Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 552
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, току що разбрах за мини микроскоп с който се определя овулацията, за много кратна употреба е.Използва се слюнка за пробата и след като изсъхне се определя дали е настъпила О. Слюнката трябва да има папратовидна структура. Някоя от вас да е ползвала такова чудо?🤔

# 661
Аз знам за този микроскоп, не съм го използвала защото мисля, че върши същата работа като тестовете за О, а те са много по-удобни Simple Smile Нека и другите момичета да кажат и на мен ми е интересно дали някой го използва Thinking
Пожелавам ни О, независимо как ще я засечем Wink Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 662
Момиче някой от вас, които са на процедури, да се е сблъсквал с това- блок инжекцията, която трябваше да поставя по фонда, не била налични никъде в България заради епидемията. Има няма 3 месеца каза Док.
Има аналог с който обаче фонда не работи и дори да си купя аналога, няма как да го изпишат по фонда.
И съм ни в клин ни в ръкав. Отменихме часа за утре, не знам какво развитие чакат за няколко часа. Но ако няма развитие минаваме на къс протокол. При положение, че за мен по подходящ бил дългият. Имам лека поликистоза и АМХ 5.
Не знам какво да правя/мисля вече.
Отделно ми излезнаха и тромбофилийте, от 5 показателя имам 3 хетеризихот.
5G/4D и още два, който не усвоявам витамини от Б групата и Фолат.
А б12 също от миналата седмица ми е перфектен, почти на горна граница.

# 663
  • София/Севлиево
Йоанка,ако не е твърде скъпа тази инжекция купете я.Сега е важно да ти я поставят.А пък после все някак ще се оправите с доктора.

# 664
Йоанка,ако не е твърде скъпа тази инжекция купете я.Сега е важно да ти я поставят.А пък после все някак ще се оправите с доктора.

Не може Ели, фонда после щял да им иска станови, защо използват този препарат при положение, че не е от листата на цар.
В ужасно положение съм. Иначе бях склонна да си я купя.

# 665
  • София/Севлиево
Много неприятно положение...Ако беше надхвърлила сумата , отпускана за стимулация,можеше да мине за доплащане и вероятно тогава нямаше да има проблем.А в съседните на България държави има ли я?

# 666
Йоана, а защо чак сега ти го казва това лекаря ти, след като сте коментирали дългия протокол?
Както и да е, по мое мнение късият протокол е по-малко травмиращ за организма и също може да имате добри резултати. Не знам каква е връзката на АМХ и поликистозата с вида протокол обаче.

# 667
И аз това се чудя защо сега ми се съобщава това. При положение, че не е да я няма от вчера примерно. Каза ми, че за моето положение дългит протокол е препоръчителен, макар, че нямам никакви хормонални смущение. Имам напълно редовен цикъл. Но и леко изразена поликистоза.
Предложих да си платя стимулацията, не можело. Продължи да овърта. Попитах го какво искат от мен да направя, цялата процедура ли да си платя аз? Не говорели нищо за плащане, фонда ме финансирал.
И днес като я няма, и утре ще я няма. Защо трябва да ходя пак? Ще стане ясно утре. Само дето днес ми опънаха нервите до краен предел..

#няма да се спи тази вечер 😔

# 668
yoanna, много стресиращо! Как може такова нещо? Не може ли да сменят с друга която е налична? Аман от такива лекари. Те много добре знаят кои медикаменти се намират лесно и кои трудно.
Стискам палци всичко да се реши бързо че само този стрес ти трябва отгоре на всичко.
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 669
Ох всичко знаят те, ама ...
Нищо да се надяваме да е за хубаво. Пък знаеш ли може късият протокол да ми е успешен. Хем е по-лек за организма. Каквото такова.

Момичета а какво мислите за почивка на морето по време на процедура.
Ние имаме планове да отскочим за 2 3 дни до нашето черноморие. Опасно ли е да влизам във водата, дали мога да завъдя нещо?

# 670
Видях че питате за мен Simple Smile
Изследванията ги правя в момента на 12 дена, отчела съм се за последните, ще ви пиша като пусна новите. Чувствам се добре, като изключим, че сега и антибиотик пия ...
Пълнолуние, аз бих искала още 1-2 мнения. Отлагането, отлага и бебето. Не че не ти пожелавам да се оправиш без нищо, но може през това време да посетиш други лекари. Какво ти е другото заболяване, за което се притесняваш? Аз не съм качила кила общо взето 2-3 кг, в нормата съм си, ама съм качила мазнини, което нямаше да се случи най-вероятно, или не толкова,  ако не беше обездвижването заради карантината. Не ям захар и избягвам другите въглехидрати заради ИР. Все пак аз готвя в момента, а мъжа ми няма да оцелее на нисковъглехидратна, та готвя и картофи, ориз и т.н. ама гледам да ям малко от тях.
Ели виж колко хора ти стискаме палците, надявам се това да е вашето бебче Simple Smile
Тикълс радвам се че намина, пожелавам скорошен м.
Йоанка много лекарства се бяха изчерпили, тъп е периода. Надявам се да се намери за теб. За морето си питай в клиниката.

Най-доброто за всички пожелавам Simple Smile

(тук често се пие нещо като шампанско за закуска).
Grinning

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 10:20 от Одри

# 671
  • София/Севлиево
Добро утро!
Благодаря за всички стиснати палци.Понеже не мога да изчакам до сряда днес пуснах пак чхг-резултата може и утре да излезе.Направих два шуърчека-и на двата излизат много бледи втори черти обаче след изтичане на 3-те минути за отчитане...
И като заговорихте за ИР -хома теста ми отчете 3,6,та явно се е върнала при мен.Уж не ям ориз,картофи и много сладко,но ще трябва да ида на лекар да видим какво ще правя,че ми каза ако забременея да не пия глюкофажа...Пуснах и вит.Д и фолиева-първия е 33 при долна граница 30,втория по средата на стойностите.В12 не го проверих,че скоро го правих това и там бях по средата...

# 672
Одри Ти колко време пи кортикостероидите?
Посетих 2ма ендокринолога, първата ми даде директно кортикото. Начев се съгласи да пробваме без кортико. За жалост нямам познати с моето заболяване, за да ми препоръчат друг ендокринолог. Ако имате препоръки ще се радвам да споделите.

Имам епикондилит и миотендинит, 3 години бях с болки в ръцете, от които не можех да спя дори. Обездвижиха ми по-болезненатата ръка и нещата станаха още по-зле. Имам изкривявания на гръбнака, аритмия, пиелонефрит и тн, според Начев на всичко това кортикото ще повлияе много зле.

ЕлиСтискам палци.

# 673
Одри дано бъдат наред изследванията! 🤗
Пълнолуние стискам палци да се намери правилната терапия и да пребориш всичко това!
Ели за тебе много, ама много стиснати палчета! Всичко ще бъде наред! За витамините се консултирай, аз знам че е добре Д да е към 70 (по спомен го казвам) а Б12 на горна граница, обаче не знам дали в началото на бременността се пият или по натам.
Аз в момента попълвам тези два витамина. В сряда ще пусна контрол на Д, надявам се вече да се е вдигнал, че бях малко под долна граница. Приемах капки, обаче при мене нямаше ефект въпреки че ги вземах с мазно. Сега от месец съм на спрея БитерЮ 🤗
Успех на всички!

# 674
Много лошо с тези противоречащи си лечения Sad
... от февруари съм на стероидите, остават още 48 дена, ако всичко е наред. Аз най-страдам от окосмяването. Няколко доктора, казаха, че не съм виждала окосмяване, ама това хич не е ме успокоява.
Сега като пиша 48 дена, да взема и аз да си включа пак фолиевата.

Общи условия

Активация на акаунт