Тренировки в домашни условия - 105

• 40 309
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Непо, ти винаги си редовна в тренировките и в темата, с такова впечатление съм за теб.Yum

Отчитам BR Cardio 2 и ден ден 16 HFW - 28 Дневно Предизвикателство.

За храната - гледам да планирам и аз предварително, за да не изпадам в ситуация да  ям каквото и да е. На работа започнах да си нося храна (закуска, обяд, следобедна закуска), така че задължително планирам от предния ден. По този начин хем контролирам количествата, хем качеството.

# 646
Sprinkles, Flowers Hibiscus много ти благодаря. Свалих торента от 1 страница, но лаптопът е нов, с малко качени програми и с нищо не успях да отворя видеото.
И аз вчера правих разни сглобки от Ютуб на Джилиан, все някакви такива къси са клипчетата, не знам защо, но си стана 30 минутна тренировка.
Ще почна и с йогата, исках препоръка, защото има доста в нета, ама който се занимава с нея, може да предложи нещо качествено, че има всякакви клипове.
Ето както преди години ми препоръчаха Джилиан, ами влюбих се, макар че на моменти е доста трудно с нея, но пък резултатите бяха налице. Simple Smile)))

# 647
Вчера leaner legs и малко потичах...Тази седмица си направих ротация от Xtrain и Cross Train...
Тестването на 1RM временно го прекратих, че имах проблем с влизането в акаунта си в сайта на Кети през телефона....но вече се оправи и продължавам...Simple Smile

# 648
Корем мечта седмица 6, ден 2
Днес беше кардио тренировка и беше супер. Трябва да ви кажа, че от години съм се ограничила от такива тренировки заради болки в коленете. Обаче сега беше супер яко, потно и се натренирах. Предполагам, че този ефект е от приема ми на калций. Ще съм много щастлива, ако вече мога да включвам и кардиото, без да си казвам че това не е за мен.
О Непо ми е голяма мотивация, и аз искам такова тяло, хъс и мотивация. Дерзая 🤩

# 649
Здравейте, аз завърших най-сетне с Клоуи. Тази седмица имах повечко ангажименти и от понеделник не съм тренирала, но днес най-сетне реших да започна 21 fix. Гледам, че сте й фенове на Autumn, а аз явно съм я набелязала тази програма преди, защото я имах, но не съм я правила никога. За днес първа тренировка - Total body cardio fix. Ползвах 2 кг гира през повечето време, но накрая минах на 1 кг. Тези 60-секундни интервали ме поизмориха честно казано. Допадна ми тренировката, мисля че ще ми дойде супер в момента тази програма.

# 650
  • Стара Загора
Аз във вторник завърших двуседмичното на Клоу.Два дена му направих почивка ама днес мисля пак да почвам.
Бухичка коя е тази програма ?

# 651
  • Somewhere far away
Да се похваля тези дни много разходки, много ходене по скали полянки и чукари,  както и доста упражнения с ластик.  Започнах ударно трениране на трицепса - нямам никаква сила там но лека полека се надявам да се оправят нещата и да ми потръгне. А най-голямото ми постижение /от години насам Grinning / е че успях сама да се хвана на лоста с отскок , на който мъжете правят набирания. Не съм била чак такъв плондер... Горда съм от себе си.
Другата хубава новина е - днес поръчваме един кг от My Protein - нямам търпение да пробвам!

# 652
maksimka, пропуснала съм day в името, тази е  - https://www.beachbodyondemand.com/blog/21-day-fix-hub

# 653
  • Стара Загора
Тазо програма платена ли е или така ми изглежда ?

# 654
Принципно да, аз съм я теглила отдавна някъде из торентите.

# 655
Корем мечта, седмица 6, ден 3
Ох, как си мечтая да сваля тези килограми и този корем. Днес си взех мерките отново и ханш и корем са с едни см Rage.
Но съм се мобилизирала до края на август да имам резултати. Септември продължавам с нещо друго, разбира се.

# 656
Може ли линк към програмата Корем Мечта, намирам само някаква Плоско коремче, която е 30 дни.

# 657
Може ли линк към програмата Корем Мечта, намирам само някаква Плоско коремче, която е 30 дни.
Разбира се, аз имам абонамент към студиото.
Ето линк https://fitnesinstruktor.com/korem-mechta-razpredelitelna/

# 658
Уфф, направих го, не препоръчвам... 104 km за 4 седмици, от тях 42.428 за последните 36 часа, за което, признавам си, не бях готова и бая се озорих, за мазолите да не споменавам!

21/33 Планински поход
22/33 Каране на кану
23/33 Бързо ходене 13км
24/33 Rowing 69 min
25/33 Rowing 69 min
26/33 Rowing 69 min
27/33 Rowing 39 min
28/33 Rowing 33 min

PS И аз съм голям фен на картините на Би!

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 05:37 от Agent Provocateur

# 659
  • Бургас
За вчера отчитам три часа търчане из мола, с един сърдит мъж и един още по-сърдит тийн. Много мразя да си порпускам тренировките, но беше крайно време да облека това дете, което расте като гъба и всеки нов сезон се оказва без никакви дрехи и обувки. За днес съм планирала само кардио да направя и на свечеряване два часа разходка с кучето.

Агент, нямам думи, страхотно постижение.

Момичета, как си организирате тренировките? Аз винаги съм правила цяло тяло, напоследък включих и кардио, което плавно се увеличаава като време и общо тренировката ми стана около час и половина. Добре ми е така, но ако увелича още кардиото ще трябва да намаля нещо от останалите упр., защото времето няма да ми стига. Някак обаче ми се струва, че няма да е добре да правя отделните мустулни групи в отделни дни, няма ли да стане много почивката за всяка от тях. Примерно в понеделник кардио и крака, вторник кардио и корем и т.н и докато стигна пак по крака ще мине много време.

Общи условия

Активация на акаунт