Как тренирам - 25

• 39 684
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
Ветрена , честито желая ви дълаг и прекрасен семеен живот:)

Днес направих прилична тренировка зс горна част в супер серии:)
Гребане на кабел в Сс с повдигане на ръце напред на кабел 4х10
Бицепсово сгъване с щанга в СС с Сгъване с дъмбел.
Флайс с дъмбели в комбинация с гребане +гребане с ластик 4х12
Cable skull crushers в СС с раменна преса с кабел 4х10
Флайс с кабели+ повдиганв на ръце напред с ластик
Simple Smile

п.п знам че не е за тук но имам нужда да споделя:( днес ме освободиха от работа.Явно младите хора, които имаме желание да работим ни бият шута веднага Sad.
Различни представи...  в моята работа - хората над 30, били стари 🤦🏽.

# 646
JoySS идеята е , че старите кадри(не само кято възраст ми и всичко са по опитни и ценни за дадено работно място..

# 647
  • София
Vetrena, честито!
Много е хубаво да се омъжиш в зряла възраст.
Пожелавам ви много щастие.
Аз тази работа я свърших преди две години.

# 648
Vetrena, честито! Дълго семейно щастие и любов! Дез, за това чудо за първи път чувам, много съм смотана Simple Smile Иначе предизвика интереса ми. И днес успях да тренирам с инструктора, но беше една идея по-леко, защото съм с адската треска. Ани, колко си висока. Ти изглеждаш супер, но не трупай повече обем. Поддържай си тази супер форма. Скоро видях и Биляна Йотовска и Евгения Джеферович. Ами мъже с цици. Това пък беше коментара на мъжа ми. Беше много стреснат и възмутен от Биляна по къси панталонки. Преди години много я харесваше Simple Smile

# 649
  • Бургас/Пз
Неви, не съм висока, 165см само

# 650
Неви, не съм висока, 165см само
Ми идеална си си.

# 651
И Биляна и Джеферович са сууууупер!
 Heart
Биляна винаги е била във форма ,а Джеферович дръпна много последната година ...изобщо не ми изглеждат като мъже с цици,честно казано ....

# 652
Наживо за мен са така. В лице са красиви. За телата имам предвид.

# 653
Момичета, отказах се от плана да тренирам два дни долна и един горна. Направих опит уикенда.
Петък гръб, бицепс, трицепс.
Събота задно бедро, глутеус и гърди- между упражненията за задно. Еми не е моето, чуствах се уморена и демотивирана. Упражнения за глутеус хич не ми са по вкуса. Пак пробвах хип тръст, ужасно е за мен поне. Имам чустото , че вдигам кръвно....Изключително неприятно. Даже прекратих тренировката и си тръгнах.
Неделя трябваше да е предно бедро, външна и вътрешна част и рамо, но просто не отидох.
Връщам се се на два дни горна и един долна.

Между другото си взех телешки протеин на марката Myprotein. Доста изгодно, но не ми харесва осебенно вкуса. Така или иначе трябва да си го изпия...

# 654
  • Бургас/Пз
Аз не съм ги виждала на живо, но на снимки според мен и двете изгреждат страхотно. Особено Биляна. Много я харесвам. Но аз като цяло харесвам по-изразена дамска мускулатура, така че не съм критерий 🤣🤣🤣

Вчера глутеус по упражнения взаимствани от Брет Контрерас придружени с техниката на Игор Романов. Днес задникът ми е скован ужасно. Не знам как ще си направя ежедневните 4 упражнения, а след тях гръб в супер серии с корем.

Нона, по кой начин точно правиш хип тръста?? За мен това е единственото упражнение, което ми удря само глутеуса, без да натоварва бедрата. Предпочитам го във всякакви вариации пред което и да е друго.
Нямаш ли вариант да не са в поредни дни тренировките??? Нормално е да си изморена... Все пак това са три тежки тренировки една след друга.

# 655
Аз (за съжаление) тренирам с Евгения Джаферович. Залата, в която ходя, е на мъжа ѝ, та редовно сме в една група при един треньор. Супер издържлива е, но си е доста едра и набита. Тази година "дръпна", тъй като в началато ѝ оперативно си махна близо 3 литра мазнини от коремната област.

На тези тренировки всичко, което правим, ни го казва треньорът, така че затова не се и отчитам. Нямам нищо креативно собствено там Simple Smile Каквото ми кажат, правя - многоставови, интензивни, често със собствено тегло. Иначе миналата седмица отчитам 6 тренировки. Вчера обаче нещо "предобрих", та днес ще почивам.

# 656

Нона, по кой начин точно правиш хип тръста?? За мен това е единственото упражнение, което ми удря само глутеуса, без да натоварва бедрата. Предпочитам го във всякакви вариации пред което и да е друго.
Нямаш ли вариант да не са в поредни дни тренировките??? Нормално е да си изморена... Все пак това са три тежки тренировки една след друга.

По няколко различни начина съм го правила, винаги изпитвам напрежение в главата....Може би аз не го изпълнявам правилно, не ми е удобно.

Незнам за Вас, но на мен винаги ми е било по- приятно да тренирам за горна част.

За съжаления през седмицата немога да ходя. Имам петокласничка и като се прибера, проверявам домашни, изпитвам и т.н.

# 657
Относно хип тръста дълго време ме беше срам, някак си неудобно да го правя/винаги е така с упражненията които не са ми познати и не съм сигурна в изпълнението на техниката/ но се престраших и от известно време го правя мисля, че му схванах техниката. Килограмите са ми малко слагам общо 10 на малкия лост, ще пробвам с повече. Вие с колко килограма го изпълнявате?
 Аз обаче не усещам мускулна треска в глутеуса, каквото и да правя, защо се получава така не знам дали защото тежестите са малко? От клековетесъщо, може би от напъдите но там основно в задно бедро.

# 658
dete2, аз само след тези напади имам мускулна треска на глутеуса.https://www.youtube.com/watch?v=vKA93sKv0Ag
 Само, че аз изпълнявам първо с единия крак, после с другия. Като използвам и по 5 кг. гира във всяка ръка.
Последния път освен тези напади направих и "Добро утро" неможех да си седна на дупето след това.

# 659
Nona точно тези и при мен предизвикват мускулна треска аз ги правя с по 4кг в ръка и ходещи ако няма много хора в залата. Добро утро и аз го правих последният път, нали го дават за разтягане и активиране н глутеуса, но имам чувството че не ми се активират тези мускули на глутеуса, не знам ще продължавам пък ще видим.  Още се чудя какви упражнения да ключа специално за външната част на бедрата/брича/

Общи условия

Активация на акаунт