почивка и ще си изпробвам коленете с малко планински преходи. Мисля да си взема и ластиците да се пораздвижвам в хотела, ако ми остане време.

# 642
За това, че килограми почти не се свалят само със силови тренировки не мога да се съглася. Всичко е в калорийния дефицит, съответно хранителен състав на продуктите, начина на тяхното приготвяне, общата активност, възраст и т.н. че дори и до сезона. Съвсем добронамерено го казвам Hug
Имала съм периоди в които тренирам предимно силово, в други (по-рядко) преобладава кардио.

Започнах да си записвам храната, за да следя как ще се движа в следващите седмици. Засега съм супер стриктна, всичко планирам предварително, въпреки че съм доста заета с работа.

Непо ти да видиш пък аз какъв фен съм ти и каква си ми мотивация (за разлика от мен дето изтървах нещата, ти винаги ме радваш със форма) Hug От септември, каза го Sunglasses

Отчет (трия храната):
24.08 CRAZY FUN Full Body HIIT Workout // NO REPEAT // Body weight Cardio and Strength Fat Burn https://www.youtube.com/watch?v=v80ZZU28XcM
25.08 FULL BODY 60 MIN Strength Workout | DUMBBELLS | Burn fat & Tone Muscles | Low Impact;  https://www.youtube.com/watch?v=GLVY4Jgiy4Q
26.08 40 Min Kickbox/ Strength Music Workout // No Jumping!/ No equipment; https://www.youtube.com/watch?v=3Daw_J4nKjc&t=2184s

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 23:18 от ~Биб~

# 643
  • Бургас
Така е Биб, за това и написах "почти не се свалят", поне при мен. Ако тенировките ми са само силови и най-лекото кривване от хран. режим е фатално. Да не казвам и колко бавно става. Докато сега си позволявам да не съм чак на 100% стриктна и въпреки това свалям. Радвам се, че поне намерих начин да правя кардио защото преди изобщо не издържах и само се мъчих, и демотивирах от липсата на резултати и неприятното усещане.
И след като се похвалих, че тренирам по план - снощи пропуснах, първи ден от цикъла, чувствах се като печен праз. Тази вечер ще наваксам.
Записването на храната е много добра идея, май ще я открадна Smiley

# 644
Агент, невероятни снимки! А децата колко са  пораснали! Пу-пу!

И аз съм от феновете на картините на БиKissing Heart

Зизу, много ме радват отчетите ти от Корем Мечта. Малкото упражнения, които направих и на мен ми допаднаха. В някакъв момент ще се върна и към тази програма.

aDream, не знам какво точно си свалила, но ето едни линкове с програмата
Скрит текст:
Относно йогата, пробвай ББ 3 Week Yoga Retreat, Yoga with Adriene (https://youtu.be/oBu-pQG6sTY), Boho (https://youtu.be/3_Q-yYfjeBM), Yoga with Lesley (https://youtu.be/PfBMM4n8XWs). Това са само няколко идеи. В нет-а има много други варианти. 

Продължавам с бягане и комбинация от тренировки. В последните няколко ди пробвах няколко от Summit 2020 тренировките.  Тренировката на Amoila беше доста добра. Ако се абстрахирам от това колко е драматичен (cheesy според ММ), може и да пробвам неговата програма след време. Освен Summit, най-после направих и една от  тренировките на Тони от The Next Level. Хареса ми. Първият сезон има прекалено много кардио, което не ми се връзва в момента с бягането. Иска ми се когато почна програмата наистина да я направя както трябва.

И аз се тормозя с храната, трудно ми е да си докарвам протеините до нивата, които съм си поставила в момента (120 гр.). Не обичам месо. Въртя кисело мляко, риба, яйца, но като си планирам деня, ако не добавя протеин на прах и някакъв протеинов бар, сметките не ми излизат ... Продължавам да дерзая!

Общи условия

Активация на акаунт