Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЕЛИСЛАВА, с всичката си позитивна енергия съм с теб, момиче! Hug Дано, дано, дано! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Тук сме голяма сила събрани. Ще стискаме палци - от нас това, а другото от лекарите. Хвалбата после от теб! Simple Smile
Сега честит празник на малкото момиче. Не знам на колко години става, но желая здраве! Flowers Hibiscus
Ех, тази влюбена жена...МА КО, да е здрав и твоя именик! В живота всичко да му върви по вода, а ти да си неговия спасителен пояс. Simple Smile
ПИСЕНЦЕ, честито. Добра работа сте свършили днес. Дай си заслужена почивка.
На всички благодаря за поздравленията!
Гаджето ми се обади преди обяд и се шегува - Готви за един повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Зетко сутринта е уредил въпроса с паспорта и сега ще долети и малкото чаве. Явно вашите стиснати палчета са помогнали, за което: тенкю, данке, спасибо, мерси, грасиас, БЛАГОДАРЯ!
ЕЛИСЛАВА, виждаш ли? Вярвай! Hands Plus1
Отивам да си довърша работата в кухнята.

# 121
  • София/Севлиево
Почивахме на Велинград,много спокоен хотел.Не е кой знае какво,но на нас ни хареса.А и кучо беше с нас.Голяма радост ни е на всички.Детето все пита за него,но на този етап няма как да са заедно.
Девойката ни става на 13.Миличката ми тя, колко бързо се наложи да порасне,когато баща ѝ (мой вуйчо)почина преди 3 години и я остави на баба,т.к.майка ѝ съвсем я бе зарязала...Но ние сме до нея и помагаме с каквото може.Нали затова е семейството.
За женската сила-вярвам много в нея.На що съфирумки из Проблемното пожелах бебета през тези 6 години,през които се боря-всички имат вече,че някои и по 2-3 Simple Smile

# 122
Добро утро!

Сърдечни пожелания за имениците на патерица!
Ели стискам палци!
Вчера мм почиваше и цял ден се мотахме - най-накрая му намерихме долни гащи, които да му паснат Laughing
До сега пазарувах за него от Бг на "бохем" по 30 чифта на прибиране/нали се прибираме през година/ и трябваше това лято пак да го заредя, но няма как. Сега имам около 20 различни чифта, които не са му удобни LaughingLaughingLaughing Голяма драма LaughingLaughingLaughing

# 123
Лейди, много богата трапеза си наредила. И ММ е за боксерки.

# 124
  • при късмета

То обяд вече, ама за мен е утро. Сутринта някаква буря ни събуди, чак шефа дойде при нас и после съм заспала.
И моя мъж е капризен на гащи, какво толкова им намира мана, не знам.
Започвам по малко да събирам багаж.
На Ели за утре продължавам да стискам палци.
А вие драснете по някой ред

# 125
А добър ден.
Бяхме до ЛЛ за предната ваксина на момчето, но се оказа, че още не е минал месец от предната (аз се бях заблудила, че е бита в края на май месец), но поне си взех направление за ендокринолог. Да ми стискате палци.
Утре живи и здрави ще правя торта за рождения ден на щерката в неделя.
Тук е жега, никакви дъждове не са стигнали до нас.

# 126
Добро утро! Идвам на кафето!
Стискам палци и ви мисля!
Ма ко с гащите на мм е голяма драма Laughing Първо от към материя - едни го спарват, други му "захапват" косъмчета... после кройката - едните крачоли са дълги, другите къси, навиват му се... не иска външни ластици...
От тази фирма пазарувах до сега
https://belioonline.com/bohem
На финала сред многото и тук попаднахме на подходящи. То си го има и това, че като свикнеш с нещо трудно приемаш новото....

# 127
  • при късмета
Мария, стискам палци
Калинче, сега като каза и на моя проблема му е дължината на крачолите. Късите му се впивали, а дългите му се навивали. Работи с гащеризон с дълги крачоли целогодишно и непрекъснато кляка, че да се завира под колите и все нещо му нАкриво.
Опитвам се да се свържа с Джейми отатък, ама сигурно още работи.
Славе, ако се организираме с нея да ѝ дам карамфилите и се уговорим за среща в Бургас, и на теб ще драсна какво сме се разбрали. С удоволствие ще се запозная и с теб на живо. Ако не стане за неделя като пътуваме, Поморие ви е наблизо може да дойдете за ден на плаж или някоя вечер на по питие

# 128
И ММ е от проблемните за гащи. Преди харесваше тези от Лидл, ама вече им слагат някакви кантове на крачолите и не иска такива. Купих други, същия размер- малки му били. Сега за наказание си ходи със слипове.

# 129
  • София/Севлиево
Ели нещо взе да я тресе притеснението...Щото ембриона ми е замразяван два пъти и ме хвана страх дали утре ще се размрази...Гледам да не го мисля,ама току ми се появи в главата...
И ММ е много труден с избора на гащи-все са му неудобни,не харесва материите или нещо друго...Преди му купувах едни пакети от Метро по няколко чифта,но скоро не съм виждала от тях.А тия новите модели по магазините ,дето са прилепнали,хич не ги долюбва.Няколко пъти му вземам и все ги оставя за детето,че му били неудобни...

# 130
Утре ще стискаме палци, Ели!

# 131
Сега разбирате неистовата ми радост, че намерихме гащи LaughingLaughingLaughing
Ели мисли само положително! Визуализирай добрия резултат. Вселената "вижда". Ще успееш момиче Kissing Heart

# 132
  • Бургас
Момичета,прибрах се от Варна.Бях на абитурентска на племенницата.Ще ви чета утре,че съм много изморена.Криста тежко понесе пътя,а в сестра ми нямаше климатик в стаята,където спахме и не съм мигнала от жега.

# 133
Добро утро!

Разхубавявам се с още една година! Почерпете се за мое здраве!

И нещо разхладително:

Вчера беше 37 градуса тук. Вечерта бяхме на ресторант на реката, изпращахме приятелско семейство. Оставаме сами тук...

Ели, днес е хубав ден! Всичко ще е наред! Стискам палци!

Славе, и на мен ми ставаше лошо по този път, когато бях дете. Ще го израсте!

И аз като Славчетоще прочета последните страници, докато си пия кафето.

# 134
  • при късмета
Смърфи, да си жива и здрава, много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт