Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
Ех,Марго Hug
Смело напред.

# 601
  • София
Момичета,нищо при мен - нито цикъл,нито плюсче на теста Sad  Уж на 8-ми трябваше да ми дойде. И съм се вкиснала като вчерашно хлапе. Не станало,не станало,поне да не се тутка и да не ме разстройва. Ако до понеделник не дойде,ще се влача до аг-то да видя какво не е наред. Пълен мрън съм,не се понасям.
Ще си препрочитам Локо и Марго,и разбира се късмет на чакащите ❣

# 602
Марго много съжалявам. Да идва и да заминава по-бързо, няма да се отчайваш ще стане вярвай! 🤗

Lira81 дано да не ти дойде и да е било рано за тест! Дори и да дойде да е последно и на теб и на Марго.
Желая ви от сърце успех! ❤️

Стискам палчета и се моля да видя още + тестчетаааа🙏🍀🤗

# 603
Мама- честито розово и Бъндъл- честито синьо! Пожелавам ви здрави и усмихнати съкровища ❤
Мандариа- честити чертички на теб и късмет до финал 🌸
Марго- съжалявам за идващата гад Sad дано е последна или една от последните 🍀
Гърлче, дано ти се е изчистил цистита и да не ти създава проблеми повече 🍀 За секс не знам кога, аз бих изчакала стерилната урина и тогава.

Аз се върнах от Гърция и ви чета пак на един дъх. Днес имам час за фоликуметрия. С десния яйчник видяхме миналия месец, че всичко е наред от към О, сега ще видим и с левия как стоят нещата. Забелязала съм, че като имам болки около О, винаги са от дясно, от ляво не ми е болезнено почти никога, дано това не е индикация за някакъв проблем. За вълшебния списък ще се боря следващия месец, че изпуснах този.

Късмет на всички 🐙🌺

# 604
  • София/Севлиево
Аз последните два поредни месеца правих фоликуметрия,все от ляво ме наболяваше,и все оттам растяха.Мислех,че се редуват,но явно не е така...Иначе и в дясно съм имала преди, понякога и в двата...

# 605
roxy, така процедирам и аз за момента, чакам сряда, ама дали ще я дочакам за стерилната.. а дано
Grinning
lira, aйде да ти идва вече да не се тормозиш, или да вадищ двете черти

# 606
Аз бях преди седмица на преглед за евентуално наличие на полип и тогава видя, че има нарастващи Ф в ляво този месец, след като предния проследихме О в дясно и даже си имах и още жълто тяло в десния яйчник (не знаех, че и след цикъл си седи това жълто тяло). И аз знам, че общото правило е да се редуват яйчниците, но на практика май не винаги става така. Аз по скоро си мисля да не би да имам проблем с тръбата от дясно и затова да ме наболява от дясно, въпреки че съм чувала, че физически нищо не се усеща при запушени тръби, ама знам ли..

Гърл- ципрофлоксацинът е железен, аз като тийнейджърка много страдах от цистити и винаги той ме е оправял. Всичко ще е наред, сигурна съм 🤗

Аз последните два поредни месеца правих фоликуметрия,все от ляво ме наболяваше,и все оттам растяха.Мислех,че се редуват,но явно не е така...Иначе и в дясно съм имала преди, понякога и в двата...

# 607
  • София
Believe, Гърлче,дано,само да се раздвижи нещо нанякъде и да живна психически малко,че много ми се "изпотяват очите" 🤗
Гърл,все те мисля с този цистит. Толкова години я водих битката с него,че даже в болница 7 дни лежах. Дано го пребориш.

# 608
Дано, че то така не се живее. Сега и море другия месец, освен да пия профилактично някакви хапчета, не знам вече и аз. В сряда ще стане ясно, въпреки че четох ,че май стерилната урина не винаги показва наличието на ешерихия коли, ако има такава.

# 609
Здравейте! Преди няколко години и аз бях в тази тема. Радвам се, че не виждам познати имена и пожелавам на всички две черти и големи коремчета.
Опитвахме дълго за бебче, операции, изследвания, лекарства, инжекции..
Бебето стана неочаквано. Родих 2019 още не мога да повярвам, че спи до мен.
А след една голяма киста, сега имам за втори път един голям 8 месечен корем.
Не се отказвайте! Моментът ще дойде!
Пожелавам ви успех!

# 610
Хубаво е да знаеш, че има хора, минали през труден път, които не се отказват и са успели, и в същото време и след години помнят преживяванията и се сещат да влезнат и да дадат кураж на тези, които очакват 2те черти  Heartpulse

# 611
Момичета, идвам най-после да ви наръся щедро и обилно с много шавлив все още неопределен прашец! Днес бях на преглед и човечето си расте, за първи път го видях като оформено бебе и за първи път го видях да мърда. Заслужава си всичко, през което преминаваме, за да ги има нашите бебета! След двете БХ още ми се струва нереално, че го виждам съвсем истинско и охранено да ми маха с ръчички. Прегръдки на всички, не спирам да ви чета! 🍀🍀🍀
Скрит текст:

# 612
ioni_666 Благодаря за куража, който ни даваш! Лека бременност и леко раждане 🤗

Никол много се радвам че всичко е наред! Така да бъде до финал! Много благодаря за прашеца грабя си, нямам претенция за пол само скоро да дойде 🤗❤️🙏

# 613
  • София
Йони,Никол,благодаря и аз за споделянето! В такива дни все търся надеждичка. И не съм само аз разбира се.
Да сте здрави и много щастливи ❣

# 614
Благодаря и аз за подкрепата, която получавам от всички ви в този форум! Все си викам да се отказвам и да не се занимавам повече, но няма да издържа да не ви следя и да видя като забременявате/раждате, а като следя и аз се самонавивам да продължавам😂  Иначе и аз като Wild Boys mom забелязвам как хората заченаха и родиха откакто аз вися в темата, надявам се до прохождането да сме се изнесли Grinning
Йони, благодаря за включването и надеждата ❤
Никол, вземам с пълни шепи от прашеца! Дано да можеш вече малко да се успокоиш и зарадваш Hug
ggirl, дано да се разкарва този цистит и да се връщаш пак на фронта.
Рокси, Believe, Loko, Бренди успех и на вас момичета! Ели, Frekokoпалците са стиснати!
Пълнолуние, Одри, как върви лечението?
Джеси, има ли нещо ново при теб?
Lira81, горе главата! И на мен ми беше бая гадно сутринта, но вече всичко мина. Получих си новия блутут термометър, свързах го с апп-а и сега чакам с нетърпение да почва новия цикъл, че ме сърбят ръцете да го изпробвам Joy
Реших, че явно няма да забогатявам този живот, и след като платих сметките на клиниката, си поръчах пак разни добавки, включително и нашумялата напоследък NMN. Уж била забавяла стареенето и удължавала живота, ако не забременея поне да взема да се подмладя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт