Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
Привет! Къде сте всички? От мен изглед към Белинташ, Караджов камък и Кръстова гора от пещера Добростански бисер

# 541
Чакам и аз някой да се появи,че не мога да намеря темата хаха.
Видях Валето и тя почива на хубаво място,Ма ко обикаля по нашия край и също разгледах снимки.
Аз по задачи крача днес,ама явно не ми е ден.Дано утре ги довърша .Трябва да сменяме бутилката на АГУ на колата,ама едно че не знаят законите какво после се прави,едно че всеки казва различни неща.Та рових четох и да видим какво ще свърша,само едно ми е ясно че ще се оръся с парички хаха.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 13:08 от pisenxeto

# 542
Здравейте и от мен!
Мако Kissing Heart
Писе разкошна е станала куклата!!! Голям майстор си!
Този, който ще сменя бутилката не знае ли какво следва? Там където се минава преглед на АГУ незнаят ли?
Кратун сега е с ново двайсе LaughingLaughingLaughing Решил е да става корабен инженер Laughing Разглеждаме колежи.......

# 543
О, много е хубава куклата, Писе. Браво!
Лейди, не се оплаквай. По- трудно ще ти е да изберете костюм за абитуриентския бал.
Ма ко, приятна почивка. Вие повторихте, а ние сме на сухо тази година.

# 544
Мария костюма хич не го мисля Laughing вкарвам го в магазина и да си избира той Laughing
С училищата ми е по-трудно, че трябва много да чета защото не ми е идеално ясно какви са разликите м/у около 6 възможни крайни дипломи Laughing

# 545
  • София
Ние сме на любимото ми място, Сърница, яз. Доспат :

Писе, чудна е куклата!

Смърфи, радвам се, че всичко с полета е минало наред.

Мария, догодина ще наваксате!😊

Ма ко, приятна почивка!

Лейди, чудесна специалност!

Мими засега е сериозно ориентирана към Международна журналистика. Мисля, че е точно като за нея. Да е здрава, другото ще го постигне.

Лека нощ, дами!

# 546
Моята щерка не е ориентирана. Много се интересува от астрология, казва, че иска да учи психология, но в следващия момент казва, че ще работи в бар с много бакшиши и ще живее без нас.

# 547
  • София
😄😄😄
Това последното е валидно за всички на тая възраст.
Когато ми каже, че няма търпение да се изнесе, аз започвам да танцувам пред нея Макарена. 😋За да види колко я подкрепям в това и начинание. 🤪🤪🤪

# 548
О Вале, при нас мечтите на момичето имат продължение от момчето ми- че той ще се пренесе да живее при нея.

# 549
  • София
А вие с мъжа ти ще пътувате, ще се кефите на пенсионерски живот. Идеално!

# 550
То и ММ има мечти  за когато ще сме без деца. Да кара ТИР, а аз да се возя. Да не знаем къде ще трябва да отидем след разтоварване на товар и да обиколим държавите.

# 551
  • София
Привет, момичета!
Как преживявате в горещините? Легнах си по правилата, но вече почти час не идва сънчо и затова станах, похапнах и сега малко ще се помотая из нета, та дано ми се доспи.
Днес ( то вече стана вчера) имах много каръшки ден. Кое как започна или не става или става с рициново масло. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта отидох да си продължа картата за метрото. Извила се опашка от 7 души. Казвам си, бързо ще стане. Е да, ама не - след като чаках 7 - 8 мин. и нямаше никакво движение напред, не само аз, но и други започнахме да нервничим. Оказа се, че жената, която беше "окупирала" гишето вади карти на някаква фирма - от 15 души. Теглих една нашенска на ум и продължих по трасето. Слизам на метростанция Софийски университет. Там също има такъв пункт за презареждане на карти. Отивам 5 мин. преди обявената им почивка, но ми отказаха да ме обслужат, защото ще дезинфекцират и това ще трае 40 мин. Теглих им и на тия още една нашенска и продължих по набелязания план - да взема бележка от университетската библиотека, че не дължа книги. Тази бележка и снимка трябваше да занеса в деканата за да ми изготвят дипломата. Отивам в централната библиотека, не било там. Изпращат ме в друга библиотека, с обещанието, че ако там не работят да се върна отново при тях и те ще ми издадат заветната бележка. Разбира се и там ударих на камък. Направих няколко тегела и се сдобих с бележката. И на тези им теглих една нашенска, но вече по-пиперлива. SunglassesОтивам в деканата. Там ме чака нова изненада. Frowning1Служителката сложила някакво работно време, което ме уведомява, че в момента не е на работа. Все пак, поговорих със заместничката й и тя изглежда се смили над моята особа, та ми прие бележката и снимката. Нея я благослових от все сърце. Връщам се в подлеза. Слава Богу току що отвориха гишетата, вече дезинфекцирани. Потръгнаха нещата. От там се прибрах, обядвах и хукнах към Здравната каса да занеса компа и да ме отчетат. Момчето което върши тази работа отсъства. Ще се върне след 2 часа. Оставих компа на майка му и пак се върнах до дома. И за него изрекох няколко нелицеприятни думи, но на ум. Прибрах се каталясала и вир вода. Взех си душ и малко се опънах и хайде пак към Здравната каса. Взех си компа и от там - на тръстиката. Е там вече каръкът се разби. Поне в работата каквото пипнех ставаше и то хубаво ставаше. А и пациентите ми като с конкурс бяха подбрани - кой от кой по-готин.
Ето така премина първият септемврийски ден. Дано следващите да са по късметлийски. Simple Smile
Сега ви гушкам и ви казвам лека нощ! HeartВсе пак трябва да се спи. Hug

# 552
Добро утро !

Flo 51 важното е че е завършил добре денят.
Аз имах подобен проблем преди да ни затворят в къщи. Картите за ГТ се зареждат на 3 места  в града. Едното е на 100 м от дома ни. Близо до работи никъде. Прибираме се с дребния сменяме няколко автобуса и пристигане 10 мин преди края на на раб.време и както при теб отказ. Веднага сигнал на платформата им, след не повече от седмица отговор с извинения и мерки които са предприели. Следят си камери  проверяват и реагират. В университета друга драма имам, свидетелството ми трябваше да е готово май... все още не съм звъняла да питам, че и там са едни разправии. Извадих пълномощно на сестра ми да ми движи въпросите да подаде снимки и да получи свидетелството. Да ама дамата от катедрата е прибрала пълномощното, та ще я търся да питам като е при нея ще даде ли документа или ново пълномощно трябва да вадя...
mariat моя правеше сметки колко съквартиранти трябва да си вземе в нашия апартамент, като отидем на село да можеш да си плаща наема .
Ще съм в 5 клас. Почвам постепенно да се подготвям за новата година.
Хубав ден на всички !

# 553
Фло, щом пациентите са доволни, всичко е точно. Важното е, че денят е минал и заминал.
Добро утро. Ма ко, давай кафето, че моето го преполових, а още не съм се разсънила. Опс, Джейми те е изпреварила. Спи си спокойно.

# 554
  • при късмета
Добро утро!

Само моето кафе мога да предложа, че от телефона не се научих да копирам линкове
Фло, важно е да ти тръгне
Днес отиваме да яздят моите

Общи условия

Активация на акаунт