Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте!
Благодаря за кафенцето, ма ко! За мен трябва нещо по-силно...
Кофти дни са ми.
Обаче днес днес имах такава изненада от Джейми! Усмихна ме много!Изпрати ми едно цвете, което ми беше предложила, защото си го харесах на снимките и. И като дойде куриерът и ми го подава, и двамата гледахме като...Ама така опаковано, така сложено, че хем въздух и светлина влизат, хем няма как да се пречупи, абе съвършена работа. Благодаря, Джейми!

Имам си гости- трите племеннички. Ще е весело  и у нас. Дано ми оправят настроението!

# 391
Ааааа, заитригувахте ме с това цвете. Какво е?
Мерси за кафето.

# 392
  • София
Ааааа, заитригувахте ме с това цвете. Какво е?
Мерси за кафето.
Делосперма.

Поздрав и от моите джапанки:

# 393
  • Бургас
Валка,два пъти се връщах да прочета името на цветето.Какво е това име,бе другарки?!:smiles:

Котето е много сладко!

Аз днес го ударих на шопинги и чистене.Утре пак,но само чистенето!
Мъжът отиде за ден в Сф и имам терен да се развихря.
Хубава вечер и чао за сега!

# 394
  • София
Ха ха, и аз проверих в нета да не би Джейми да е допуснала правописна грешка, ама не е. 🤪

# 395
Сега и аз отивам да се ограмотявам с гугъл.
Славе, оздравя ли ТМ?

# 396
# 397
  • при късмета
Добро утро!

Много е хубаво цветето. И името му е странно Joy
Вчера ни удави, затова днес ще гледам да разходя Шефа рано, рано, че и днес ще вали следобяд
Хубав ден на всички Hug

# 398
  • София/Севлиево
Добър ден.Ние пък си направихме разходка до Калотина,че зет ми си забравил паспорта и трябваше някой да го вземе.Бре,много хубави гранични полицаи сме имали и добре възпитани.
Цветето е много интересно,но като му написах името ми изкара други снимки,ама пък сигурно има различни видове съцветия...

# 399
  • София
Привет, момичета!
От 100 години не съм се появявала. Жива, здрава съм. Е, здрава малко силно казано. Simple Smile
От месец и нещо започнаха да ме наболяват коленете. Мазах с мазила, налагах със зеле и ракия. Гаджето ми отпусна една бутилка Сунгурларска и се шегува, че може по-добре да ми подейства, ако я взимам вътрешно - салатка и ракийка. Simple Smile. Тези дни болките се засилиха, та даже не мога да карам колата и отидох при ЛЛ. Преглед, снимка, среща с ортопед, диагноза, рецепта и сега пия разни хапчета, мажа се с един прехвален крем. Само от един ден се лекувам и вече почти изчезна болката. Старчески изменения. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Днес е хубав ден - Преображение Господне. Ден на промяна и нови надежди.
Преди 43 години на този ден родих дъщеричката ни. Днес пристигна, събрахме се на тържествен обяд, изкарахме чудесно. Децата са много щастливи, ние също. Колко е хубаво, когато къщата е пълна!

# 400
  • Бургас
Фло,да е жива и здрава дъщеричката ти и вие всички!Наздраве!

Аз се боря да проуча тези Кю кодове за Гърция.Ако успеем,там ми е шанса да си видя момчето.От 8 месеца не съм го виждала и вече рева в пълния смисъл на думата.
Да го и короната .....

# 401
  • при късмета
Да ви е жива и здрава Фло, Да се радвате една на друга още дълго
И аз гледам оферти, ама не за Гърция. Чудехме се още едно море или планина и решихме Родопите. От Смолян до Момчилово ще сновем

# 402
Фло, честит ти празник. Да е честита и дъщеря ви!

# 403
  • София
Фло, здрава и щастлива да е щерката и всички вие!

# 404
  • София
Ма ко, да не би да имаш предвид Момчиловци? Ако да, това е чудно място, чудно! Има прекрасни места за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт