Как тренирам - 25

• 39 686
  • 796
  •   1
Отговори
# 630
Неви,чудесно си се справила,10кг,си е сериозна тежест за ръцете,аз все още не мога да отлепя от 7кг,и то само една серия правя,след това намалям тежестта -6кг,всяка следваща серия надолу с кг.
За сега най-голямо предизвикателство се оказва хип тръст,без тежест добра техника,но сложа ли щангата и губя контрол.

# 631
Правих доста за ръце с гирички, засега 10 кг, на уред с 17 кг, като почти не ги усещах. 4 повторения по 20.
Щом 10кг са "гирички", и 20 повторения не ги усещаш, уау. И пак уау!

Вчера спретнах мини тренировка за горна част в хотела- лицеви, кофички, планк, стойка на ръце (до стена), негативни набирания под бюро. 😅
Звучи комично, но добре се получи.

Днес яко тичане в терен, 23км. Много баири, много нещо. Прасците ми и хамстрингите си отелиха вола.
Времето беше страхотно, слънчево, просто идеално. Любимо ми е това състезание.
От утре сме във извънредно положение пак, и май няма да има повече този месец...
Мериха ни температурата, и ни слагаха зелени лентички. Стартирахме с маски, после ги сваляхме по пътя.

Утре йога.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 21:02 от Dez

# 632
Да ,  разпиша малко , правих дупее в залата толкова ми липсваше...
Направих малко по различна тренировка от тези, които съм правила, но ги усетих много добре.Тежестите са минимални😞😞😞, повторенията 10-12.Надявам се скоро да вдигам по тежко ето й тренировката
Сумо тяга
Сумо клек с дъмбел
Лег преса на смит на 1 и 2 крака широко
Клек от колена на смит
Пул тру от колена
Добро утро

Не са поред:)

Утре ще правя рамо Simple Smile

# 633
Не мисля, че 10 кг са много, по 5 кг в ръка. Но ви благодаря за хубавите думи. А аз наистина не съм силна в ръцете. Много зависи от вида на упражнението. Днес съм като пребита, но в краката и долната част на корема чувствам най-силна мускулна треска. В ръцете и в гърба нямам, което ми е много странно. Ще видя дали ще успея днес да потренирам пак с инструктора.

# 634
Гирите ги броим по една. Така че гири 5кг. Чудесно начало! Силна си (според мен). И наистина зависи от вида на упражнението. На мен в началото 5кг ми бяха много тежки.
Жените няма как да имаме сила в гърба и ръцете без да положим старание.

# 635
Може би носенето на 10 кг бебе малко е допринесло Simple Smile

# 636
Може би носенето на 10 кг бебе малко е допринесло Simple Smile

Smiley

При мен носенето на децата се изрази в болки в гърба. Сила нула, след 3 бебета. Sweat Smile
Нищо. Сега наваксвам.

Днес ще йогинствам, и ще мачкам с ролерите.

# 637
Бравоооо, цели 3 бебета. Аз спрях на 2. С ролерите предполагам имаш много стегнати крака. Йога в зала ли правиш? Много харесвам Вера Захариева и другаде не мога да ходя на йога. Но е от 20 до 21 ч и ми е късно.

# 638
Фоум ролерите са това:
Идеални за самомасаж и регенерация, ще ти харесат. Имам два различни, много са полезни.

Йогата я правя в домашни условия, занимавам се от много години, имах и учител/и. Сега нямам време И за това (йога в група).
Разчитам на това, че бях на курс за учители, и научих страшно много. Работила съм като йога инструктор също.
Каня се да ида на ритрийт за напреднали, не съм била от 2017та.

# 639
За пореден път се уверявам, че дългите "почивки" от фитнеса не ми влияят добре.
Днес тренирах след пауза от 8 дни, наложена от прекрасни обстоятелства (омъжих се, с удоволствие се лишихме от една седмица ранно ставане Heart Eyes).
Тази сутрин правих крака. Толкова тромава и лишена от енергия не съм се чувствала. Но се напънах и се справих. Предполагам, че ще имам още 1-2 тегави тренировки и после всичко ще си дойде на мястото.
Тази седмица имам доста натоварен график, но 4 тренировки задължително ще направя - предстоят две за горна част и една за дупе и прасци.
Страхотна седмица, момичета Blush

# 640
Честито Ветрена! Прекрасна новина! Flowers Hibiscus Дълги години щастие и хармония ви желая! Champagne

# 641
  • Бургас/Пз
Прекрасна новина, Ветрена, много щастие и любов да съпътства дните ви заедно 😍😍😍

Неви, страхотно е, че започваш с 5кг, аз като се сетя, че и до ден днешен примерно кикове назад за трицепс едва правя с 4, а за някой упражнения за рамо даже и  с 3кг ги правя. Хубаво е, че си се доверила на инструктор. Чакаме те да се похвалиш скоро с резултатите, които искаш Simple Smile

Аз успях вчера да направя една тренировка за долна част. Преди това бях ходила на плаж и голяма пот се изля от мен. Като цяло в момента поддържам и нямам са какво да се похваля. Почвам тренирането 2:1 и се надявам скоро да се наместят нещата. Мисля да правя по една тернировка чиста за гръб през 4-5дни само да го поддържам. Другите дни ще са крака в комбинация веднъж с корем, веднъж с трицепс и веднъж само чист глутеус без нищо друго. Ще гледам и килограмите да задържа, вече стана 53 и се надявам така да си останат. И така до към март-април, после ще му мисля.

# 642
Благодаря от сърце за прекрасните пожелания, момичета Heart

Сега трябва да се преборя с резултатите от празничната еуфория. Килце и половина съм отгоре, някак неусетно съм го качила, но ще му видя сметката, бял кахър е, особено по такава причина. Ще правя кардио след всяка силова, а с храната смятам и тази седмица да съм по-лежерна, за да ми е плавен преходът към реалността Grinning От другата седмица ще затегна режима.
Мисля да си купя един фоум ролер и аз, отдавна се каня, но си оставам с намеренията. Преди време взех на малката дъщеря, тя е много доволна. Ползва го след тренировки или след дълго заседяване, когато учи за изпити.
Определено имам нужда, нямам време да ходя толкова редовно на масаж, колкото ми се иска, а и честите масажи не се отразяват добре на финансите.

Dez, имаш ли специални препоръки за модел?

# 643
Vetrena, избрах си 2 различни без да съм разбирач, и ползвам по-едрия шрифт повече. Доволна съм и от двата. Може и по-добри от моите да има, не знам.
Тенис топка обичам още повече, за масаж на стъпалата. 🙂

# 644
Ветрена , честито желая ви дълаг и прекрасен семеен живот:)

Днес направих прилична тренировка зс горна част в супер серии:)
Гребане на кабел в Сс с повдигане на ръце напред на кабел 4х10
Бицепсово сгъване с щанга в СС с Сгъване с дъмбел.
Флайс с дъмбели в комбинация с гребане +гребане с ластик 4х12
Cable skull crushers в СС с раменна преса с кабел 4х10
Флайс с кабели+ повдиганв на ръце напред с ластик
Simple Smile

п.п знам че не е за тук но имам нужда да споделя:( днес ме освободиха от работа.Явно младите хора, които имаме желание да работим ни бият шута веднага Sad.

Общи условия

Активация на акаунт