Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 564
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Честито бебче, Бъндъл! Бъдете здрави.
Успех на всички момичета, които не чакат ☺️
Чакаме положителни тестове.

# 586
Честити памперси и от мен, Бъндъл! Да сте здрави, а щастливи сте със сигурност! Flowers Hibiscus

# 587
Честито на новите мами Simple Smile

iren11, Jessito, много благодаря за отговорите! А при положение, че отиваме при Кацаров, а не при уролог от клиниката, Кацаров може ли да издаде заключение за инвитро? Или трябва да е от репро.клиника само?
Никак не съм наясно с тези неща.
Да, мисля , че може. Иначе на теб ти трябва АМХ .

# 588
Bundle, честито бебче Blue Heart Бъдете здрави и много щастливи!

# 589
Честито на Бъндъл и Мама - много щастие с новите попълнения в семействата ви. Най-доброто тепърва предстои! Много се радвам за всияки момичета, които успяха да забременеят, откакто съм в групата. Тези родени бебета, обаче, ми показват от колко ужасно дълно време съм тук...

Ели и Фрекоко - всички погледи са вперени във вас Wink

Edit: Mandaria - страхотни новини, заслужаваш ги:hearts:

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 13:09 от Анонимен

# 590
Честито и от мен на Мама и Бъндъл . Да са Ви живи и здрави.

Mandaria Честито плюсче. Желая ти лека и спокойна бременност.

Frekoko Честит РД с доста закъснение. Пожелавам ти много сбъднати мечти и да ни зарадваш и ти с положителен тест.

Ели Стискам и за теб палци.

# 591
Бъндълчеее , честито ви юначе Heart Да ви е жив и здрав и много да ви радва 🥰

# 592
Бъндл, честита радостни на теб ! Хубаво е да видиш историята с щастлив край - през тръните, океаните сълзи, пустошта в която живеем на моменти, до двете черти през сак, ембрион, пулс, пол, ритници и накрая голямото “Уааааа уааа уаааа “ към Тръц, тръц, тръц и “ Аууу какво малко бебе, а как ака и мирише като голям човек”. Отплеснах се Grinning

Настроена съм положително, защото от вчера си имам цикъл, днеска си тече мъжката, както си и трябва. Така че, отново сме в борбата с гоненето на яйцето. Нещо като филма с Тодор Колев и прасето Пурко Grinning Нямам търпение да се свършва , че да се почваме с ММ ! Термометъра е изтупан от прахта и е в готовност и той.

Кристи, за фонда при мъжки фактор е необходимо да имате 2 СГ в две различни репро клиники през повече от 30 дни и да са по Крюгер. Трябва и становище от андролог - няма нищо общо кой точно андролог и от къде ще бъде издаден. Нашето го даде Кацаров. На теб ти трябва изследване АМХ - препоръчвам ваучерите в Кандиларов за 30лв. Другите неща са становище от Репро клиниката в която са те преглеждали и ще правите опита, и бланките , които пак от клиниката ви дават да си попълните с личните данни. Целия пакет пращате в ЦАР - аз лично ходих, но може и по еконт. В Адела ми дадоха тяхните си документи и празните бланки за попълване и аз си събрах нещата накуп и ги пратих. В Надежда до колкото знам примерно искат 100лв (по спомен) , за да ти изготвят документите като накрая пак си ги даваш към ЦАР ти. Това е процедурата, ако съм пропуснала нещо, някое момиче ще допълни предполагам. Копия на личните карти с подписите ви и написано вярно с оригинала.

# 593
Честито момичета да са живи и здрави бебоци те и вие за да ги отгледате с толкова любов .

Аз мисля да изчакам да ми дойде и да отида на преглед при доктора който ми прати лапарото и да вида какво ще ме посъветва .Все още се пазим .

# 594
МамаНаПринцеси, Бъндъл, честито , момичета! Да са живи издрави малките Големи човеци!!!!!
Мандария, честити две чертички и до успешен финал! Чакаме те в сборната отчетна Simple Smile!
Ели, стиснати палци и на теб!!! Чакаме с нетърпение!
Локо пак ме развесели със сравнението с прасето Пурко... бях го забравила Simple Smile

# 595
loko, много ме изкефи как събра целия път на бебеправенето, бебеносенето и бебегледането в едно изречение Grinning
Много благодаря за изчерпателната информация, поизбистриха ми се нещата Hug Heart
Отдавна пуснах АМХ и беше 5, което за моите 32 години и предвид, че имам по 14 цикъла в година от 13 годишна си беше голяма изненада. Поне един хубав резултат да имам.

# 596
Kristi, пропуснах да кажа, че АМХ изследването трябва да е правено максимум 6м преди подаването на документите. Ако си го правила преди повече от 6м ще трябва да го повториш спрямо датата на подаване на документите Simple Smile

# 597
Те момите са отговорили преди мен. Така де..Може да си изготвите документите в която и да е клиника и после да ги смените към друга, така че не се притеснявай ако в последствие решите че искате да опитате на друго място.
Имате 1 година да използвате заповедта. Ако не успеете, после не ви се брои като опит, но трябва да кандидатствате пак.
Стискам палци да успеете преди да се стигне до процедура!

Ако имаш някакви други въпроси съм на линияя.

# 598
Добро утро!

Отчитам се с категорично отрицателен тест и падаща БТ и отивам да чакам идващата с пълна сила М...Дадохме всичко от себе си 😂, но явно няма да ни се получи естествено. Получих вчера и последната сметка от репро клиниката за 2.000€ и сега ближа рани.

Хубав петък!

# 599
Марго, намествай короната и продължавай! Няма как да не ти се сбъдне мечтата!
Честити съкровища на Мама на принцеси и Бъндъл! Да растат здрави и щастливи!
Фре, Ели, стискам колкото палци имам!
Честито положително тестче, Мандариа! Нека се насища и след осем месеца и нещо - здраво и щастливо бебче!
Нека юли е нашия месец, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт