Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Нямат край гадностите при мен... То не беше аденом на хипофизата, то не бяха запушени тръби, уж хидросалпингс и си оплаках тръбата, а се оказах с ендометриоза, с която се забременявало трудно. И тъкмо лекарката ме "оправи" мен и се възстановявам от операцията и ММ най-после успя да пусна спермограма и е трагедия... 1,45% морфология и 25% прогресивно подвижни. Като гледам критериите на ЦАР отговаряме за инвитро по мъжки фактор (а и по-женски, но трябва да се вкарам в менопауза, заради ендометриозата и ще стане по-бавно и по-кофти за мен). Disappointed Relieved

Редакция:
Sеа, да, аз не бих се доверила на този тест.

Моят АГ ни насочи към Милен Кацаров, който да прегледа ММ и да изключи разни заболявания като варикоцеле... След прегледа му е казал, че нищо му няма и му е изписал да пие макс 3 месеца полукс, след което да си пусне нова СГ. На мен това лекарство, освен че е доста скъпо, ми се струва, че съдържа основно витамини... дано му помогне все пак. При нас положението откъм мъжки фактор излезе една идея по-добро, но въпреки това незадоволително ... и въпреки всичко не знам, тук има момичета забременили с още по тежък мъжки фактор, къде е истината.... Нас също ни насочиха към инвитро ако положението не се подобри.

# 61
rave Страхотна новина. Heart Събирам прашец в запас, за да имам като възстановим опитите.

Блу И ММ пи добавка на Кацаров, но промени храненето. След 3 месеца морфологията от 1% стана на 3%. Но пак е твърде ниска.

Believe И аз съм със спрейче вит Д и вит. Б12.  D започнах да го приемам февруари, но май месец позабрвях да го взимам всеки ден. Днес си пуснах контролни изследвания и ще видя дали съм успяла да го вдигна. А и заради хиперфунцията на ЩЖ четох, че по-бързо се смъква нивата му.

Момичета стискайте палци да са наред изследванията.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 16:14 от Пълнолуние

# 62
Пълнолуние много стиснати палци всичко да бъде наред 🍀🤗🙏
Много благодаря за информацията и аз се надявам да ми помогне, аз съм с хипофункция на ЩЖ, на 15.06 пуснах контрол и от 2.95 е паднало на 2.10 но има още накъде (от февруари се боря, но бях на малка доза и нямаше особено ефект, постепенно я покачихме и сега е по-добре). Обаче има проблем с вноса на еутирокс не намирам от 25 и 50, та си взех от 100, сега ще падне великото чупене и делене 😂. Но не искам да го сменям, надявам се скоро да се оправят нещата. Не знам дали други момичета имат този проблем с намирането му?

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 18:38 от Believe*

# 63
Рейв, страхотни новини 😍. Кристи, и според мен пуснете и в друга клиника. До колкото знам спермограмата също се влияе от много неща и може в друг ден да е различна. Момичета, от време на време аз имам някакви и аз не знам как да ги нарека, то не е болка, не е спазъм, но неприятно придърпване отдясно, което е за секунди. Нямам кръв или други течения. Дори не мога да определя откъде е, четох че е нормално, обаче съм се вкарала в едни ужасни филми (основно за извънматочна), а гинеколожката ми няма свободни часове, но и ако отида другаде едва ли ще се види нещо толкова рано. Мисля да си пусна кръвни през 48 часа за мое успокоение. Искам да ви питам, дали ако се удвоява означава, че всичко всичко е наред, защото ако не, то няма смисъл ще чакам и ще се опитам да изляза от филма

# 64
Sunday, успокой се, дишай дълбоко и не си вкарвай филми! Придърпванията са съвсееееем нормални и ще ги имаш още дълго време, да кажат и други бременни момичета, но мисля, че всички сме ги имали! Това изобщо не значи изяънматочна, по-скоро придърпва яйчникът, който е овулирал последно (от който е и забременяването. Според мен кръвният ще те вкара в още по-голям филм, а не може да ти даде никаква гаранция за нищо. На този етап и на ехограф няма са се види нищо. Тялото ти се променя, хормоните бошуват, организмът ти е в шок и ти също, нормално е, но наистина опитай да се успокоиш, всичко ще е наред!

# 65
Момичета, влизам с малко смешен въпрос- утре ще пускам изследвания за TSH и прогестерон, та питането ми е трябва ли нещо специфично преди това, /алкохола го изключваме, тъй като съм на АБ, а и попринцип рядко пия/ и самия АБ ще повлияе ли на изследванията?

# 66
LiFi,  благодаря, успокоих се, наистина 😂. Ще си ближа сладоледа и ще пия безалкохолната биричка с кеф 😘

# 67
Здравейте момичета! Повечето не ви познавам, но имам голям сантимент към тази групичка ❤️ И аз като вас бях част от нея и следващият месец вече чакам да стана юлска мама. Днес видях че имам останал преферт гел(годен до 09/2020) и Витекс(годен до 2024).И двете ги подарявам. От гела е ползвана една ампулка само, както и от Витекса. Пишете ми и ще вингиноусна и дано ви донесат късмет и се похвалите после. Хубав ден ви желая 😘 Успех на всички❤️

# 68
Благодаря за съветите момичета, така и ще направим. Кацаров за преглед и добавки + бърканицата (имам я записана) и после втора СГ в Щерев, сега пускахме в Адела. Лошото е, че 97% от дефектите са в главата.

