Тренировки в домашни условия - 105

• 40 293
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Привет! 🙂
На море съм от 1 седмица почти, и предимно тичам и йогинствам.
От утре прибавям силови със собствено тегло, и ще ги отчитам тук.

# 166
Отчет - Дупемания Кардио 6 + мини 3 от Корем Мечта. Този път нямаше пъшкане, но имаше едни чупки ... За първи път и на мен ми се случи да ми прекъсват тренировките. Ако продължава така, ще си ги гледам от компютъра. Ризова, имената на програмите са "прекрасни" и "незабравими." Вероятно творческият екип помага. Аз ги преименувам когато си ги запазвам.

Дез, ти на Крит ли отиде? Завижвам - не изцяло благородно Sunglasses

Чакам хубави новини от умните деца в темата! Току-що говорих с една приятелка и тя сподели хубава новина за нейния петокласник. Радвам се, че на мен засега тези драми са ми спестени. Още си спомням как преди години, когато кандидатсвах след 7 клас, ходихме да видим резултатите сутринта. Вечерта се съмнявах дали съм ги видяла правилно и ходих през нощите пак да проверявам ...А горката ми майка, само тя си знае как е преживяла този период ...

# 167
Sprinkles, на Крит съм, да. За втори, и не последен път. Влюбих се в този остров.
Много яки баири за бягане има. 😀

# 168
И аз завидях за Крит!

Една баба на 52 във фитнеса...

# 169
  • Пловдив
И аз завидях за Крит!

Една баба на 52 във фитнеса...

Разсипа ме направо! Баба?! Има уникална фигура, респект.

# 170
От мен днес: ХиЧ -Hammer Plyometrics + тази 10 мин.тренировка за долната част на корема   https://www.youtube.com/watch?v=YEGHVqDpMpk&list=WL&index=6&t=4s

# 171
Stuck Out Tongue Winking Eye
С гордост отчитам ден едно от фитнес тренировка в домашни условия. И в понеделник и във вторник ставах в 6.30 уж да тренирам и до 7.15 пиех кафе в леглото Blush
Днес се събудих в 5.40, в 6.10 вече бях станала и преди работа свърших нещо хубаво за мене си.

# 172
Момичета, аз не отчитам, защото бях две седмици на село и ми беше много трудно да тренирам там. Няма климатик и беше адска жега, почти постоянно над 32-33 градуса.
Вече съм у дома и с децата наваксваме а каране на колело, въртя по 20-30 минути обръч понякога, и като се сетя правя клекове.
Знам, че тази програма е доста разредена и най-вероятно не особено ефективна, но в момента нямам желание за повече.
Исках да дам кураж на Дух - нещото, с което се успокоявам аз - и това ще мине. Имах кофти бременности, и двете ми деца са трудно износени, с първото даже изкарах месеци в болницата. Минава, Дух. Мрънкай си тук, ние ще те потупваме по рамото и ще ти съчувстваме Simple Smile Мен много ме облекчаваше да изливам емоциите си.

# 173
Кайлис много ти благодаря за подкрепата. На всички ви. Рационалната половина от мен знае, че съм голяма късметлийка и всичко ми е наред. Дори болките намаляха. Но емоционалното ми аз се тресе през ден от вътрешни катаклизми. Мисля, че отровната среда на работа много ми влияе и реших началото на август, когато ще съм в средата на 6 месец да приключа с ходенето на работа и да се захвана с ремонта и бебето. И с тренировките и тялото си. Качила съм 11 кг до сега и е много. Следя калориите и протеините и според Вяра се справям много добре

# 174
Кайлис много ти благодаря за подкрепата. На всички ви. Рационалната половина от мен знае, че съм голяма късметлийка и всичко ми е наред. Дори болките намаляха. Но емоционалното ми аз се тресе през ден от вътрешни катаклизми. Мисля, че отровната среда на работа много ми влияе и реших началото на август, когато ще съм в средата на 6 месец да приключа с ходенето на работа и да се захвана с ремонта и бебето. И с тренировките и тялото си. Качила съм 11 кг до сега и е много. Следя калориите и протеините и според Вяра се справям много добре
Аз си мисля, че по време на бременност е нормално рационалната ни половина да отстъпи на емоционалната. Джуркат ни се хормоните като шейк. И да, средата влияе много. Стискам палци Simple Smile

# 175
  • Bristol
Аз късно се включвам, но...
Звезди, честито! Живи, здрави и още много щастливи моменти за цялото семейство! Heart Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Дух, от храната идва всичко. Аз много наддавах по време на бременностите и кърменето, имах слабост и аз към сладоледа Wink Но спра ли кърменето, много бързо стопявах всичко без кой знае колко контрол от моя страна и упражнения. Може би апетитът ми се увеличава, като ми се разбутат хормоните.
Аз тях ги виня сега за качването на кила последните няколко години. От как си броя калориите, започнах да свалям. Но тъй като още не са ми естествените нива на хормоните си трябва контрол и бавничко по кило на две седмици отмятам за сега.

Аз продължавам с 90 дневното предизвикателство на Руми, но не го правя 5 дни в седмицата вече. Започнах 3 пъти седмично да излизам и бягам полека, подготовка за 5к и ако имам и 5 тренировки, ми идва в повече.
Времето в Англия последните два уикенда беше доста ветровито и не излизах с колелото. Надявам се този уикенд да е по-спокойно. Страх ме е при силен вятър да излизам на пътя Sad

За отпуската Август месец чакам да видя какво ще става с карантините и дали ще се ходи и кога. По принцип планът беше Гърция, България и обратно в Англия, но с 2 седмици карантина в България и 2 тук след това, такава отпуска става невъзможна. Може до Гърция само да отскочим или преход с колелото едноседмичен да направя из Южна Англия 🤔
Чакам и парковете на Уелс да ги отворят, въпреки че нямат хубави планини, там има хубави маршрути за катерене и ми е близко и удобно за еднодневни разходки  Simple Smile

# 176
За отпуската Август месец чакам да видя какво ще става с карантините и дали ще се ходи и кога. По принцип планът беше Гърция, България и обратно в Англия, но с 2 седмици карантина в България и 2 тук след това, такава отпуска става невъзможна. Може до Гърция само да отскочим или преход с колелото едноседмичен да направя из Южна Англия 🤔
Колко готин план, Мери!!
И ние взимаме колелата с нас за нашия road trip, и се надявам на чудо и да мога да отчета и колоездене по красиви (и изолирани) места. Че и тук поставихме едни срамни рекорди....

Разсипа ме направо! Баба?! Има уникална фигура, респект.
Тя бабата има и уникални гени , но мен ме впечатли, че не е легнала на стари лаври и на ген да разчита! Впечатляващо е, наистина!

Синхронизирам и ще се отчета!
56/66 Elliptical 55 min
57/66 Rowing 55 min
58/66 Elliptical 55 min
59/66 Rowing 55 min

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 21:01 от Agent Provocateur

# 177
За днес - lower body. Добре, че беше малко по-хладно сутринта.
Аз пак гости ще посрещам довечера - малкият има рожден ден. Но пък утре заминаваме на почивка, преди това ще минем през университета да запишем студента, остава другата седмица и с малкия всичко да завърши благополучно и вече мога да си отдъхна. Чувствам се толкова изтощена, че чак никъде не ми се тръгва, ужас.
Духче, имаш и моята подкрепа. Подобно на Кайлис и аз и двете си бременности ги изкарах почти на легло. Но както ти е казала тя - ще мине Hug
Хубав ден на всички!

# 178
Днешният отчет: За из Път Тренировка 1
Скрит текст:
2 кръга
1. Задържане в клек с ластик пред гърди – разгъване на ръка встрани с редуване – изправяне със скок – 20
2. Лицева опора + 2 пъти пляс рамо и коляно към лакет – 10
3. Напад на ЛЯВ с коляно до пода + гребане ДЯСНА страна + изправяне на ЛЯВ крак и обтягане на ластик – 20
4. Триъгълна опора на ДЕСЕН крак, ЛЯВ крак повдигнат назад и нагоре – 10
5. Напад на ДЕСЕН с коляно до пода + гребане ЛЯВА страна + изправяне на ДЕСЕН крак и обтягане на ластик – 20
6. Tриъгълна опора на ЛЯВ крак, ДЕСЕН крак повдигнат назад и нагоре – 10
7. Ренегадско греабане с ластик – 20 с редуване
8. Бърпи с ластик без лицева опора – от дъска скок разтваряне-събиране на крака, скок напред до длани, изправяне, скок с разтваряне на крака – 20
+ И Днес Тренирах Тренировка 1. Определено при старата програма (За из Път) Румяна е в много по-добра форма от сегашната.

Мери, чудесен план сте измислили! И аз заради карантината се отказах от България тази година. Агент, май и вашата ваканция наближава. Изкушавам се да си  вземем и ние колелетата. Притеснява ме, че в една част от пътуването ще сме на backpacking и ще оставим колата на паркинг. Макар да вярвам в съвестността на сънародниците си, не искам да се окаже, че след ваканцията ще трябва да купуваме нови колелета ...

Деси, честит рожден ден на малкият и поздравления за студента! Стискам палци и при малкия да се наредят нещата. Весела ваканция! Сигурна съм, че като се откъснеш от ежедневието ще ти дойде настроението за почивка Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:36 от Анонимен

# 179
За днес iso strenght chizel + 8 минутка тренировка за корем  https://www.youtube.com/watch?v=8ZsFTayAYBk&t=325s

Общи условия

Активация на акаунт