Тренировки в домашни условия - 105

• 40 123
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
След безсънна нощ и куфеене на концерт ми текна крака да правя! Главно вътрешна част на бедрата. Другите мускули след два дни.

Вече не следвам програми. Аз си правя тренировките. То що съм фитнес инструктор!

Зачезвам на някой баир!

# 676
  • В къЩи.
Здравейте.
Завърших 90 ДП на Руми -2 ниво, и мисля да го повторя ,но с гирички 2кг( сега използвах 1,5кг) и да ползвам тежести от 0,5 кг за краката https://www.decathlon.bg/tezhesti-za-rtse-kraka-2h05-kg-id_8358970.html  , и чак тогава да започна ниво 3 ( сега си мисля,че още ми е рано за него)
Какво мислите ? Дали е добра идея? Може ли цялата тренировка да се изпълнява с такива тежести на краката или те се слагат за определени тренировки само?

# 677
Привет! Smile
Отчитам вчерашни 5км регенериращо, бавно бягане и внимателна лична йога практика, която ми напълни душата. Two Hearts

Днес йога, след малко започвам, довечера силова със собствено тегло, с фокус глутеус и гръб (понеделник).
Днес не тичам.

# 678
По случай, че почивам навъртях 10 км пеш.

Един пилатес или йога мисля следобед.

# 679
Вчера един час плуване +упражнения във водата ,днес Чизел баланс,имам две седмици от програмата.
Едит : препоръчайте ми апп за бягане за начинаещи,кучо много е надебелял и ще трябва да засилим кардиото , струва ми се идеалното време и за мен,мисля да започна като паднат малко темп,средата на месеца ,може би.Тъкмо ще съм приключила с програмата и ще ми се подреди добре

# 680
За днес Lower fix от 21 day fix. Мноого пот пролях, може би защото е по-голяма мускулна група, не знам, но толкова съм се потила само от HIIT.
Резултатите дотук са -2 кг и -3 см от талията. Остават...много.

# 681
Отчет за деня, Корем мечта, седмица 7, ден 1, отново прекрасна тренировка. Някои упражнения ме затрудняват, но ако продълда съм постоянна, ще имам и прогрес Simple Smile

Браво Бухтичке, посоката е надолу, това е добре. Сега остава постоянство и ще имаш резултатите, които искаш Simple Smile
Джери, много добре се е получило в почивен ден Simple Smile

Лия, съвсем малко правих 90 дневното. Щом ще го повтаряш, значи ти е допаднало Simple Smile А като резултати какво забелязваш?

# 682
За вчера отчитам 12 км разходка из местен замък и околията му.
Днес- 20ина минути йога за цяло тяло с Олга Сагай; няколко часа по- късно 30 минути горна част.

# 683
  • В къЩи.
Лия, съвсем малко правих 90 дневното. Щом ще го повтаряш, значи ти е допаднало Simple Smile А като резултати какво забелязваш?

О да, допадат ми тренировките и най-хубавото е ,че имам план и цел ,кой ден какво да тренирам.При мен това е проблема-нета изобилства от клипчета,но аз не съм на такова ниво,че да знам кое да избера,за да е пълноценна и ефективна тренировката. 
Затова и искам да я повторя,но да е  с тежестите,който споменах ,за да има някакъв прогрес.

Резултати- проблемните 2-3кг,които тормозят повечето жени,не си дебела,но не си в перфектна форма изчезнаха,тялото ми се преобрази-стегна се,виждат се наченки на мускули.Особена разлика имам в ръцете и гърба,оформиха се страхотно.Бедрата и те доста се стегнаха,дупето сякаш се вдигна леко...остана само корема. И при него има подобрение,но той ми е проблемна зона-аз съм от тези,който може и да са слабички ,но си имат коремче.За него знам,че храненето е най-важно,но не се справям много добре с това,въпреки че се опитвам да променя и хранителните си навици.
Общо взето,само към добро е промяната и то само за 3месеца.

# 684
От мен вчера 21 км бягане + дълго разтягане. Денс правих йогата на Витас от 2000 BB Summit - допадна ми, но определено едночасовите му йоги ми харесват в пъти повече. За съжаление все не мога направя тези по зуум. Вторник и четвъртък са през деня, в неделя бягам дълго и не бих могла максимално да направя и да им се се насладя. Довечера ще тренирам с ММ. Замислила съм да направим Джоел тренировката от BB Summit - така като мина през всички техни треньори, ще видя кой ще му допадне най-много и ще изберем програма.

# 685
Спринкълс, браво за бягането! Много ви се възхищавам по колко км навъртате с бягане. Аз сигурно ще умра на първите 2.
Исках да ви питам Витас има ли някъде качени тренировки, както във VK? В тубата съм виждала май само 1-2 негови.

За вчера и днес отчитам 10км планински преходи. Днес не съм изморена и довечера ще направя нещо малко.

# 686
29/33 Колоездене 22 км

# 687
Бухтичка, браво и от мен Simple Smile
Тренировка А днес от програмата на ББ. Исках да тренирам, един глас ми нашепна да не ходя на спининг. Имах някаква лека контракция, реших че щом не ме боли значи всичко е наред и си направих тренировката. Почувствах се човек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 688
Лия, напълно те разбирам. Аз съм със същия проблем, колкото и да съм слаба, коремът ми никога не е плосък както искам. Относно 90 ДП, аз започнах да тренирам именно с него, тогава имах само 2 кг. гири и съм правила с тях ниво 2 два пъти. Трето ниво нещо не ми допадна, малко странни ми изглеждаха упражненията.
Тази седмица приключввм Low Impact, ще видя после с какво ще продължа.
Приятна вечер!

# 689
  • Пловдив
Здравейте!
След 8 дни море съм обратно в редиците. За съжаление, напълнях. За още по-голямо съжаление, от кофти храна. Но, карай.
Та, продължаваме си с Хамъра, и на нас ни остават само 2 седмици, за днес Макс Хамър Стренгт. Аз с нетърпение чакам вече да свърши, защото ми писна. Много ни се проточи заради това и онова, но ще я избутам, няма как. Ако не беше заради мъжо, в момента вече щях да съм я отсвирила 😀 и да си карам боксовите, ама ха. Надявам се и да постегна храната, че вече пак отново станаха много тези кг, които съм качила и пак ще им се мъча 6 месеца, после за бързо ще Се изпусна и така безкрай. Пхххххх. Но, нямам намерение да се тормозя сериозно, естествено.
Дух, дано си ок.
Лека!

Общи условия

Активация на акаунт