Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 560
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Dope Reach
Ели, само хубави мисли! Ще се вдигне пустото му чхг, вярвай! Hug
Джес, горе главата! Нали си знаеш, заедно сме в това, докато не се получат нещата! Здрава да е сестричката ти! Heart

# 646
Ели аз съм оптимист! Като начало можеше да си е твърда 0! Ама човечето се е хванало! В това спор няма. Сега му стискаме много палци да се пребори! Flowers Four Leaf Clover

# 647
Ели, подкрепям казаното от момичетата до тук! С теб сме и съм сигурна, че ще имаме добри новини след някой друг ден Flowers Four Leaf Clover

# 648
Ели, стискам палци Flowers Hibiscus

# 649
Ели, палчета и от мен. Имплантация има, ще чакам с нетърпение в сряда да споделиш хубави новини.

# 650
Ели, и аз да ти пожелая късмет и борбено ембрионче! Днес всъщност кой ден след трансфера ти се пада? На мен като при първия път ми казаха първи тест на ден 16. Пада се 27 юли, та почвам голямото Чакане. А като че ли в други клиники дават ден 14 за първи тест? Може наистина тези 2 дена да правят разлика, знае ли човек. При всички случаи си имаш засега един положителен резултат!
Успех!!!
Джеси, весел какин ЧРД! Винаги съм завиждала благородно на познатите ми момичета със сестри - понеже могат да си крадат дрехи, аксесоари и гримове и прочие мили жестове Simple Smile И да си говорят по женски.
Пълнолуние, дано ти се размине лечението с най-малкото зло и да не се разцентрова организма ти толково много, колкото се безпокоиш. Кураж!

# 651
  • София
Ще се помоля и аз,Ели ❣ Подаръкът се подготвя. Всички сме с теб с добри мисли.
Аз ще ползвам пък Марго за кадемче,щом ще върви с мен Wink Няма да чакаме следващ М заедно и ще минават по-леко дните 😊

# 652
  • София/Севлиево
Фре,7 ден е. От моята клиника май ни карат най-рано да ги правим...Ама аз имам опит,както писах и в предния си пост.Търпение му е майката...

# 653
Ели, няма да ги пускам тия палчета до сряда! Ще го бъде, сигурна съм!

Фре, палчета и за теб! Много далече този 27-ми! Уф, как не ми се отдава търпението.

При мен няма нищо интересно. 40-ти ден ми е днес след аборта, имам някакви признаци за скорошна М. Искам да идва вече и да влизам пак в играта.

# 654
Елии, стиснати палчета! Този път ще е до края! Хубаво е, че имаш търпение. Това му е майката и положителни мисли Hug

# 655
Хей, настоящи и бъдещи мами 😊 много емоции виждам тук. Не съм писала от доста време, но пък си ви чета най- редовно.
Ели, стискам силно палци да споделиш хубавите новини на рождения ти ден.
Джеси, да ти е жива и здрава каката и много да се слушате!
Фрекоко, стискам палчета и за теб.
Гърл, дано си го преборила този гаден цистит и да се похвалиш скоро с две чертички.
Никол, минавам ти под неопределения прашеец, аз нямам претенции, за мен е важно да е живо и здраво.
Със сигурност пропускам някой, за което се извинявам.
На мен ми дойде след 9 дни закъснение, в сряда съм на контролен за уреаплазмата (силно се надявам да сме я преборили и да подновим опитите), също така чакам и резултатите от хормоните, които пуснах на 3-ти ден. Нещо не съм много обнадеждена, все си мисля, че ще има нещо. Много ми се насъбра напоследък, постоянно по болници с близък човек и предполагам, че ми се е отразило, но каквото такова- изправяме се и продължаваме да се борим със зъби и нокти.

# 656
Благодаря ви момичета! Flowers HibiscusВидяхме се семейно, похапнахме добре, пийнахме и сега всички си лежат доволни по диваните! Cake
Фре, хубаво е да имаш сестричка, но няма човек на тази планета който да може да ми вдигне нервите като нея. И за нея е така. Иначе се обичаме хаха.
Стиснати палци за теб и за Ели!
Неси, дано сте я преборили тази напаст!
Тикълс, много хубаво че писа. Дано дойде скоро за да се нормализират нещата.
Ро Two Hearts

# 657
Ели много стиснати палци! Всичко ще е наред и ще получиш най-прекрасният и чакан подарък!

Неси, дано да я няма и всичко да бъде наред. Ужасни са тези бактерии и ние лекувахме, успех!

Тикълс, Дано се оправят нещата и да започнете с опитите 🤗

Джеси да ти е жива и здрава сестричката! 🤗 Дано и при теб нещата да се оправят бързо!

Марго, Лиранека това да бъде последният ви Ц и да се похвалите скоро ❤️

Фре много стиснати палци 🤗

И на всички момичета, стискам палци и желая успех! 🍀

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:21 от Believe*

# 658
Мацки, добро утро. Коя беше другата тема, да надникна? Преди време я отварях, но не бях все още за там. Пожелавам последен цикъл (или, ДА НЕ ИДВА) и всички да се срещнем там!

# 659
  • София
Мандариа, в първия пост съм сложила линк под полезните теми. Blush

Общи условия

Активация на акаунт