Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 44 950
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Тинити не ми се случвало да са високи тоновете на бебето. И кръвното не в високо, но най-вероятно се съмняват за прекламсия, след като следят албумин.
Днеска тоновете бяха добри, доктора каза че водите са намалели и са мътни. Искаше да предизвика раждане днес.
Отказах. Утре пак на тонове сутринта.
След прегледа за разкритие, като че ли ми падна тапата заедно с нея в урината имаше кървав цвят. Никъде не намирам информация дали е нормално?

# 511
Те питаха дали съм правила изследване за албумин, но не ми казаха да си направя. Ако тоновете останат високи, това значи ли, че няма да мога да родя естествено и ще искат да го извадят със секцио? В такъв филм се вкарах, че чак си поплакох.

# 512
Те питаха дали съм правила изследване за албумин, но не ми казаха да си направя. Ако тоновете останат високи, това значи ли, че няма да мога да родя естествено и ще искат да го извадят със секцио? В такъв филм се вкарах, че чак си поплакох.
Тинити, бъди спокойна - не е нужно да се разстройваш толкова! Бебетата са като всички други хора - някой път са превъзбудени, някой път - сънливи. И мен миналата седмица ми ги записваха два пъти и ме викнаха на другия ден пак. В крайна сметка на следващата сутрин бебка вече беше спокойна и всичко се размина. Казвам ти, че утре всичко ще е точно - сега си почивай и недей да се вълнуваш така, защото влияеш и на бебоче! Ако пак са високи, ще те пратят на ехограф и доплер, за да видят дали детето се чувства добре и вече след това ще ти кажат каквото и да е - поне на мен така ми обясниха миналата седмица.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 15:52 от Woohoo

# 513
Момичета, отново идвам с молба, ако на някой му се занимава ( с по- далечен термин) да поеме поне правенето на следващата тема, иначе ще я заключат. На 35 страница сме и има време, но тези дни вероятно ще раждам и не знам доколко ще имам време и ще съм адекватна за направота на нова тема.

# 514
Ако стане така нареченото фетално страдание на плода- да глъхнат тонове и т.н . веднага ще го извадят чрез секцио. Но по-скоро нещо не са ти нагласили тоновете, а ти утре ги помоли да ти пуснат тонове и изследвания- 7 лв е платено да изследват урината. Може пък и да искат да точат НЗОК- често срещано явление. При мен при първата бременост в 33-Та седмица имах много високо кръвно-200 на 120 изведнъж се покачи неочаквано. Хоспитализираха ме в майчин дом и бях на системи и хапчета и в 35+4 нещо тоновете не бяха наред и го извадиха по спешност-секцио. Препоръчаха ми да стоя за наблюдение и добре че останах, защото нещата се случиха много по-рано от предвиденото, но и бебето се роди 3.6 кг 50 см. Но аз бях много зле през цялата бременост- над 40 кг качени, нон стоп ми беше зле, спях по 20 часа в денонощие почти цялата бременост и т.н. Ако при теб няма някакви драми и всичко е било нормално, може и просто бебето да е било кисело Joy
Но ако не ти е проблем да стоиш в болницата и това ще те успокои по някакъв начин, че всичко ще е наред отивай. Хем ще си починеш Simple Smile това развитие къде се случва? В София ли?

# 515
Всичко върви добре, АГ все казва, че е наред.  Единствено, че имам кръвно, което пък е лошо от своя страна. Ако ме приемат по-скоро ще ми е притеснено, но ако се налага заради бебето ще търпя. Иначе това става в Окръжна болница Бургас. Ще се моля утре нещата да са по-добре!

# 516
Всичко върви добре, АГ все казва, че е наред.  Единствено, че имам кръвно, което пък е лошо от своя страна. Ако ме приемат по-скоро ще ми е притеснено, но ако се налага заради бебето ще търпя. Иначе това става в Окръжна болница Бургас. Ще се моля утре нещата да са по-добре!
Утре си искай тонове, изследвания и като е уж толкова високо кръвно да ти даде направление за кардиолог. Има хапчета за кръвно- аз бях с такова кръвно от март 130/80 и пия допегит, небилет и аспирин. Като кръвното сега дори ми е безумно ниско-100/60. Сега замениха аспирина със клексан, за разреждане на кръвта. Така че, ако е високо кръвно си искай направление за кардиолог. Най-много да пиеш хапчета. Не е страшно, спокойно! Но си настоявай и искай. Ако не ги питаш и искаш лекарите нищо не дават и казват. Така че си бъди по-настоятелна!

# 517
Момичета, отново идвам с молба, ако на някой му се занимава ( с по- далечен термин) да поеме поне правенето на следващата тема, иначе ще я заключат. На 35 страница сме и има време, но тези дни вероятно ще раждам и не знам доколко ще имам време и ще съм адекватна за направота на нова тема.
Момичета, дайте да се организираме. Аз искам да помогна - просто терминът ми е сега в събота и не знам до колко има смисъл да поемам ангажимента изцяло, като може да не го изпълня. Някой друг желаещ?

# 518
Утре си искай тонове, изследвания и като е уж толкова високо кръвно да ти даде направление за кардиолог. Има хапчета за кръвно- аз бях с такова кръвно от март 130/80 и пия допегит, небилет и аспирин. Като кръвното сега дори ми е безумно ниско-100/60. Сега замениха аспирина със клексан, за разреждане на кръвта. Така че, ако е високо кръвно си искай направление за кардиолог. Най-много да пиеш хапчета. Не е страшно, спокойно! Но си настоявай и искай. Ако не ги питаш и искаш лекарите нищо не дават и казват. Така че си бъди по-настоятелна!
Ама аз пия хапче за кръвно- Допегит 3х1 и Натаспин по 1. Днес ми беше 120 на 90, което според мен е нормално.

# 519
Тинити да най-вероятно просто бебче не е било на кеф. Кръвното и моето един от го бях вдигнала при АГ 140/90, бях малко афектиран, та го отдавам на това, иначе вкъщи си ми беше най-много 120/80. И да ти кажа в болница бях и аз около 34-35 седмица, не е толкова страшно за 3-4 дни, беше за добро, понеже имах силни контракции, от които сега няма и помен...Joy
За съжаление, новата тема няма как и да поема ангажимент, понеже  и  аз всеки момент чакам човека.

# 520
Мили момичета, моето августовско бебе реши да в Юлче. Днес се роди синът ми Михаил. След изтекли води бързо се случи всичко.
Тежи 2850, 48 см.
Родих със секцио.

# 521
Мили момичета, моето августовско бебе реши да в Юлче. Днес се роди синът ми Михаил. След изтекли води бързо се случи всичко.
Тежи 2850, 48 см.
Родих със секцио.

Честито бебенце, да е жив и здрав 🥰

# 522
Тежи 2850, 48 см.
Родих със секцио.
Честито. Да бъде здрав, а на теб бързо възстановяване.

# 523
Тежи 2850, 48 см.
Родих със секцио.
Айдее, остави ме, нали щяхме да сме заедно! Satisfied
Честит да ти е Михаил, много да ви радва и слуша! На теб бързо възстановяване! Кажи как мина и как се случиха нещата като можеш. Blue Heart

# 524
Тежи 2850, 48 см.
Родих със секцио.
Честито Пийкок, бързо възстановяване... Разкажи как стана всичко, ти май по принцип щеше да си секцио или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт