Домакини 71/ Шантаво лято 2020

• 58 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Само моето кафе мога да предложа, че от телефона не се научих да копирам линкове

Че какво му има на твоето кафе? Вземам го веднага.

Тук децата започнаха училище вчера. Малките са без маски, но големите трябва да ги носят. Милите, не знам как издържат в час, че тези дни е много горещо тук.

Фло, има такива дни, когато важи правилото: ако нещо не стане от първия път, става от третия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
  • София
И от мен една красота за хубав ден:

# 557
Флоо все едно четох себе си ...Явно вчера не е бил деня за задачи.
Ма ко ще чакам снимки от ездата.
Вале и на вас завиждам ,че си на хладничко.
Аз днес рано хукнах по задачи,чаках ама си ги свърших за днес,после съм на очен да видим дали нова рецепта за очила ще имам.Утре пак на път и задачи.
Радвам се че ви хареса куклата,дано се продаде бързо сега.А аз почнах нова,само да видим кога ще я свърша хаха.

# 558
Добър ден и и от мен!
Грабвам кофеина от Мако
На Кратун му "изпуши" калкулатора LaughingLaughingLaughing Сега ще тръгвам да купувам нов, че с този ковид един куп поръчки онлайн се омотаха.... всички се оправдават с ковид-а.... и аз като Фло "благославям" наред, само дето тук почти всичко се оправя по телефон, но като те сложат да чакаш на музика.... отива деня.

# 559
  • София
Ето ме и мен посред нощите на кратка раздумка.
Излезе ми име, че ругая наляво и надясно, отиде ми добрият имидж. Брех да се невиди! Ама вие да не си помислите, че "попържам" каруцарски? Нееее, даже много елегантно го правя. Wink Пожелавам им 300 слона да ги настигнат. И понеже по нашите земи слоньОве не се развъждат, значи нищо няма да им се случи...
ЛЕЙДИ, имам два калкулатора, от ония джобните, от едно време, но вече никой у нас не ги ползва. За такъв ли става дума? Или не?
МА КО, развявай поли, почивай си, наслаждавай се на природни красоти.
ПИСЕНЦЕ, кукличката наистина е много сладка. Мойте внучки още спят с твоите плетени играчки. Помниш ли един бая голям розов мишок? Е, той е най-любим от всичките играчки.
СМЪРФЧЕ, подреди ли багажа от пътуването?
ВАЛЕНЦЕ, хубава картинка си ни подарила. Тенк ю, мила!
МАРИЯТ и ДЖЕЙМИ, за вас е чувалчето с прегръдки. Разделете си ги по равно, а не по братски Stuck Out Tongue Winking Eye  HugHugHugHugHugHug
Хайде, лека нощ и сладки сънища. Kissing Heart

# 560
Добро утро!

Фло калкулатора е "специален" по изискванията за матурите им - изчислява и логаритми, тригонометрични функции и т.н.

Добре, че го има и в супермаркета Laughing та бързо възстанових липсата.

Аз пък си ги попържам баш по нашенски Stuck Out Tongue

# 561
О, имахме точно такъв калкулатор. Никога не съм ползвала другите му екстри.

# 562
Мария той му трябва за "екстрите" - другото го смята Laughing
Ако мен питаш обаче - изобщо не мога да се оправя с него Laughing - за проверка аз смятам като улава на една страница, докато той за секунди с калкулатора.....

# 563
О, аз късно открих как става трика с трудните задачи и вече нямаше смисъл.

# 564
Тук започват работа с такъв тип калкулатор от началото на година 7, а "матурите" са в края на година 11 - поне Кратун успя да разучи всички функции и е като машинописка с него Laughing Тестовете са им разделени на "с калкулатор"/"без калкулатор" и са за време - трябва наистина много добре да знаеш последователноста на "вкарване" на информацията в калкулатора - един грешен символ и си в грешка.... абе като с компютъра е....

# 565
Toва е идейно и тук да се вкара в училищните часова, ама надали.

# 566
Аз пък учих и 5-те части на висшата математика в университета и голямо решаване на задачи беше, а калкулатор не даваха, тц. Joy
Сега "гордо" се зова инженер, само дето и един ден не съм работила като такъв. JoyJoyJoy
Германци и австрийци много си падат по титлите и колегите на мм са супер учудени като разберат, че съм магистър-инженер, а не се представям като такъв. Един даже на дълго и широко ме убеждаваше как като се представям трябва да казвам: Приятно ми е - инж.Смърфи, хахахаха.  JoyJoyJoy И това в неофициална среда.

Днес за щастие леко разхлади, утре още повече.

# 567
  • София/Севлиево
И ММ е магистър инженер по телекомуникации,но също никога не се представя като такъв.Иначе това работи още от университета...

# 568
То и аз ги учих Laughing за това сега ми е по-лесно с химикал и лист да проверявам задачите на Кратун, а не с калкулатор LaughingLaughingLaughing Само дето на мен ми отнема доста време...
Само по статистика даваха калкулатор......
За титлите - аз си спомням преди "демокрацията" как се представяхме - с титла/ако има/ и фамилия... и сега имам познати, за които си спомням фамилията, но не и името....

# 569
Калинче това кафе ...хубаво ама другото ,не става за мен хаха.А калкулатора много сложен.
Фло пак не спиш,аз до късно гледах онлайн протестите,ядосвах се, ама...
Днес се охарчих здравата,честно казано се чудя понякога на тия закони,май са само за пари.Трябваше да сменим бутилката на газовата,ми то дадох пари все едно нова АГУ слагахме..Сега и талона ще се наложи да сменяме,е вярно имаме три години срок уж.
Ходих и за олекотена завивка 3 в 1 ама се оказа друг модел,а преди години си бях купила и съм много доволна.Та вчера и днес ми е ден да харча пари хаха.
Заради задачите не се видяхме и с Ма ко ама здраве да е .

Общи условия

Активация на акаунт