Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 44 937
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Стана много бързо. Сутринта в 4:30 ми изтекоха водите. В 8.10 със секцио се роди. Минахме пътя до болницата от 70 км за 30 Мин.
Изплака си сам .

# 526
Момичета, отново идвам с молба, ако на някой му се занимава ( с по- далечен термин) да поеме поне правенето на следващата тема, иначе ще я заключат. На 35 страница сме и има време, но тези дни вероятно ще раждам и не знам доколко ще имам време и ще съм адекватна за направота на нова тема.
Здравей! Ще можеш ли в съобщение малко по-подробно да ми обясниш как стои въпроса с правенето и поддържането на тема? Благодаря Simple Smile

# 527
Те питаха дали съм правила изследване за албумин, но не ми казаха да си направя. Ако тоновете останат високи, това значи ли, че няма да мога да родя естествено и ще искат да го извадят със секцио? В такъв филм се вкарах, че чак си поплакох.
Напълно те разбирам. Това се случи и с мен при първата ми Б, но 3 дни преди термин- високи тонове и ме пратиха в болницата за наблюдение. Родих 7 дни по-късно, след 3 индукции, нормално раждане. Щом те следят, всичко ще е наред. А ако се наложи да постъпиш в болница там ще ти направят необходимите изследвания. Успех!

# 528
Те питаха дали съм правила изследване за албумин, но не ми казаха да си направя. Ако тоновете останат високи, това значи ли, че няма да мога да родя естествено и ще искат да го извадят със секцио? В такъв филм се вкарах, че чак си поплакох.
Напълно те разбирам. Това се случи и с мен при първата ми Б, но 3 дни преди термин- високи тонове и ме пратиха в болницата за наблюдение. Родих 7 дни по-късно, след 3 индукции, нормално раждане. Щом те следят, всичко ще е наред. А ако се наложи да постъпиш в болница там ще ти направят необходимите изследвания. Успех!
Благодаря! Утре ще кажа как е минало, все се надявам да е било моментно.

# 529
Честито, PeacockLove! Много е хубаво, когато е станало бързо и нямаш травмиращи спомени! Поздравления! Да е здрав мъника! Надявам се така бързо да се възстановиш Simple Smile
Честито на всички щастливки, които вече се радват на бебчетата! Бъдете здрави вие и вашите семейства!
Тинити, преди две седмици тоновете на беба бяха ниски - под минимума. Оказа се, че просто е заспала и въпреки бутането и поклащането, не се е разсънила хубаво и ни изкара акъла. Ходих на другия ден пак и всичко си беше наред. С това искам да ти кажа две неща:
1. Те също имат периоди на сънливост/превъзбуденост - това ми го каза лекаря - все пак вече са си почти отделни организми и е нормално да сменят състоянията. Ти като се събудиш от сън, не си в най-активната си фаза, въпреки че си будна;
2. Много е важна позата - мен всеки път ме питат на коя страна спя и се чувствам добре и на тази лежа, докато ми записват тоновете. Не лягай по гръб - по гръб и моята рита и не е спокойна, да не говорим, че на мен не ми стига въздух. Обърни се на страната, на която спиш и помоли така да останеш, защото иначе ти става лошо.
Стискам ти палци и вярвам, че всичко ще е наред. Не се шашкай! До утре!

# 530
HeartPeacockLove честит да ти е Михаил, много здрав и щастлив да расте, красиво име сте му избрали!

# 531
Лейдис, нещо се шашнах имам някакви бодежи от сутринта. Между линията на бикините и пъпа.
Някой имал ли е такива. Утре е деня, не може ли да изчака това бебе до утре. Да звъня ли на док не знам. 🤷‍♀️😒

# 532
Минах пак тонове. Днес бяха по-добре. Олекна ми. В понеделник пак имам час за тонове, а във вторник ми е прегледа. Когато отдолу няма нищо значи, че нямам контракции или изобщо не са ги гледали???

# 533
Минах пак тонове. Днес бяха по-добре. Олекна ми. В понеделник пак имам час за тонове, а във вторник ми е прегледа. Когато отдолу няма нищо значи, че нямам контракции или изобщо не са ги гледали???

Тинити, радвам се, че днес нещата са се нирмализирали. Контракциите се засичат от колана, който слагат отгоре на корема. Сложиха ли ти такъв?
На мен ми изглежда като да не са ги засичалк изобщо. Прилагам една снимка на мой тонове без контракции - дано са ти е полезна.

# 534
  • София
Контракциите, ако има такива, ги засича машинката, коята се поставя по-нагоре на корема, под гърдите. Не знам обаче как изглежда това на листа после. Щом са ти казали, че са добре тоновете, не го мисли.

# 535
Не са ми слагали колан, значи не ми ги засичат. Може би защото е рано,а и аз не усещам да имам май. 😊

# 536
Не са ми слагали колан, значи не ми ги засичат. Може би защото е рано,а и аз не усещам да имам май. 😊
Другия път ги помоли все пак да ги засекат - те могат да повлияят и на тоновете на бебето.
Почивай и си следи бебче да мърда и не го мисли Simple Smile

# 537
На вас подуват ли ви се краката? Аз от 3 дни съм много зле. Не помага нито студен душ, нито крем, нито вдигане нависоко. А нямам проблем с кръвното

# 538
Аз накрая ходех с огромни кецове, тип клоунски обувки

# 539
Подуват се Sad и пръстите на ръцете ми са като кебапчета .. И моето кръвно е нормално, нямам и нищо притеснително в изследванията на урината. АГ каза, че е нормално да се подуват последните седмици, задържаме течности, кръвта не циркулира, както трябва. Но е супер неприятно, още малко остава, така се успокоявам постоянно

Общи условия

Активация на акаунт