Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Добро утро!Нямах търпение и направих шуърчека и греда-не се показа нито една линия...Отивам да дам кръв ,стиснете по едни палци...

# 631
  • София
Добро утро.  Хайде кръвния да е с друг резултат 🤗
При мен не смея да кажа,ама тръгна да идва и корема боли,все е нещо...
Редактирам се - направо си ми дойде най-после.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 08:44 от Lira81

# 632
Добро утро, Елисавета стискам всичките! От вълнение не са се показали чертичките!

Lira жалко, но пак е нещо -още малко и опитите могат да започват Hug

При мен се почва с дългото чакане. След малко съм на закуска с колежки/
приятелки, които не знаят, че правим опити и трябва да мисля как да се оправдавам, че не искам алкохол (тук често се пие нещо като шампанско за закуска).

Хубав уикенд, момичета!

# 633
Успех на кръвния Ели!
Поне се е появил Ц Лира. Другият вече няма, но от хубаво!

Knysna, може да им кажеш че си на диета или нещо такова, или пък да пиеш нещо газирано но безалкохолно.

И аз имам разни болки и чакам да дойде, като се надявам да не е по-рано, защото тази стимулация малко ми разбърка нещата.

Днес моята сестричка има рожден ден и ви черпя виртуално с торта. Много си я обичам!

# 634
Добро утро!
Лелее, направо все едно гледам филм - със всеки следващ коментар- напрежението е на макс, айде ели, влизай в темата на диди!! Heart
Lira, викам вече другия месец да е нашия, няма кво да се мотаме Heart Eyes
И не само ние де - всички моля- майските бебета звучат супер ( ако смятам правилно )

Забравих: nicole, честит неопределен прсшец, взимам си много, не знам защо, но си мисля че ще е синьо. Да расте до финал без проблеем Heart

Забраям много хора -ама капцитета е толкова Close

# 635
  • София
Knysna,да,поне спокойствие,че се появи и изглежда нормално Wink
Джеси,да ти е жива и здрава сестричката! Днес ще заредиш положително с празника Simple Smile
Хайде,Гърл,да минава и да се сдобиваме с по едно рогато /то и аз съм с рогца, овне обаче,ММ ще избяга с писъци 😂😂😂 / . И за всички други в нашата "чакалня" се отнася,  разбира се Wink

# 636
Lira, и аз се включвам днес в новата “чакалня” с М и рестарт Grinning
Стискам много палци на Ели и тръпна в очакване на резултата.
Knysna, успешно чакане!
Джеси, та ти е жива и здрава сестричката. И аз много си обичам моята, не съм я виждала от почти две години вече, обаче от сутринта ми пили по болното място с плажни снимки и се замислям дали да не я ънфредна докато не се прибере от морето Joy
За всички мерещи БТ да препоръчам пак babyplan.ru за водене на дневника. Гадовете още преди 30 дена знаеха, че днес ще ми дойде хаха. Относно хайтек термометъра
Скрит текст:
днес сутринта му беше бойното кръщение. Голям плюс е автоматичното прехвърляне на информацията, друго си е уикенда в 5.20 да измеря и да се завъртя и продължа да спя, без да има нужда да светвам лампи и въвеждам по приложения измереното (не се доверявах на помнещата функция на стария). Другият плюс е че не виждам колко е, чак като се синхронизира с приложението се вижда в апп-а - това беше и причината да го купя, иначе обикновено падащата БТ ми действаще точно като отрицателен тест за Б и от яд не ме хващаше сън повече, сега си тъна в блажено неведение докато се наспя. И сега стигаме до минуса JoyJoyJoy Аз уж гледах докато го поръчвах, пишеше че е за орално или вагинално мерене, но аз не се впечатлих много. Понеже меря ректално като най-сигурна БТ реших да продължа така. Обаче “габаритните размери” на този термометър са други JoyJoy и сутринта малко се борихме, времето ще покаже дали ще свикна или ще сменям начина.

# 637
Благодаря ви сладурки! Тя ми е кака, ама си я гледам като писано яйце! Flowers Hibiscus

Хаха Марго! Затова са сестрите - да се дразнят, но и много да се обичат. Ти пък й прати една хубава снимка от някое китно немско замъче Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много ме разсмя с термометъра. Добре звучи автоматичното прехвърляне,  обаче борбата в 5 сутринта с нещо обемисто на мен би ми била трудна. Само си представям мъжа ти как се събужда и вижда схватката с новата покупка.

# 638
  • София/Севлиево
7.10-положителен е над 1,този резултат е обаче на долната граница и всичко ми трепери...
Чух се док,каза повторка в сряда и дано всичко е наред(тогава ми е рождения ден)...

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 12:27 от Елислава

# 639
Ели, Heart Дано това е твоя борец! Моите лекари тук ме бяха предупредили, че ембрионите след ЗЕТ са малко по-бавни от свежите при имплантацията и е нормално при тях ЧХГ да нараства по-късно и по-бавно, а твоят е и два пъти замразяван. При мен беше всеки път под 0,100, така че имам големи надежди за подарък за рождения ти ден.

# 640
Ели, мисля те и се моля 🙏
Ще чакам следващото ЧХГ, за да ти честитя.
Нормално е да трепериш, и аз бих. Дано Маргото е права за ембрионите след ЗЕТ.

# 641
Ели, много силно стиснати палци, пожелавам ти да получиш най-прекрасният подарък за рд! 🌸 Няма как рожденият ти ден да не ти е на късмет, всички тук сме с теб 🤗 Щом момичетата казват, че след ЗЕТ е нормално, вярвай и ти 🍀

# 642
  • София/Севлиево
Това ми е 5 ЗЕТ,при първия резултатът беше около 15,при вторив-125,другите два пълна Нула.А сега стойност,която всъщност е нормална за 3 г.с.,в която се водя заради по-късната О.И нали беше на ЕЦ ,и два пъти замразяван,може просто по-бавно да расте.Ще потърпя до сряда,поне търпение имам ...Много ви благодаря на всички за подкрепата,голяма сте ми опора ❤️

# 643
Стискам палци, Елислава! С теб сме и те мислим толкова много хора, вярвам, че това ще е твоето чудо и най-хубавият подарък за рождения ден!

# 644
  • София
Ели, има надежда ! Heart
Стискам палци това да е най-борбеното човече на света и да се закрепи ! Heart
Вярвай в него ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт