Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 714
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Kalestia доколкото прочетох, той директно се абсорбира в кръвообращението, като заобикаля храносмилателната система. За това се води по ефикасен и силно се надявам да е така. Аз го взех в комбинация с К2, Денис ми препоръча. Когато попитах за К2 (понеже съм с тромбофилия) ми каза че няма общо с кръвосъсирването а с костната система и когато дефицита е по голям е добре да се приема К2. За кръвосъсирването е К1 поне аз така разбрах.
Дано съм била полезна

# 91
Здравейте, момичета Simple Smile
Пуснах тромбофилия в Кандиларов. Излезнаха някакви мутации, можете ли да ми помогнете с разчитането. Предполагам, че това е възможната причина за миседа, но не знам дали е сериозно. Ще го обсъдя и с лекаря ми, при евентуална бременност каква терапия се предприема..

# 92
Здравей и аз съм със същите мутации. Трябва да взимаш метилирана фолиева и метилкобаламин Б12, защото синтетичните не ги усвояваш. 1.Хетерозигот (4G/5G) - с един мутантен алел;
2.Хомозигот – с два мутантни алела.

Хетерозигот ПАИ 5G/4G я водят ниско рискова, но аз не мисля така по наблюдения върху момичетата тук.
Също препоръчват да се пусне още 2 фактора Ace и Фактор 13, аз все още не съм ги пускала.
Моето АГето каза, че при + тест ще съм на терапия. Ако искаш може да пишеш в темата за тромбофилия!
Стискам палци следващият път да бъде до финал! 🤗

Здравейте, момичета Simple Smile
Пуснах тромбофилия в Кандиларов. Излезнаха някакви мутации, можете ли да ми помогнете с разчитането. Предполагам, че това е възможната причина за миседа, но не знам дали е сериозно. Ще го обсъдя и с лекаря ми, при евентуална бременност каква терапия се предприема..

# 93
Здравейте момичета, пиша от телефона и ще ми е трудно да цитирам имена. По коментираните теми искам да кажа за витамин Д, който е спрей, че и аз вземах такъв, имам приятелка фармацевт и тя ми каза, че по-лесно се усвоява от организма, тя и на децата си дава такъв.
За золадекс днес говорих с АГ и го питах дали е било грешка, че съм слагала и той каза, че за да ми го препоръчат, най-вероятно е имало малки огнища на ендометриоза, които е нямало как да се изчистят и по този начин се цели да си изсъхнат сами, а то в епикризата ми пише, че е имало множество ендоментриозни огнища и той каза, че това е било по-правилното решение.

За моя преглед да ви се изповядам. 😊 Този път съм по-оптимистична, защото и АГ беше такъв. Няма вероятност този месец да забременея, няма да има и следващия сигурно, НО е доволен от това как реагира организмът ми на дуфастона. Този месец пак ще пия, като добавям и достинекс и след това пак на преглед. Каза, че реално можем да говорим за някакъв шанс да стане нещо от август нататък, но е оптимист, че до октомври може и да съм забременяла. Много ми харесва как ми обяснява, че искал много фино да възстанови цялостния процес и организмът сам да си стигне до това да произвежда качествени яйцеклетки, а не да форсираме нещата и да ги насилваме, било типично са нас жените да бързаме и аз като казах, че ще чакам, колкото трябва и той каза, че аз явно не съм била от тези жени, които дават зор, но го "успокоих", че съм точно от тези, просто толкова време бързах и напирах и нищо, не стана, че сега ще го слушам и изпълнявам. 😁

# 94
Одри, Пълнолуние, няма да се отчайвате ! Много е трудно да чакаш все едно е цяла вечност и точно свикнеш с мисълта и поредно л*йно ти падне ей така от нищото ! Но няма да е все така , няма бееее !

През последните седмици толкова мнения на жени с проблеми изчетох из форума, все стари мнения. И на всички тези потребителки постове към днешно време са “Каква ерго раница е подходяща?” , “как събрахте точките за яслата” , “ Препоръчайте психолог за неспала мама без бебето да си го отнесе Grinning

Ей Локо, слънце ненагледно си ти. Заради тебе ще докладвам.

Скрит текст:
Значи вече обясних, че заболяването ми се състои в това че пикая белтъци. Целта е сега да не ги пикая а да си седят Simple Smile Има няколко форми, на мен ми се паднала най-добрата (ако може така да се каже) дето може да се постигне пълна ремисия и не се очаква да ми се скапят бъбреците като основна функция.
 Та през две седмици гледаме колко белтък съм изпикала на литър. Като беше карантината, затвориха Цибалаб в квартала и пусках изследване в поликлиниката, което не беше точно правилното, ама това предлагат там и по него ме обявиха че съм влязла в ремисия. Като отвориха цибалаб пуснах там. Резултат 0.25 грама от норма 0.15 грама. 5 дена по-късно същото. Лекуващата ми вика отивало на рецидив да съм взимала 2ри медикамент дето е още по-гаден да не ви занимавам. Аз казах че не мога да реша така и ще ходя на второ мнение. Док малко се засегна на тема, че нямам доверие и т.н. ма е свястна и го преживя. Второто мнение каза, че това изследване дето са пускали в поликлиниката е напълно грешно и демек не знаем дали съм била в ремисия или си е било така, защото за 2 месеца нямам изследване ... . Каза да не бързаме с втория медикамент, че са много добре нещата предвид, че влязох в болница с 18.0+ белтък. Ходихме с мъжа ми при док, казахме че много я харесваме и искаме тя ме да ме лекува, ама засега искаме да изчакаме още изследвания, че сме математици вярваме в цифрите и така. Пускам тая сряда пак и сега съм 0.19 при норма 0.15 малко по-добре, ама още не е да го взимам или да не го взимам това второто. Но пък може би не отива на рецидив. Вече поне не се говори за удължаване на лечението, а за евентуално кратък курс със второто, докато още взимам първото. Явно иска да ме излекува напълно жената и да е сигурна и спокойна.
Отделно от кортикостероидите съм космясала като върколак, вече се оплаках. Репродуктивнтата ми ситема кой знае в какво състояние е ама сега няма какво да се гледа. Как ще е после не е ясно.
И така неяснота главно, ама никой не е обещавал живота да е ясен.
Планове йок, свиквам, явно тази година е така за всички, а за мен още повече.  
Една приятелка, каза че се чуди как издържам. Ми не знам, ей така на Simple Smile

Ще пускам да изследвам и аз скоро пак Д и Б12 и ако Д е плачевно или дори в ниската норма ще мисля и за спрейове и тем подобни, мерси за инфото, не знаех че има такива.

Мама, малко останало бре Simple Smile айде скоро чакаме да ни замеряш с памперси.

Орхи, честита нова работа, скоро с още неща да се похвалиш.

Сънче Flowers SunflowerPurple Heart

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 23:15 от Одри

# 95
Четох, четох, не си водих записки и сега пак ще забравя половината Blush
Одри, Пълнолуние Heart най-важното е здравето ни, като се нареди това и другото само ще дойде. Да минава по-бързо лечението и да се връщате в играта!
Сънче, Winter, дано другият месец да е вашия!
Успех и на всички, чакащи прегледи или процедури, тест или О! Ели, прибирай си снежинката на топло за 9 месеца и дано не ти се налага да пишеш пак във форума!
МамаНаПринцеса, как бързо минава времето Heart Успешно стискане до термин и леко раждане!
Локо, желая ти догодина да се преместиш в “Родени 2021” и да се вълнуваш от кърмене и захранване, а не накъде върви ЧХГто Hug
За мутациите - аз като търся под вола теле съвсем се вкарах във филм. Днес си взех резултатите от пълния панел изследвания. Хубавото е, че нямам антифосфолипиден синдром, хомоцистеина и протеините са ок, д димера и още наколко показатели са близки до граничните стойности, но в референтни граници. Не могат да посочат тромбофилиите като причина за А и незабременяване, но при следващо инвитро предписват терапия с клексан 60мг от ембриотрансфер и следене на всеки 4 седмици при бременност. За съжаление излязоха няколко други мутации и проблеми, некасаещи репродуктивната система, и сега ще трябва да ходя по доктори за допълнителни изследвания. Забраниха ми и парацетамол, ибупрофен и още една камара лекарства, та сега ще трябва ментално да се справям, а не с болкоуспокояващи.
Бях на преглед и при АГто, на 10 ден от 4те ЗФ са останали два малки, има и един тръгнал доминантен фоликул 17 мм и ако не му попречат другите два малки на същия яйчник може и да овулира. Отказа ми лека стимулация с таблетки, иска да види как натурално ще вървят нещата първо. Предписа ми витекс, за да се регулират още хормоните, одобри състава на FH Pro и каза да продължавам да го пия. Разгледа ми графиките на БТ, и тя е на мнение, че от 6 цикъла имам само един ановулаторен, и че това не трябва да ме тревожи. По-скоро вижда като проблем евентуалната по-дебела мембрана на яйцеклетките при 40+, която пречи на нормалното оплождане, и не ми дава много надежди за нормално забременяване. Следващият цикъл ще направя платени фоликуметрия и хормони и ще мислим варианти какво още можем да направим,

# 96
Локо, много съжалявам за това, което ти се случи. Но се възхищавам на духа ти, с това отношение няма как скоро да не ни зарадваш и този път всичко ще бъде наред!
Момичета, здравейте от мен! Днес щастието ми е безкрайно, защото бях на преглед и видяхме мъничко ембрионче с биещо сърчице! Поплаках си в колата на връщане от прегледа. Струваше ми се невъзможно да стигна дотук, но днес видях моя малък боец, цял сантиметър! Надявам се такива истории да ви вдъхват кураж, както вдъхваха и на мен. Прегръщам ви и желая на всяка от вас скоро да получи своя малък боец! 🍀

# 97
Привет момичета! 😊
При нас нещата май не са добре със спермитата на моя мъж. Виждам, че тук препоръчвате доктор Кацаров? Близо или далеч, май ще идваме към София. Той много се е притеснил и се е стресирал милия... ох.. то не, че аз не се притесних, но.. преди лекар да каже какво ще се случва, няма смисъл от излишни напрежния. Този месец напразно си чаках датата с надежда.. 😢
Стискам палци на всички вас, мили девойки! ❤

# 98
Никол честито сърчице, много се радвам 🤗 Да се пазите 

Момичета през колко много неща сте минали Sad. Моля се в най-скоро време да видите мечтаните чертички и всичко да бъде успешно до финал!

# 99
Ей голям съм лешпер! От 3 дена рифрешвам мамата и се чудя защооо никой не пишеее в темата....ами..има нова!!! Супер морска и лятна! Мерси Рейв! Дано една морска вълна от + ни залее! Surfer
Бременна плесен е обвила мозъчните ми полукълба!
А правим и ремонт на баня....
Затова извинявайте, че не се включвам, въпреки че обещах да не изчезвам. Едва наваксах с четенето и пиша по нощите(за моите бабешки разбирания).
Останах с едно цялостно позитивно чуство, много добри новини, много подновени надежди, някои спънки, но те са част от пътя.
При мен всичко е наред, липсата на новини са добри новини.
Оставям ви тук по една прегръдка и целия насъбран (син) прашец, знам че не е така вървежен ама ще му се намерят мераклии вярвам! Grinning

# 100
Ivied, нареждам си се аз и за синичко, каквото дойде, нищо няма да връщам Grinning
Nicole, честито сърчице Heart

# 101
И аз минавам и под синьото, не деля вече, всичко искам, само да дойде и да е здраво! Heart

# 102
За тези без предпочитания, по 2 наведнъж и от двата пола. Чиста работа. 💜

# 103
Пу за мен това двойното! Grinning Heart

# 104
Ей нареждам се под синия прашец - първо си мечтаех за момче, а после и за две както е писала и Борнчето, така че бързам да се овъргаляяяям Heart Eyes Hug
Ивиед, много ме зарадва с това синьо Blue Heart
Believe, отдавна се каня да ти благодаря за стиснатите палци, а ти ми изпращаш и още Hug Благодаря ти, но прегледа ми е далече, дано да са добри резултатите от него, но има време Sad
Николче, радвам се на сърчицето на твоя боец, продължавай смело наред Heart
Марго, мисля че си на прав път към сбъдването на мечтата, имате план с докторката Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 23:29 от Winter11

Общи условия

Активация на акаунт