Как тренирам - 25

• 39 706
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
Много съм доволна днес. Да се похваля 🤣🤣🤣 12км след работа под 1 час и 10минути.
Скрит текст:

/spoiler]

# 601
G&B, браво!

Не го казвам заядливо, но на мен на bethefirst, поне на записа, ми се струва че колената бягат напред. Може й да е от ъгъла.
Аз напоследък имам време за една тренировка, в най-добрия случай две. Обаче пък се раздавам, все едно ми е за последно. Чисто визуално нещата изглеждат добре. Бедрата ми станаха доста тънки, бричовете ми спаднаха значително и цецулита доста намаля, заради отслабването. Но не е визията, която ми харесва. Явно който каквото си няма, това иска. Аз искам мускули и обем, а съм кльоща.
Напоследък голям зор при упражненията ми идва дишането. Понеже съм с хронична алергия и дишам на половин ноздра, като ми се учести дишането по време на упражнение и кислорода почва да не ми достига. Идея си нямам как да го подобря. Като дишам през устата пък ми е трудно да задържа въздуха и да стабилизирам тялото, при упражненията със собствена тежест.
Любима комбинация ми стана клек, след него БГ клек и накрая се довършвам с напади, почти без почивка между упражненията. Тотално изцежда предно бедро и хубаво удря глутеуса.

# 602
  • Somewhere far away
И аз съм същатата-  с години си имам комплекс за ръцете, че са ми прекалено слаби. Винаги съм искала мускулести ръце, но до ген ли, що ли трудно стават! На краката правя мускули почти без никакви усилия, но на ръцете е много по -трудно.
Но аз съм голям инат и  навия ли си нещо - ще го постигна.

# 603
Moмичета каквпо мислите за предизвикателството на Криси Парова.
HP Challenge нешо такова добро ли е ?
Смятам да го почна като зсменям някое и друго от упражненията , просто зящото не ми харесва.Ще го правя с ластици и тук там гира 10 кг.А от дтугия месец мога да увелича и тежести и да тръгна и на фитнес:)
Такаче ако някоя го е правила това предизвикателство да пише Simple Smile

# 604
Засега успявам да тренирам с Руми Илиева. За фитнес нямам възможност. Аз точно отслабване искам, не искам видими мускули и обем. Не само, че няма резултат, ами май е по-зле. Спрях да кърмя преди месец, намалих храната наполовина, но в см на обиколките няма разлика. Винаги съм се радвала на супер бързи резултати, но сега не знам какво става.

# 605
Неви това второ раждане ли ти е?

# 606
Неви това второ раждане ли ти е?
Да, второ, но миналата година след раждането бях в много по-добра форма.

# 607
Никой не ми отговоро на горният въпрос, но нека опитаме с този?
Някоя от вас да включва изцяло тренировки с кабели за глутеуси.Примерно клелове, тяги, добро утро(пак на кабел на лоста е зсд врат), глутеус ритници, обратни екстанзии на кабел.Simple Smile
Замислям нешо подобно евентуално да добавя стандартните клек и тяга.Всичко с минимални тежести Sad до средни.

# 608
  • Бургас/Пз
Никой не ми отговоро на горният въпрос, но нека опитаме с този?
Някоя от вас да включва изцяло тренировки с кабели за глутеуси.Примерно клелове, тяги, добро утро(пак на кабел на лоста е зсд врат), глутеус ритници, обратни екстанзии на кабел.Simple Smile
Замислям нешо подобно евентуално да добавя стандартните клек и тяга.Всичко с минимални тежести Sad до средни.
На първия ти въпрос не отговорих, защото не съм запозната с това предизвикателство и не мога да кажа нищо.
Колкото до кабелите - да имам изцяло такава тренировка. Ползвам такива тежести, с които да мога да направя по 15-20 повторения на всеки крак. Много съм доволна и ми харесват. А и винаги има нужда от разнообразие.
Тази мацка в инстаграм има добри идеи с кабели, ако искаш може да погледнеш.
Ето примерно рамо с кабели https://www.instagram.com/p/B9PXHUVpN5N/?igshid=10tn1mque6h7j
Гръб с кабели https://www.instagram.com/p/B7_zONxpPuO/?igshid=1mzk1hy81docp
Глутеус с кабели https://www.instagram.com/p/B40WJPepJVc/?igshid=16id5p7u1c4em
Всички, които ти пратих съм ги пробвала и мога да кажа, че са страхотни

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 20:56 от ani_d

# 609
Ани супер си:)
Все повече се надъхвам за тези тренировки с кабели , време е да разчупя малко тренировките.
Имя едня мацка в инстаграм Michie Pichie също има добри попадения с кабели.

Сега обаче ме гложди един въпрос, гледайки новините мисля че ни готвят отново за карантина.Има ли смисъл да си вземам карта за фитнес...?

# 610
Не знам коя е Криси Парова, може би защото не следя Инстаграм.
Изцяло тренировка за глутеус с кабели правих за първи път вчера, и много ми хареса. Нямам търпение да опитам пак, въпреки че хич не ми беше лесно, и си намерих много слаби места по този начин. Не че не ги знам, но се подсетих по особено парещ и болезнен начин. Laughing

Сряда- тичане 9км +14км, кръгова силова
Четвъртък- пауза
Петък- силова с треньорката, с кабели и пудовки (глутеус и гръб)

Днес тичане и йога. Ако не спре да вали, ще ида до фитнеса да тичам на пътека. Вчера тичах на нея 10мин. за загряване само. Уж щях да остана за кардио след тренировката, но се изнизах по терлици.
Много ми е странно и неестествено, но ще се наложи да се науча. Преди 22 години тичах редовно на пътека в студентския център, не ми пречеше. Ще се взема в ръце, то се вижда, че друг начин няма.
Грешките от миналата година не смятам да ги допускам.

Утре, неделя,  силова с треньорката. В понеделник е държавен празник, и фитнеса ще е затворен.

# 611
  • София
Ние в залата нямаме кабели, но част от показаните от Ани упражнения съм правила с ластици.

На мен ми остават две тренировки до дългоочакваната триседмична почивка.
Смятам да мързелувам качествено. Физическите усилия ще се изчерпват при обикалянето на антични камънаци.

Това лято постигнах сериозен прогрес, който ще се загуби, но след това ще си дам отново зор.

# 612
  • София
Малко тъпо се получава с два поредни мои поста.
Явявам се за последно този месец. Вчера бе последната ми тренировка.
Качвам и снимка, приемам и критики.
За свое оправдание ще кажа, че това е от последната серия, когато умората си казва думата.

# 613
  • Бургас/Пз
Какви критики бе, момиче, направо ти завиждам на издръжливостта, която имаш.

Аз зациклих на 8 набиранки със среден хват и 15 лицеви. Ни напред, ни назад вече доста време.
Вчера тренирах, въпреки че не бях много ок и реших да са основно кабели за крака и 4 упражнения за трицепц. Доста интензивна тренировка се получи. Днес направо нямам идея какво ще правя и дали изобщо ще тренирам.

# 614
  • Бургас
Ани, защо тогава ти изглеждаж и най-вероятно си в топ форма, а аз преди няколко месеца правех 40 лицеви и нито едно набиране...

Общи условия

Активация на акаунт