Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 710
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Пълнолуние, браво за хубавите новини, дано много скоро всичко се нареди и да няма кортикостероиди! Имаш много стиснати палци и позитивна енергия 🤗
Браво за витамин Д, дано скоро и аз да го кача 😍
Локо на теб също пожелавам много скоро да ни зарадваш и да бъде до финал. Относно терапията и аз знам че аспирин може през ден но фракси си трябва всеки ден, но не съм много компетентна. Моя АГ ми каза след + тест че ще ми назначи терапия. Аз на своя глава (почти де, ортопед ми го препоръча) пия Натаспин по 1 вечер (Баща ми образува често тромби)
МамаНаПринцеса благодаря за прашеца доволно грабя! 🥰 Пожелавам леко раждане!

# 76
Билийв, благодаря.
При мен искаха да заменя Фраксито с Натаспин, но след проучване разбрах, че той замества аспирина, а не Фраксито. Действат на различни нива, така да се каже.

# 77
Мама, да бях го чела и попитах днес. Русев ми обясни, че фраксито действа 24ч , но тромба се образува за 48-56ч, тоест фраксито го покрива от развиване на тромб, за което всъщност се ползва. За аспирина не съм убедена, че ще го пия преди забременяване макар и през ден, но ми каза при бременност, ако имам каквото и да е зацапване да го спирам веднага. Та ще видим де , все пак някои успяват изцяло без терапия и моята мутация.
Настапина ми е изписан при покачване на Д-димер
Другото е да не се превишава дозата от 200мг на ден прогрстерон, тъй като той сгъстява кръвта. Е, аз блъсках по 600-800мг до скоро, без успех де. Каза и че 300мг прогестерон елиминират двйствието на 1 фраксипарин на ден.

На теб пожелавам прекрасно и спокойно раждане Heart

Мандария, при нас и от двете роди юни месец е женски - аз, майка ми и свекърва ми плюс даже на брат ми тъщата. Ми яко си е да имаш рожден ден лятото, въпреки, че никога не съм го празнувала на басейн/плаж Grinning Но поне мога да сложа рокля и сандали !

# 78
Благодаря, Локо!

# 79
И аз се включвам в новата тема. Дано има много положителни тестове! А на мен стискайте палци за снимката! Дано тръбичката ми е перфектна! 😃
Мисля,че съм в някакъв супер период! Днес си взех вътрешния изпит за листовките. В понеделник започвам нова работа,след няколко месеца без такава. На две интервюта бях и накрая ме одобриха.Много се бях притеснила,че като дойде време за бебеправене ще съм безработна. На този етап дори снимката да е супер,все още няма да опитваме. С времето започнах да се доверявам на интуицията си и сега мисля да изчакаме с номер две. Но в никакъв случай няма да оставя любимата ми тема! Сигурно ще я следя и след като родя някой ден 😁
ПС: Пухче,помня те! Желая ти леко раждане и да се похвалиш! ❤

# 80
Хоп, и аз тук! Прекрасна тема, Рейвче! И прекрасни новини от теб! Очуди ме това, че не е имало пол в пренатеста, по принцип е бонус, но това няма никакво значение! Прашецът е розов и аз съм първа писта, знаеш! 😉

Мама на принцеса, дойде ли време? Сякаш вчера се похвали! Да мине всичко леко и безпроблемно независимо секцио/ нормално! /уж сега всички натискали за секцио, сестра ми зор за него - накрая нормално - в Щерев - не се бяха съгласили за секцио тя роди на 40г/

Имах и друго да пиша, но забравих! 🍒

# 81
Kris_ti, аз съм със смесени чувства относно тези инжекции, с които се вкарваш изкуствено в менопауза след операцията. Аз си ги поставях 6 месеца и няма да те лъжа, че ги понесох много тежко. Сега, като е минало време, ми се струва не кой знае какво, но тогава се чувствах ужасно през повечето време. Няма да спамя темата, можеш да видиш в темата за ендометриозата какви бяха страничните ефекти при мен, или да ми пишеш на лично, ако имаш въпроси.
Гледах мнения на доста лекари, та някои твърдят, че ако искаш да забременяваш, не трябва да се слагат тези инжекции, а веднага да се правят опити, други пък твърдят, че задължително се минава това лечение, та колкото лекари, толкова и мнения. Според мен, както си го усетиш, така направи.
Не знам дали имаш страх от инжекции, аз си падам малко мазохист и не ми беше кой знае какъв проблем, но ако те е страх от игли и разни такива, ще ти е по-тежко. Инжекцията е на принципа на пистолет, защото лекарството не е течно, а е капсула, която се изстрелва и попада подкожно между мазнините в корема, та в този ред на мисли и иглата е доста дебела.
За резултата от СГ не бих се отчайвала много. Преди време си бяхме говорили тук да хванем подред мъжете по улицата, които виждаме, че имат деца, и да им направим по една СГ да видим колко лоши ще им излязат. Simple Smile

Рейвче, чудесни новини, сигурна бях, че всичко ще е наред с бебешорката! Грабя си от прашеца ти. (Ей, пак написах прашеца си Grinning )

Пълнолуние, силно стиснати палци всичко да се подобрява при теб! Flowers Four Leaf Clover

Believe*, аз пия Л-тироксин, но ендокриноложката ми каза, че има проблем с Еутирокса, а миналото лято ходих да търся и да купувам Еутирокс на една приятелка, която в София не успяваше да си го намери.

Локо, и аз лека полека отивам към лятно бебе, евентуално. Grinning И аз съм от летните, след 2 седмици имам рожден ден и миналата година точно тогава ме изписаха от болницата и така си мечтаех тази година да съм бременна на деня ама уви, ай догодина с бебе направо. Grinning

МамаНаПринцеса, успешен последен месец и скоро те чакаме с хубави новини! Леко и безпроблемно раждане ти желая! Heart

Orhideq23, пожелавам ти перфектна тръбичка! Flowers Four Leaf Clover

Аз пък ще помоля да ми стискате палци за прегледа утре, че пак съм много ентусиазирана и да не стане ред сълзи, ред сополи като миналия месец. Днес пък, както си вървях, и една птичка така яко ме "маркира", че реших, че ще го приема за добър знак преди прегледа. Grinning Flowers Four Leaf Clover

# 82
Хей момичета, минавам да си събера още прашец Grinning
Рейвче, страхотни новини и честити розови гащиии Revolving Hearts
Локо, много свежа както винаги Wink Пожелавам ти да си лятна майка както искаш и аз си го пожелавам за да си бременеем заедно Hug И защото е яко да имаш рд през лятото Nature Sun With Face Wink Tropical Drink
Кристи, направете още една спермограма и споко Flowers Four Leaf Clover Hug
Пълнолуние, стъпка по стъпка ще успееш момиче Hug Стискам ти много палци Flowers Four Leaf Clover
Орхидея изпращам положителна енергия за перфектна тръбичка Flowers Four Leaf Clover HugHands Pray
Аз страдам с този регулон, боли ме глава, мъчно ми е че не пробваме, притеснявам се какво ме очаква на следващия преглед, иска ми се просто да бях забременяла, просто така Cry
Редактирам се за Слънчогледчето, стискам ти много палци, ще видиш че ще излезеш с широка усмивка никакви сълзи и сополи и ще грабя от прашеца ТИ Wink Не е случайно нито птичето, нито "правописните" грешки - твой ред е, чакам.... Heart

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 23:20 от Winter11

# 83
Благодаря ви, момичета! Толкова сте мили. Ето за това на всички им харесва в тази темичка.
Живот и здраве, като се случи събитието ще ви се похвала задължително Wink

# 84
Sunflower92 много стиснати палци за прегледа! Дано всичко бъде наред и много скоро да се получат нещата! 🤗🙏🍀
Аз за Л-тироксин съм чувала, че има много странични ефекти, но пък действа много по-бързо от еутирокса, обаче това стресирало жлезата. При мен доста бавно спада ТСХ...1 месец бях на 0.25, беше паднало и продължихме дозата за още 1 месец, но пак се беше покачило на 2.95 (колкото си беше). След това по 50 и накрая редуване 50-75 🥴. За сега е 2,10 дано успея да го сваля поне до 1,5. Побърках се с това ТСХ, но и в работата стреса не е никак малък...

Orhideq23 успех и стиснати палци!

Winter11 стиснати палци и за тебе за следващият преглед, нека всичко бъде наред. Дано много скоро видиш двете чертички и да бъде успешно до финал! 🙏

# 85
Hello girls
отгоре - отгоре прочетох, че имам много работа днес! Sad
Влизам само да се отчета с първия яко Отрицателен тест в темата, жалко, явно и с кампания и без кампания (#месецбезтестовезаовулация) не става работата.
После ще ви чета по - задълбочено Hands V

# 86
Рейв супер резултати взимам и аз розовичък прашец Heart Eyes
Слънчогледче много стиснати палчета от мен за прегледа, хайде това да е твоят месец вече Heart Exl Очаквам с нетърпение и от ТВОЯ прашец Blush
Кристи за спермограмата са ти казали, да не се повтарям. А за ендометриозата не я мисли сега, те нали са я изчистили, така че в момента това не е пречка. Лечението със Золадекс много лекари го отричат особено ако целта е бременност - едно че организма се стресира от хормоналното лечение, друго, че се бавиш още 6 месеца. В крайна сметка е лично решение, но от всичко което съм изчела има бременности както без лечение, така и със лечение.
Локо имате страхотен план за действие, надушвам и аз летни бебешки разходки Hug
МамаНаПринцеса ооо кога станаха 9 месеца Heart взимам си прашец и чакаме бебешка снимка скоро
Пълнолуние ей това е, човек като действа има резултати Simple Smile
Winter11 дано се върнеш с хубави новини от прпегледа и очакваме скоро да си обратно в играта Blush
Орхидея имаш и моите стиснати палчета Flowers Four Leaf Clover
Believe понякога трудно се нагажда дозата на тироксина, но си на правия път. За витамин Д забелязах по изследванията, че когато го приемам с нещо мазно го усвоявам доста по-добре.

При мен нищо ново за сега, чакам си датата за прегледа, но така ме зареждате всеки ден, че исках да ви кажа няколко думи. Извинявам се ако съм пропуснала някой, пожелавам на всички тук да си галим бебешки тумбачета скоро Heart

# 87
Violet4e Благодаря за пожеланията ха дано 🙏 време ни е да си галим бебешки тумбачета 😍
Наистина трудно се нагажда и аз силно се надявам да съм на правилния път 🙏
Стиснати палчета за прегледа 🍀
Витамин Д на капки когато вземах и аз приемах нещо мазно, но уви почти не мръдна. Сега залагам много надежди на спрея 🙏

Хайде момичета нека тази лятна и страхотна темичката да се препълни от положителни тестчета🍀🤰👶🙏🍼

# 88
Еййй момичета,отложиха ми снимката. Изскочила много работа и съм щяла да чакам няколко часа и не иска да ме тормозо гладна и жадна цял ден. Нищо,ще видим кога ще имам почивка и да я направя. Благодаря за енергията ❤

# 89
Violet4e Благодаря за пожеланията ха дано 🙏 време ни е да си галим бебешки тумбачета 😍
Наистина трудно се нагажда и аз силно се надявам да съм на правилния път 🙏
Стиснати палчета за прегледа 🍀
Витамин Д на капки когато вземах и аз приемах нещо мазно, но уви почти не мръдна. Сега залагам много надежди на спрея 🙏

Хайде момичета нека тази лятна и страхотна темичката да се препълни от положителни тестчета🍀🤰👶🙏🍼

Здравейте и от мен с пожелания на всички слънчеви девойки тук скоро да споделят две хубави чертички Simple Smile

Може ли малко инфо за този витамин Д на спрей? По-ефективен ли е от капките? Питам, защото и аз имам дефицит и приемам капки, но не съм сигурна колко добре ги усвоявам.

Слънчев ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт