Как тренирам - 25

• 39 679
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
Змия, Неви86, благодаря сърдечно, момичета Blush

Днес правих гръб и рамене. Очаквано, след 8-дневната пауза от тренировки, изпълнена с много хапване, вино и пълен мързел, ми е трудно, но пък се оказва, че имам сила Grinning
От вчерашната тренировка получих здрава мускулна треска на дупето и краката, днес сериозно натоварих гърба и раменете, та утре и те ще се обадят, но се хващам, че с удоволствие си мисля как в края на седмицата всичко ще ме наболява. Един такъв приятен мазохизъм ме е обзел Grinning

Какви упражнения правите за горната част на глутеуса - тази, която е точно под кръста? Мисля, че това е глутеус медиус, който най-добре се повлиява от махове встрани, абдуктор машина и подобни, но при мен някак не се получава...

# 661
Глутеус моста също е добро упражнение Simple Smile
Хип тръста аз го харесвам основно на смит машина или на машина за хип тръст.За мен е важно първо да се научи правилната позиция на тялото.Защото гледам в мойта зала много девойки се мятат като риби на сухо ...
Второ смятам, че всеки е индивидуален и следователно не всяко упражнениеби юу повляло.Да знам , че хип тръста се смята за царя на упражненията зс дупе но отвъд това има хора за които не е топа.Аз примерно харесвам повече клек от колена, добро утро, и хак клека.Всеки си е различен с различна структура.
Vetrena -Reserve frogs, клек скок тях ги усешам добре там Simple Smile.
Отчитам за днес 1:45 мин степер Simple Smile и 4х30 коремни преси Simple Smile

# 662
  • Пловдив
Това час и 45 минути ли е?

# 663
# 664
Чудесно оформена тема, много мотивираща  ♥️
Мисля да се включа и аз с отчетите. До скоро си водех хартиен дневник, но напоследък ме мързи да си записвам в него. А и в общност е по-приятно.
Тренирам силово във фитнес, 4 пъти седмично. Имам да сваля едни 3-4кг.финални,та целта ми е тяхното изчистване и покачване на мускулна маса след това.
Та тренировката днес ми беше :
Хип тръст - 4 х 10 @ 40 кг.
Напади с лост - 4 х 8/крак @ 20кг.
Гоблет Клек с дъмбел - 4 х 10 @ 20кг.
Машина за разтваряне на крака - 4 х 10 @ 60кг.
Трепереха ми краката след това 😁
P. S. Мразя кардио,но съм изключително впечатлена от постовете на Dez. Адмирации за постоянството и постиженията

# 665
Vetrena, честито!
Аз имах невероятния късмет да тренирам два поредни дни. Първият направих тежка тренировка, втория беше бонус и наблегнах на рамо и дупе. Мислех, че ще ми е тегаво, но ми е много добре. Бих се радвала да мога да го правя по често.
След снимки на Ани, човек да го е срам да се покаже, но все пак...Grinning

# 666
Отчитам вечерта 10 обиколки на стадиона и малко дупе с ластици.

# 667
  • Бургас/Пз
Ооо,Пънк не ме карай да се изчервявам. 😊 Изглеждаш страхоното. Рамото ти е в прекрасна форма. Продължавам да се поддържам мнението, че ако тренираш по-често ще имаш невероятни резултати. Пожелавам ти го от сърце, защото ти се получава много добре.
Аз вчера правих гръб. Вече спокойно правя 10 набиранки на тесен хват и след тях 5 на по-широкия. За момента за гръб тренирам с такива тежести, че да мога да правя чисти и концентрирани със задържане 20 повторения. Доволна съм много. За съжалание освен в инстаграм, другаде не мога да кача видео.

# 668
Тази година "дръпна", тъй като в началато ѝ оперативно си махна близо 3 литра мазнини от коремната област.

Да ,да......аз я следя в инстаграма,тя си има специфика на тялото ,а и е била профи атлет -плувкиня -техните тела са такива набити.

# 669
Най накрая успях да се снимам. Това е обичайната ми техника на изпълнение на клека. Последна серия с 40 кг., вижда се, че съм уморена.
Скрит текст:
Тук вече приемам съвети и критики, понеже е нещо обичайно.
Днес живот и здраве ще тренирам крака.

# 670
Оооо сега е много по-добреее!

# 671
  • Бургас/Пз
Пънк, много, много добре. Задръж на 40кг повече време и чак като усетиш, че на 4та серия 12то повторение можеш още, тогава вдигни на 50кг.

Аз вчера почивах, днес ще правя кабели и корем

# 672
Пънк, много, много добре. Задръж на 40кг повече време и чак като усетиш, че на 4та серия 12то повторение можеш още, тогава вдигни на 50кг.
И аз мисля, че за сега 40 кг. са ми добре. Ще станат и 50 кг., но за сега не бързам. Доволна съм, ако имам време да тренирам.
Клекът е упражнението, което най-много ме затруднява с дишането. Може би това ми пречи, на 5то-6то повторение, като ми се вдигне пулса и почне да не ми достига въздух и умирам... Не знам как да го коригирам. Съвети?
За сега забавям темпото и правя две вдишвания преди да клекна, за да успокоя малко сърцето, но така пък щадя мускулите.

# 673
Пънк, и на мен много ми хареса клека ти, хубаво, чисто изпълнение Blush
Имам същия проблем със задъхването, но при мен сигурно е от възрастта Grinning, почти на 48 съм вече.
Интересното е, че проблемът ми не се появява при клековете, а най-често при нападите - вероятно защото там се правят повече повторения. Ето днес например правих кръстосани отпади в Смит машина с тежест 40 кг - по 12 с всеки крак, редуващи. Щеше да ми изскочи сърцето. Като си погледнах пулса - 180 Laughing
И това още на втората серия! Затова следващите 2 ги изпълних особено бавно и плавно и положението се подобри.

# 674
  • София
И аз редовно имам проблем с дишането.
Старая се да дишам контролирано с издишване при изправяне.
Често правя паузи, за да дишам.
Старост нерадост Joy

Общи условия

Активация на акаунт