Тренировки в домашни условия - 105

• 40 112
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Лия, тежести за краката не съм ползвала, но мисля, че за 90дп няма да е удачно, просто не са предвидени упражненията да се правят с такива... Иначе за ръцете са супер да се надгражда с тежестите... Да ти кажа аз направо бих взела едни гири 3-4 кг за 90дп и бих пробвала направо ниво 3, ако видиш, че ти е много трудно, може да завъртиш още веднъж ниво 2...
Днес отчитам RHA training от strong and sweaty...

# 691
  • Бургас
Отчета за днес - 20 мин. колело и горна част. Май си разтегнах нещо на гърба и сега ми е напрегнато, но се надявам до утре да отшуми. Сутринта поемаме към планината и очаквам да направим добър преход.
Купих си магнитни наколенки по препоръка на моя ортопед и колкото и смахнато да звучи помагат да ви кажа. Дано компанията да не умре от смях като ме види утре Simple Smile

# 692
Отчет Корем мечта, първа тренировка от ниво 2
Малко по-трудно ми беше и утре ще имам мускулна определено. Спринкълс Heart Decoration Heart DecorationHeart Decoration  Поздравления и от мен за тичането. Аз нямам никакъв опит и сигурно не бих издържала и 2 км Simple Smile

Лия, благодаря за обратната връзка. Някой ден ще направя и 90 дневното на Руми. Въобще цял един живот ми трябва, за да си направя всички желани програми Simple Smile

Духче, от тук насетне ще си ги усещаш по-малко, но всичко е нормално. Радвам се, че слушаш тялото си!

Днес ми е 5ти ден детокс, и вече имам свалени 2 кг вода, шлаки и мазнини. Чувствам се много лекичка и пълна с енергия. Оствават ми още 4 дни, дано да успея да ви се похваля с моите резултати.

Прекрасен и тренировъчен ден.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 14:51 от Зизу

# 693
  • Somewhere far away
Зизу, може ли да споделиш програмата за детокс?

# 694
Вчера щяхме да правим тренировката на Джоел от Summit-а, но в последния момент реших да направим тази на Autumn - тя е по модел на новата програма - преди около месец я бяха пуснали за 24 часа. На мен ми допадна, но аз съм свикнала с Autumn. ММ беше в потрес как тя не спира да говори и да казва разни мотивиращи и, според него, захаросани фрази. Определено тя няма да е неговата треньорка. Малкият ми син се появи по едно време и беше силно учуден: "Какво, тя сега такива тренировки ли прави? А ти кога пак ще правиш 80-дневната програма?"
Днес сутринта си направих сама тренировката от Summit-а на Elise - тя е по подобие на нейната Barre Blend програма. Много енергична, леки тежести, без почивка. Мисля, че от нея много добре ще се чисти и оформя грациозно тяло (с хранителен режим, разбира се). MM и през ум не ми мина да го подложа на такъв тип тренировка. 
И аз като Зизу набелязвам и искам да правя безброй програми. Сега като мина всичките то Summit-а, съвсем ще се объркам. Но и аз като Ризова, ако ще тренирам с ММ, ще трябва да се огранича да определени треньори. Ризова, 10 Rounds ли ще започваш?

# 695
30/33 Elliptical 33 min

# 696
  • Пловдив
Спринки, да. Направих 1-2 тренировки за проба, харесаха ми, има и 2 силови за седмицата, така че се надявам ММ да е ок с таз работа. Ако не е, ще се разделяме вече. Аз не мога да издържа още една врътка изцяло силова програма. Може би Р90х, или Некст левъл на Тони, но мъжо ще му са трудни /дълги. Той повече от 30-38 минути като види и не иска. Абе... Ужасен, ужасен характер. Не му се и напъва. Чак сега, взе на някои тренировки да се поопитва да се влага, иначе само пуфти и иска да свършват. Мъжка работа.
Отчитам Тотал боди Чизъл, а от вчера имам МТ на цялото тяло, едвам ходя. Та съм доволна.
Оф, утре малката щерка има рожден ден и бях поръчала един таблет, тя си поиска, ама го бях поръчала на адреса ни на село, та се обадиха да кажат, че могат да го доставят чак в края на другата седмица. Казах им, че ще го взема от магазина. Отивам днес, не ми го дават, искат ми лична карта. Е за какво им е? Аз тепърва ще го платя, и в магазина го има и то на същата цена, можеше спокойно да си го купя и от там и без лична карта. Разправях се, Разправях се, ама побеснях, и им обяснявам, че никога не получавам аз пратки, а някой друг, и как доставят вкъщи без лична карта?? И не ми го дадоха малоумниците скапани. Така ме вбесиха, че и от магазина не го купих, и им казах, че го отказвам този. Обадете се викат на телефона да откажете. Викам моля??? Нали не съм аз, спасявайте се... Ама детето сега е без подарък 😥😥 и цял живот ще ми натяква, като не получи на деня,все едно не сме й подарили нищо.
Абеее.....

# 697
Уф, с този корем! И болна бях, стигнах 40 кг и пак го имах. Сега всичко съм стегнала, това си стърчи. Чисто се храня, не пия... Ангелче направо Simple Smile

Тича ми се, но тук, едно че е пресечен теренът, надолу и нагоре трябва да търча. Друго, че е село и има много кучета. И то отвързани, бездомни.

Днес трицепс, гърди, 24 минутен корем от ФБ и моите редовни 12-14 км пеш.

# 698
Ходи бързо, Джери, не тичай! Нямаш нужда от хай импакта на тичането! Пресеченият терен е благодатен за много интензивно, бързо ходене, пък и 2 по тежки камъка можеш да вземеш в ръце. Едно за ръце/горна част тип Джо Дилън, второ евентуално за кучетата!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 18:29 от Agent Provocateur

# 699
  • В къЩи.
Лия, тежести за краката не съм ползвала, но мисля, че за 90дп няма да е удачно, просто не са предвидени упражненията да се правят с такива... Иначе за ръцете са супер да се надгражда с тежестите... Да ти кажа аз направо бих взела едни гири 3-4 кг за 90дп и бих пробвала направо ниво 3, ако видиш, че ти е много трудно, може да завъртиш още веднъж ниво 2...
Днес отчитам RHA training от strong and sweaty...

Благодаря за съветите.

Бихте ли ме насочили към други тренировки подобни на 90 дневните на Руми?

# 700
Лия, 30 дни Румфит е подобна - https://fitnesinstruktor.com/30-dni-rumfit/
Пробвай, може да ти харесат. Самата Румяна вече прави малко по-различен тип програми. От платените програми, които има, вероятно Фит30 най-много прилича на 90-дневното.  Зузка преди години имаше подобни програми, но аз никога не съм тренирала с нея.

Агент, загледах се в първа страница. Доста от линковете не работят, инфото може да се поднови малко (IMHO). Утре вечер може да си поиграя и да ти пиша кое не работи, нови програми, т.н. Ако ти се занимава да обновиш информацията, разбира се. Можем да си я оствим както е Simple Smile

# 701
Агент, загледах се в първа страница. Доста от линковете не работят, инфото може да се поднови малко (IMHO). Утре вечер може да си поиграя и да ти пиша кое не работи, нови програми, т.н. Ако ти се занимава да обновиш информацията, разбира се. Можем да си я оствим както е Simple Smile

Разбира се, че с удоволствие ще се възползвам от твоят труд Grinning

# 702
Мерси, Агентче! Аз и вече избягвам вдигането на много висок пулс, понеже и по здравословни причини - ПР, е висок! Остава да ударя 3 кафета, хай интензитив тейнинг и да набивам бетаблокерите с шепи!
А сега, тези още няколко месеца, трябва да използваме времето!

Лудите бяха на линия в 3.00. Butt bible 3 и от ФБ, онова, с многото мъртви тяги. За сега това. После чистене от шпакловане на дограма!

Лек ден!

# 703
Момичета, обмислям да си взема на Руми тренировъчния режим "Плоско коремче". В описанието пише, че са ми необходими гири и ластик. Ластика какъв трябва да е,  имам само такъв

Ще ми свърши ли работа ?
Благодаря

# 704
Зравейте
и днес отчет с Руми - Корем мечта, тренировка 2 от ниво 2. Успях с малко пропуски, но се натренирах и плувнах в пот Simple Smile Коремчето видимо се посвива, но има още доста Simple Smile

Аз имам упражененния с ластици, но не тренирам всеки път с тях. Иначе имам лидълски. Пробвай дали ще стане и ако се налага ще смениш.

Общи условия

Активация на акаунт