Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 611
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
МАРИАТ, моят съвет, за да ти станат по-скоро дънките е:  глад и секс. Изпитана рецепта от бабино време. В младите години тази рецепта даваше резултат, сега вече не...Stuck Out Tongue Winking Eye Използвай докато си млада.
Не слушай ПИСЕНЦЕТО. Как ли не, ще се занимава МАРИАТ с консерви. Joy Да наблегне на секса. То тия дето работят в консервните фабрики да са отслабнали и да са заприличали на конец от ибришим. Joy
Хайде лека нощ и сладки сънища. Kissing Heart

ПП надявам се съветите ми да не ви скандализират, а МАРИАТ да има чувство за хумор. Днес ми е такъв ден - за шеги и закачки. Sunglasses

# 616
  • София/Севлиево
Добро утро.Днес ще ви почерпя с билков чай

След което ще бягам на фризьор,че вече е време да скрия издайническите бели косъмчета.
Вчера намина едно приятелче набор 91 на път към Лондон-нали живеем сравнително близо до летището,всички ги викаме вкъщи да не седят по улиците...Та си говорим с него и му звънна някакъв негов приятел и той говори на спийкър,че му е нещо счупен телефона.И аз обяснявам как другия да стигне до дома,а той му вика "Ехей,ама ти си бил с момиче.Кога успя...",а ние с ММ само се хилим.И се реши,че щом ще я карам още като момиче няма да ходя с белите коси(не че са много,ама ги виждам и ме дразнят).Пък и толкова хубаво ми става като ме мислят за 20+,а аз наближавам 40...
С ММ се чудим какво да правим последният уикенд,в който сме без дете...Някъде да идем,но и ние не знаем къде.Трябва да е близо до София,да има топъл минерален басейн и да приемат кучета,че Рекс не можем да го оставим...

# 617
  • при късмета
Добро утро!

Ще ходим с Шефа да взимаме учебниците днес. Трябва и до докторката да ходим, за глупавите и безсмислени здравни карти, които всяка година се правят.
Ели, за Костенец се сещам, но не знам как стои въпроса с кучето
МАРИАТ, моят съвет, за да ти станат по-скоро дънките е:  глад и секс. Изпитана рецепта от бабино време.
А само с първото работи ли? Че второто нещо не ми харесва Joy
Допивам си кафето и още се чудя на къде да хвана, станах рано, а всичко е за следобяд

# 618
Фло ,за твоята диета не съм се сетила,ама Мария доста време кара на глад,ще трябва да наблегне на второто тогава хаха.
Елислава понеже и ние бяхме с куче, доста трудно ще намерите,ама порови .А годините -важното е на колко се чувстваш,другото не е важно.
Ма ко, казаха че няма да трябват бележки за учениците, за да не става струпване.
Аз днес ще пробвам да си долепя гоблена,не ми се плете.Ще мисля нещо за вечеря ,че нещо се изчерпах от към идеи.
Приятен ден момичета.

# 619
  • при късмета
Знам Писе, какво е казал министъра, ама красната друго ни каза. За мен тази здравна карта винаги е била безумие, камо ли сега

# 620
  • София/Севлиево
При нас на сайта на училището пише,че искат бележки.Ще звъня на личната на детето да я напише и само да мина да я взема...

# 621
  • София
Всъщност бележки си трябват, просто е удължен срока. Може да я дадете до месец след започване на учебната година.
Нашите ги взехме на 31 август, бях запазила час, че си бяхме в София. Личната ни никога няма, да се навие да ги напише без, децата, Мери ги, тегли ги, подгръдна обиколка при вдишване, издишване....

# 622
  • при късмета
И нашата не дава без да е видяла детето, само веднъж се случи, беше в градина още. Иначе контролния преглед не го прави на това посещение, а около РД, при първо посещение след навършване на години.
Взехме си учебниците, по-късно и до докторката ще ходим. Класната каза, че това от министъра не е стигнало до тях и фелдшерката няма да е съгласна да липсват картони. Но каза, че може да е по-натам, не на 15 да го предадем непременно

# 623
Хммм ами не съм проверила на сайта на МЗ,но не го разбирам това да се бутат и събират на едно място и то пред кабинети толкова деца и родители....Дааа ,намерих интервюто на министъра.Едно казва по тв,а съвсем друго какво се изисква.Не знам защо подлъгва хората или това е нормално за всички ония горе,да лъжат само.

# 624
  • при късмета
Писе, то и за влизане в болница министъра каза, че не си длъжен да правиш тест, ама на официалния сайт нямаше нищо и щеш, не щеш се съобразяваш с това, което ти искат от болницата. Добре, че където бяхме правеха безплатни бързи тестове на постъпващите на място, та поне опашките и парите ми спестиха втория път. Първия си ни пратиха в лаборатория, защото тъкмо бяха започнали да работят и още се ориентираха.
А да разкарват ученици и родители насам, натам за ненужни бумаги е практика и без пандемия

# 625
  • София/Севлиево
Неговата го мери преди месец като му би ваксината за морбилито и каза ако ги искат - само да ѝ звънна ,ще ми я даде.Ама нещо днес или не си вдига телефона,или пък дава заето,та ще я видя таз работа...

# 626
И нашата сестра ни напомни за талоните. Наложи се  да отида  да  посетя личната миналия месец, все още във вторник и четвъртък е зелен коридор за детски консултации. При нас  по неписаните правила в събота дребния се събуди с конюнктивит. Добре че клиниките работят всеки ден, та без време правихме преглед. Питат защо съм без направление, ами до сряда няма кой да издаде,  и си платих. Важното е че детето е добре. Баткото си счупи рамката на очилата, но с капчица засега държи. Ама без преглед не рискувам да сменям очила.

# 627
Благодаря за чайчето и кафето. Ще ме извинявате, но съм пас. То си е ракиено време, вече. Аз ще съм на розе, де.
Фло, много хубав съвет. Точно в мой стил, ама това с глада ме стресна. Айде, отказах се от шоколадите, баничките, кексовете, защо трябва да съм и перманентно гладна?
Още ги мисля дънките, де.
При нас в прованса не се искат такива бележки от ЛЛ.
Ели, не знам какво да те посъветвам за почивка. Освен да проверите хотелите в Банско на първо четене.

# 628
  • София/Севлиево
Намерихме си виличка край София,където ходехме през карантината.Сега ще обикаляме Витоша на спокойствие.
Мина и родителската среща,запознах се с учителите,на пръв поглед май случихме тоя път,ама тепърва ще се разбере.Дадох почти 50 лв за помагала,а с униформите засега се разминахме.

# 629
Добро утро !

Кафето от мен.
Определено есента е тук, пеликаните в езерото стават все по малко. Връхната дреха е задължителна...

Общи условия

Активация на акаунт