Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 44 945
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
И моите бяха много подути последните дни, пръстите на ръцете също. А в деня на изписването сандали, които по принцип обувам закопчани, защото са ми широки, направо щях да ги пръсна.

# 541
Аз едва сега ставам от леглото, но краката ми са сравнително по- добре. Леко надути са. Най- малкото, навън е нечовешка жега.. не е фактор за пренебрегване

# 542
Да и аз мисля, че е нормално да се подуват от жегата и качените килограми, които по принцип не са естествени за тялото. Иначе на мен понякога вечер леко ми се подуват пръстите на краката, но го отдавам на стоенето на крак през горещия ден.
PeacockLove, вие как сте двамата? Blue Heart Как мина раздвижването? Боли ли те?

# 543
Момичета, а вие колко качихте до тук? Аз уж през цялото време внимавах и съм с 20-22 кг отгоре вече... Не знам после как ще се свалят :/

# 544
Да, Пийкок как сте, раздвиждаш ли се вече, много момичета споделят, че при второ секцио болките са по-силни, как е при теб?
АЗ съм качила около 14кг, при предната бременност бяха над 25кг. За първия рожден ден на сина ми бях със старите килограми, без да си давам много зор. Важното е само да се чувстваме добре - физически и психически.

# 545
Подут ми е бил само десният крак на 5-6 пъти  в глезена, но като цяло по обувките усещам, че крокото ми са се уголемили и на дължина, и на ширина Simple Smile
За кг дотук съм +18 кг. Все казват, че не ми личат, но на мен ми е тежко, пречат ми и като цяло аз не си се чувством добре и в кожата ми.

# 546
Аз качих общо 13 кг,  и с първата бременност -  пак толкова.
Като ни изписаха се премерих и съм свалила само половината.  Може би заради малкото бебче и "компактната" плацента,  както я нарече АГ. Поне до последно нямах подувания,  този път това неразположение ме пропусна Simple Smile

От Септември,  живи и здрави, съм се настроила да подновя тренировките по канго джъмпс и народни танци,  дано бързо да сваля и останалите Simple Smile

# 547
Моите крака също се подуват, само вкъщи на хладно и на високо положението бива.
Иначе съм +18 кг до тук. И на мен ми казват, че не ми личат, ама аз нали се виждам и усещам... Положението е бомбастично, отгоре на всичко коремът ми така се нацепи, ама да сме живи и здраве, дет са вика!

# 548
Аз качих 13-14кг, днес се теглих: 7 ден след секциото -8кг, а откакто съм се прибрала си хапвам доста обилно. Последните дни ми беше толкова тежко, сега вече си е друго Grinning

# 549
Здравейте!
Вчера се роди синът ми Филип - 3250 гр и 50 см.
След месеци на подготовка за нормално раждане, миналия четвъртък се оказа, че не може да стане и вчера ми направиха секцио.
Най-неприятното в ситуацията беше стресът от рязката промяна и от това, че не съм готова. Обаче мина. Особено неприятна беше първата вечер, всичко след това е поносимо и става все по-добре.
Успех на всички, на които това им предстои Simple Smile На останалите - бъдете здрави!

# 550
От 3-4 дни са ми безобразно надути краката. Особено десният. Нищо не помага, за съжаление. Успокоявам се с това, че почти не остана.

За кг съм доволна - отново +10 към днешна дата (36г.с. +6 дни), като от 1ви юни насам не съм качила абсолютно нищо, а беба си расте.

Janetm, планово секцио ли си? Беше казала, че в НиаМед при Христова ще ражда, ако не се бъркам? Каква е процедурата по приема? (другата сряда съм пак на преглед и ако не е тръгнала дотогава беба, ще запазвам директно дата за секцио).

# 551
Almadina честито бебче! Да е живо и здраво и много щастливо, а на теб бързо възстановяване. Blue Heart

Последните дни и аз съм с подути крака. Едвам се напъхвам в чехлите и ако това продължва се чудя дали ще изкарам с тях докато родя.
За килограмите вече съм + 15 кг и ми много тежи, но пък малко остана. Мрън...Simple Smile

# 552
От 3-4 дни са ми безобразно надути краката. Особено десният. Нищо не помага, за съжаление. Успокоявам се с това, че почти не остана.

За кг съм доволна - отново +10 към днешна дата (36г.с. +6 дни), като от 1ви юни насам не съм качила абсолютно нищо, а беба си расте.

Janetm, планово секцио ли си? Беше казала, че в НиаМед при Христова ще ражда, ако не се бъркам? Каква е процедурата по приема? (другата сряда съм пак на преглед и ако не е тръгнала дотогава беба, ще запазвам директно дата за секцио).

Да планово, утре ме приемат.Питаха ме коя дата искам. Миналата седмица ми дадоха документите, минах консултацията с анестезиолога и това е. Утре в 7 трябва да съм там.

# 553

Да планово, утре ме приемат.Питаха ме коя дата искам. Миналата седмица ми дадоха документите, минах консултацията с анестезиолога и това е. Утре в 7 трябва да съм там.

Успех и да мине като по вода!

# 554
Janetm, успех утре! Heart

Общи условия

Активация на акаунт