Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 559
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вдигам,вдигам,Марго,от неделя така - сутрин се пъна да я вдигам,вечер увесвам нос. Сънувам чертички да си призная и други подобни...чак не ми се буди понякога.
Ще чакаме значи освен забременяването и подмладяването да споделиш върви ли Wink

# 616
Margolotta, наздраве, хубаво се заредихме, качествени яйцеклетки да извадим, чудни ембриони да станат! от днес.

# 617
Danita, и ти си вложила сума гледам Joy Четенето из форума и нета много лошо ми се отразява на портфейла.... Дано ни станат яйцеклетките като на 20годишни, и после да си ползвам новия термометър за предпазване, че няма за кога вече да правя футболни отбори.
П.С. И трансресвератрол купих, и поръчвах тайно, че иначе може да ми посочат скоро вратата Joy

# 618
Margolotta, и аз чакам направление извън къщи вече, но смятам от 42 да върна едни две декади назад с яйцеклетките... Че 4 пункции, 1 ембрион. Не ми излиза баланса. Но виж от миналата седмица на какъв зоб съм Simple Smile)) плюс инозитол и разбира се от вчера трансресвератрол

# 619
Марго, Данита, ще се видите вие в чудо с едни тризнаци след тези добавки, така ги виждам аз нещата! Да. Напред и нагоре само, момичета, Лира и при теб така! Ако ще ти се потят очите, да е само от удоволствие. То и при раждането голямо "потене" пада Wink

Честита радост и на Бъндъл! Също и за малкото човече в Никол - прекрасно е, как се е сгушило!

Ели, тръпна, да знаеш!

Локо - да си призная, тебе те виждам как правиш едно отлично еуфорично бебе от спечелването на купата (Само Локо? Аз щото съм тракийско чедо и мисля все в тази посока...)

И аз щях да питам Одри и Луничка как са. Прегръдки!

Благодаря много за стиснатите палчета - ще видим утре как ще мине работата. Майка ми е толкова ошашавена, че направо ме изкарва извън релси. Първия път не беше така, какво се е притеснила сега, не знам.

Хайде, момичета, лято е, цикади жулят на поразия - нека тази гореща песен е бебеносна!

# 620
Мерси че питаш Марго! Flowers Hibiscus Нищо ново покрай мен. Отчаянието е пълно и вече започнах да се съмнявам и да се чудя кога просто ще си приема съдбата.
Иначе ти си най-хайтек бъдещата мама във форума със сигурност! Блутуут термометъра звучи супер!

Надявам се всичките добавки да ви помогнат момичета. Ако следите и хормоните и показателите си е доста готино да видите как се подобряват само защото вие самички сте си преценили да се захванете с тях. И после и ефектът се усеща по-силно. Носи си голяма доза удовлетворение. Дано помогне и за другото! Flowers Four Leaf Clover

Леко раждане ioni_666!
Лира, силно се надявам да извадиш един хубав тест в най-скоро време! Стискам палци!
Стискам палци за утре. Тогава е рожденият ден на сестра ми и го смятам за хубав ден, та нека е на късмет и за някое бъдещо мамче! Nature Star

# 621
Набързо само да се отчета по темата с О- и този месец ми е от дясно О, питах доки проблем ли е, че не се редуват яйцата, каза че няма значение и не е проблем. Освен това имам цитирам “перфектна лигавица”, за разлика от миналия месец, когато беше дебела, явно морето ми се отразява добре 🤩
Хайде, късмет за всички нас 🌺

# 622
Николче, грабя в пълни шепи. Все така шавливо и здраво бебе да е Hug

Данита, като аптека си Grinning Да не казвам голяма дума, ама и аз доста неща пия. Притеснявам се на моменти дали нещо не натоварвам организЪма с тях. То витамини, антиоксиданти, ама все пак ... знам ли.

В тоя ред да питам някой с нормална ЩЖ, но пиещ тироксин, само за да падне около 2? Вече 10 месеца пия без причина - здравословна, а само да намаля стойността...