Рейв, много хубави новини

# 69
rave, супер новини! Heart все такива да са до края . Взимам мнооого розово Two Hearts
Локо май не се е записала Two Hearts
Локо , призовавам те, включи се Two Hearts

# 70
Believe Излезна ми вит. Д 104nmol/l при реф. граници 70 - 120 Hushed Февруари беше 13.38ng/ml. Но го изследвах без да го спирам, Начев така ми каза. Може би ще го спра за 10 дни и пак ще го проверя.

FT4 обаче е паднало малко под долна граница, а беше доста над нея, което ме притеснява. TSH леко се е повишил от 0.008 на 0.033, но има още хляб да яде, както се казва, за да влезе в норми. Кръвните показатели са добре, което си е напредък. Надявам се да продължим без кортикостероиди.

Успех Ви желая момичета. Като се завърна да сте се преместили в другата тема.

# 71
Момичета, влизам с малко смешен въпрос- утре ще пускам изследвания за TSH и прогестерон, та питането ми е трябва ли нещо специфично преди това

За ТСХ на гладно, преди 10 часа и да не си пила кафе. За прогестерона не знам нищо особено да има.

Кристи пожелавам да сте приключили с гадностите и само хубавости от тук насетне Simple Smile
Рейвче, Борнче Purple Heart

# 72
Ggril Heart Ей ме на ! Записвам се в хубавата темичка на Рейвчето , с пожелание да ми бъде третата подред нейна , в която забременявам. Тва малко прозвуча...хм ! Ама предвид месеца почивка, който сме си дали, май само ще столквам, но на вас пожелавам да ви видя в списъка “В предишната тема ни зарадваха : “ !

Рейви, честитоооооо ! Прекрасно здраво, сладко момиченце скоро ще рита из теб Heart

Кристи, горе главата ! Тука сме масово с някви фактори - мъжки, женски, сЕкви , ма пак забременяваме ! Не се настройвай от тея проценти - първо не видях броя на сперматозоидите , защото тея 25% прогресивни от 10млн е едно, от 100млн друго. Ние бяхме с 11млн от 22млн общи и 20% бързи и 2,45% морфология. Сега последно бяхме 60млн от 130 и 17% бързи с 25% общо подвижни и 3,45% морфология. Вижте и Кацаров какво ще каже, но аз се уверих, след доста други момичета тук, че и с по-лоши резултати се забременява естествено !

Съндей , честито и пожелавам щастлива бременност !

Ели, стискам палци този дългоочакван ЗЕТ да бъде завършен с едно плачещо бебче накрая !!!

Одри, Пълнолуние, няма да се отчайвате ! Много е трудно да чакаш все едно е цяла вечност и точно свикнеш с мисълта и поредно л*йно ти падне ей така от нищото ! Но няма да е все така , няма бееее !

През последните седмици толкова мнения на жени с проблеми изчетох из форума, все стари мнения. И на всички тези потребителки постове към днешно време са “Каква ерго раница е подходяща?” , “как събрахте точките за яслата” , “ Препоръчайте психолог за неспала мама без бебето да си го отнесе Grinning

Аз съм добре. Удължиха ни хоум офиса до края на месеца и реших да се активизирам с изследванията и прегледите. Отидох при доц. Русев за тромбофилията и пусках изследвани за НК клетки. Днес бях пак да си взема резултатите от него. Назначи ми фраксипарин и аспирин протект през ден, също така за повишени НК клетки иска да направя вливания на интралипид преди овулация. Ще работим в тази насока плюс витамини. Смята, че много бързо ще забременея пак, ама да видим.
Сега се чудя как да стигна до следващ път като вече 13ти ден ми зацапва от цикъла с А. Ходих вчера на АГ - супер съм, направи ми комплимент на яйчниците. Изчервих се ! Имам фоликул преди спукване в ляво, ама да се пука, аз съм тайм аут тоя месец , ич ми не е Simple Smile
Другото е , че пуснахме SDI тест за днк фрагментации - нещо, което отлагахме много дълго за да мине време от операцията. Ми ММ така ги закова на 29.9% тия фрагментации, че се чудя как го филтрирал тоя матРял в стаята Grinning И понеже нормата е под 30% сме с “добър оплодителен потенциал”. Ако беше под 15% щеше да е отличен, ама да не Умрем от щастие налЕ....
Изписах света, сори майна за фермана Simple Smile

Решила съм да имам лятно бебе, на майка си , щото била мноо готина мадама, небрежна и слънчева като лятото ! Малко така на полу-майтап, де Grinning

Коя ще ми прави компания първа ???

П.П Пълнолуние, днес Русев ми каза витамин Д да го изследвам без да го спирам , а Б12 да го спра за 7 дена преди изследването

# 73
Записвам се и ви ръся с 9- месечен прашец Wink

Локо, предполагам си чела из форума, че този терапия през ден си е мисто нищо. Фраксито действа 24 часа и файда йок. На мен за 2-3 седмици АГ-то ми смени така терапията и съответно вдигнах стойностите в маточните артерии и кръвотокът не беше хубав. Веднага върнахме Фракси всеки ден. За аспирина не мога да коментирам, защото той знам, че действа 3 дни. Аз отказах да го пия и за 2-3 седмици сега накрая попих. Той (аспиринът) минава през плацентата, за това се уплаших.

# 74
направи ми комплимент на яйчниците. Изчервих се !
Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
И аз искам да съм лятна майка, да се разхождаме във всеки удобен момент. Настроението ми е друго през пролетта и лятото! Но пък много искам в по-пълните месеци да се мятам с роклички, по сандали, а не да се чудя как да се нахлузя в панталони, якета и ботуши - така че и есенна става Grinning

Общи условия

Активация на акаунт