Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 820
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Бясна съм е меко казано... Преди точно три дни, буквално посред нощите, излезе заповед, че от днес всички идващи от Украйна влизат с пср тест. Хайде сменяй полети, търси лаборатории, записвай час и т.н., за да се окаже, че днес отново има нова заповед и тестовете отпадат за украинците. Луди калинки ни направиха, луди! Аз си промених полета и вместо да летя утре, ще летя другия петък с мм. А има хора, които успяха да се организират и дадоха по 150 лева на човек за тест, който вече не им трябва.... Смяната на полета и тя пари струва, абе думи нямам.

# 346
Смърфи ,ами не си бб,за него дори нямаше и карантина...грабна си джипчето и хукна по проверки.За обикновенния българин има 14 дни карантина,когато си контактувал със заразен ,но твоя тест е отрицателен.Стоиш затворник в къщи 14 дни и това е.Та така и с билети и полети.За това хората не вярват дали има вирус или не.
Аз днес карах без маска защото ми излезе херпес над устата,а от адската жега бях доста топла...

# 347
Смърфи, такова е.....

# 348
  • при късмета
Смърфи, и аз бих била бясна.
Ние седим вкъщи така или иначе, че шефа още не е готов да излиза.
Новото 20 е, че майка в понеделник влиза в ортопедията. Щракащ пръст на другата ръка, че тя има една такава операция преди 6-7 години. В тази болница вече във ведомостта за заплати трябва да ни впишат, не като пациенти. Нея нашия доктор ще я оперира и гледа по-бързо да стане, че и той си гласи операция и дълъг болничен и нея вече взе доста да я боли и все по-упорито се говори за ново затваряне наесен, та да не седи с болки.

# 349
  • гр.Варна
Ох Смърфи как те разбирам. Моята дъщеря се отказа да се прибира към България. Трябваше на 07.08 да дойдат с годеника Kissing Heart ама.... Добре че аз успях да отида до Берлин на 03.07 да ги видя за 5 дни и се върнах без проблем.

# 350
  • София/Севлиево
Това с пътуванията е наистина много неприятно.Едната ми сестра ще си дойде,обаче другите две още се чудят...А като се сетя,че идва и есенен грипен сезон направо ми се плаче...

# 351
Ей, Плами, ама тя работата на годеж ли отиде? Ако е така, бързо младежът да си признава откъде е, че да го проучим набързо. Все още имаме връзки в Колумбия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Майтапът на страни, много са готини колумбетата. Няколко българки познавам, които са женени за колумбийци, всичките много готини хора.

Леле, Ели, броя, броя, все до 4 сестри го докарвам. Наистина ли сте 4? Суперрррр, много хубаво! Гадна година е, но дано скоро мине всичко.

# 352
  • София/Севлиево
Ние сме от много бракове-общо 3 момчета и 4 момичета.И всички се имаме по между си и винаги,когато имаме възможност се срещаме,но 3-те сестри и 1 от братята са в чужбина...

# 353
Добро утро!
Писе сядам веднага на диня и сладолед! Тук е 10ч. и вече трудно се диша навън.
Смърфи шантаво време е. Няма смисъл от ядове. Племенника ми, който живее тук решиха, че няма да се прибират до България заради карантината, обаче решиха, че им е важно да почиват и миналата събота излетяха за Испания с ранен полет - е по-късно в събота върнаха карантината за влизащи от Испания. Сега в неделя ще се върнат и ще трябва да са 14 дни в карантина, като тук и до магазина не можеш да идеш....
Мако дано мине бързо с майка ти! Аз от 6г. съм със щракащ пръст и когато ме заболи се обаждам в поликлиниката, слагат ми инжексия, пръста се отблокира и си карам така. В последно време нуждата стана на около 6м. и май и аз ще трябва даго оперирам, ама още ми минава.
Втая жега хич не ми се готви...
Ели много е хубаво да сте много и да се разбирате най-вече Kissing Heart Аз имам един брат, но.... само проблеми....

# 354
Ели, страхотно, че имаш толкова голямо семейство! И още по-важното е, че се разбирате и подкряпате.Hug

Калинка, в момента хич не търсим почивка. Просто някоя друга задачка, докато все още може да се лети и пътува, че не се знае от есента какво ще става. Надявам се да видя баба, на 93 години е и вече е доста зле, макар отдалеч и с маска. Вчера пак ми се обадиха с някакъв проблем с ремонта в София... не стават нещата така отдалеч. Много малко хора знаят, че се прибираме. Не искаме да се виждаме с много хора, гледаме да пазим не само себе си, но и тях.
Просто се ядосвам, че на всеки три дни сменят заповеди и всичко обръщат с краката нагоре. И не са само нашите управляващи, навсякъде цари някакъв хаос.   

Тук от снощи рязко застудя. Беше към 32 градуса, задушно и тежко. Сутринта ставаме, 18 градуса.... Сега се стоплило, цели 21 градуса е. Joy

# 355
Елислава, при вас е весело с толкова много братя и сестри.

# 356
  • при късмета
Калинче, проблема е, че вече я боли почти постоянно. Няма смисъл да отлага. Вече има такава операция на друг пръст, и мина през замазване на проблема. Сега обаче е палеца и освен болката, по-трудно се обслужваш без палец.
Ели, при вас наистина е весело.
И на мен пролетта ми минаваха идеи да отложим Гърция за есента, ама тотално се отказах. Няма да е тази година. Да свалят конците на шефа и ще гледам още една седмица да идем някъде и някой друг уикенд.

# 357
  • София
Я да ви усмихна

# 358
О-хооо, заместител на бройлерчетата.

# 359
  • гр.Варна
Kissing Heart Смърфи той годежа вече е факт от 19.06. От Богота е младежа. Пускай връзки да видим родата:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт