Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 529
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Севлиево
Смърфи,ЧРД!Желая ти здраве и щастлив живот!
Трансферът мина.Имам истински боец.Дано стане човече след девет месеца!

# 136
Смърфи бъди здрава,щастлива и обичана!
Eлислава пожелавам след 9 месеца да гушнеш едно сладко бебе.
Славе видях снимките,прекрасни сте.
Хайде сега и аз да почерпя,днес помъдрява и моя мм.Пожелавам си само да е здрав.

Скрит текст:

# 137
Смърфи,ЧРД!Желая ти здраве и щастлив живот!
Трансферът мина.Имам истински боец.Дано стане човече след девет месеца!
Здравейте! Радвам се, че ще се включа в темата след такъв хубав пост! Честит рожден ден на Смърфиетка! Стиснати палци за Елислава!

Случайно попаднах при вас, зачетох се и ми станахте много симпатични. Споделям сходни интереси, включително /буквално 1:1/ по отношение мъжките гащи Simple Smile
Е, престраших се и се самопоканих... 😇

# 138
  • София/Севлиево
Simple Smile Вече не съм най-нова в темата.
Ч.Р.Д. и на съпруга на pisenxeto!Да ти е жив и здрав!

# 139
  • при късмета
Писе, да ти е жив и здрав! Специално да го поздравиш от нас
Ели, чакаме добрите новини
tetka_the_best, добре дошла
Багажа е до никъде, а аз се подмотвам

# 140
Смърфи, да си здрава, щастлива, обичана и обичаща!
Писе, на твоя мъж здраве и пак здраве!
Елислава, заредила съм палците, дано след 9 месеца и ти ни почерпиш с нещо сладко по повод.
Аз до сега правих торта, но след толкова вкусотии няма да ви я показвам.
Тетка, добре дошла.

# 141
Писе, вярно, че бяхме на един ден с тм! Жив и здрав да ти е!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ели, браво на истинския боец! И така още 9 месеца. Hands Pray

Тетка, добре си дошла! Hug

Навън е кошмарно време - навъсено и мрачно, но задушно и горещо и имам чувството, че някой ми е седнал на главата...
Снощи празнувахме изпращане и рождения ми ден, така че днес спокойно мога и да пропусна празнуването. Освен това, както казах, всичките ни приятели си тръгнаха окончателно от тук, все още няма самолети, прибиране скоро в БГ не се очертава, та и настроението ми е леко минорно...

# 142
Благодаря за гостоприемството! 💐Честитки и за рожденика!

Да ви кажа нещо за себе си - от София съм, маалко над петдесетте, в момента в неплатен отпуск. От строенето вкъщи покрай ИП взе да ми харесва да съм си у дома, да не се съобразявам с часовника, да си шетам и да си гледам внучката (на 2 годинки). Живот и здраве, в началото на септември очакваме внук.
От вчера съм сама вкъщи и явно съм била уморена, защото след следобедния сън похапнах за вечеря, пуснах си да гледам телевизия, но после телевизора е гледал мен. Та така до 4 сутринта, от когато вършея покрай пране, чистене, подреждане и... форума Simple Smile

# 143
  • при късмета
Така. Справих се с багажа на останалите, ама моя още ме чака. С Джейми няма да можем да се видим, надявам се със Славето да се засечем из района.
Смърфи, представям си какво ти е. Както сте свикнали да мятате куфари насам натам, стоенето цяло лято вкъщи ще ви дойде доста натоварващо. Само самолети ли няма, границите с кола могат ли да се минават? Ама ако тръгнете така, ще се убиете от път.

# 144
Смърфи, представям си какво ти е. Както сте свикнали да мятате куфари насам натам, стоенето цяло лято вкъщи ще ви дойде доста натоварващо. Само самолети ли няма, границите с кола могат ли да се минават? Ама ако тръгнете така, ще се убиете от път.

Ма ко, с кола можем, но си е жива утрепия от път. Трябва да минем през западна Украйна (най-заразена в момента) и северна Румъния. Пътят е много дълъг и се чака много по границите. Освен това имаме задължителна 14-дневна карантина в БГ, което ама хич не ни устройва.
Проблемът не е стоенето само лятото тук, ами като гледам още дълго нещата ще са доста тегави с границите и летенето. Абе, и това ще мине...

# 145
  • Бургас
Специално  искам да поздравя новата ни съфорумка тетка д бест с голямо  Добре дошла!!!

Познаваме се от друга тема и много се радвам,че ще бъде с нас!

Аз малко се поизморих тези дни.Утре ще остана вече да подредя в къщи и да си почина!

# 146
  • София
Смърфи, 15 минути преди полунощ, но все пак на деня, се включвам с пожелания.
Да си здрава, щастлива, да сбъдваш мечтите си!
💖🌸🌺

Писе, на твоето момче желая много здраве! 🌺

Ели, всичко ще е наред, чакаме хубавите новини! ❤️

Добре дошла на новата ни домакиня- - тетка! При нас е едно малко оазисче 🥰. Ще се чувстваш добре.

Ох, днес бройлерчетата се преместиха от двора във фризера. Ужасно се чувствам...

Но пък мъжът ми направи капково напояване в градинара, много съм доволна.

Лека нощ, момичета!

# 147
  • Бургас
Смърфи,толкова съм каталясала,че не те отразих!

Да си здрава,щастлива и много обичана!Наздраве,градски!Дай Боже,да дойдат добри времена и пак да се събираме както преди!

# 148
Специално  искам да поздравя новата ни съфорумка тетка д бест с голямо  Добре дошла!!!

Познаваме се от друга тема и много се радвам,че ще бъде с нас!

Аз малко се поизморих тези дни.Утре ще остана вече да подредя в къщи и да си почина!
Славче, Heart
Как са твоите любими пилета?
Преди около месец, мисля че видях и чух гларус да прелита покрай нашия блок. ММ се шегува, че покрай обзавеждането на терасата с морска тематика, вече съм започнала да халюцинирам Simple Smile  Може и да е прав, защото от тогава упорито се оглеждам и ослушвам, ама нъц...

# 149
Добро утро момичета.
Черпя ви виртуално за 15-ти рожден ден на момичето ни. Да е здрава и щастлива!
Вале, как само го написа, чак мен ме хвана яд, че не съм успяла да спася 1-2 бройлерчета. Да ви е сладко.

Общи условия

Активация на акаунт