Да мрънна малко Cry Нещо на последните изследвания ми излезе СУЕ 19. Уж е в границите, но на горната.. За капак ми откриха някакво образувание в гърдата, което казаха, че най-вероятно е хормонално. Като се има предвид, че БХ ми беше преди 22 дни, нищо чудно да е, но малко се спекох. Следващия цикъл, към края на месеца, ще ходя да ме видят.

Ели, кога беше за тест? Хайде все чакам да покажеш Grinning

# 623
Николче, минавам под прашеца  и мечтая Hug Много се радвам, че всичко е наред с теб, все така да расте и да те радва Simple Smile
Марго, гуш и смело напред Hug
Рокси, всичко изглежда перфектно не се притеснявай излишно Wink
Ioni благодаря за куража Simple Smile
Аз се надявам на някакво невероятно чудо този месец, но това е и най-голямата ми мечта - така неусетно, лятно и лежерно да се случат нещата Flowers Hibiscus Пожелавам ви го и на вас момичета, всяка тук го заслужава - така че чакаме си нашето Слънце, както беше казала Honey, а е лято все пак и има доста слънчеви лъчи Nature Sun With Face Nature Sun With Face Nature Sun With Face

# 624
Dragon Girl, аз съм с нормална ЩЖ, но ми излезе високо ТСХ. Започнах еутирокс и получавах много лошо сърцебиене. За 2 седмици от 3.9 ТСХ стана 1.2. Спрях го защото не издържах повече. След 1 месец го изследвах и беше 2. След още един месец го изследвах и беше 1.4.
Реших че не искам го пия излишно повече освен ако стойностите не са високи и не съм го пила от онзи момент.

Не знам дали това ти помага, но това ми е опитът с ЩЖ.

# 625
  • София/Севлиево
Още няколко часа и ще разбера какво ми се готви близките месеци Simple Smile Днес си взех и един шуър чек,ама не посмях да го направя,за да спя що-годе спокойно.Утре по някое време ще го направя,може би след като дам кръв докато чакам...

# 626
Много палци Елии, представям си какво ти е! Green Heart
Марго, а ти така се намъчи, но да знаеш, голям пример си ми за характер и кураж! Не може човек като теб да не заслужи най желаното!

# 627
  • София
Палци и от мен,Ели! Дано има две чертички ❣

# 628
Момичета, аз не пиша много тук, но да знаете, че ви чета всеки ден и се радвам за всяко ново бебе на хоризонта и стискам палци за всяка от вас по пътя към сбъдването на общата за всички мечта Simple Smile

Относно ЩЖ аз също пия хормон за понижаване на стойностите на ТСХ  без да има належаща нужда - за сега целта ми е да го сваля под 2 и след това не знам.... ендокринолога ми каза да го пия докато забременея, а това не се знае кога ще е Simple Smile Иначе и на мен ми подлупва сърцето повечко, но го преживявам за сега.

Поздрави на всички Simple Smile

# 629
Ели Стискам силно палци Flowers Four Leaf Clover

Margo Frekoko Hug При мен нищо ново, чета ви. След като спрях хапчетата за 2-3 дни миналият месец и симптомите се върнаха. Пак си започнах болкоуспокояващите, но едва преди 3-4 дни свалих температурата, днес пак качих. Начев си каза, че няма смисъл да продължавам с Нимезила и да си почвам кортикостероидите. Но аз се инатя и отлагам неизбежно то, т.е. кортикостероидите. Според Начев ще трябва да ги пия поне 6 месеца, не можело по-малко. Много ме притеснява това, че ще се увредят мускулите и сухожилията и предното ми заболяване ще се върне с пълна сила, а се борих 3 години да се по успокоят болките. Качването на килограмите също много ме притеснява, още не мога да сваля едни 10кг от предното лечение с B12 и НСПВ.

Общи условия

Активация на акаунт