Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 551
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Одри, дано изследванията бъдат наред.
Моите хормони излязоха и тотално ми потънаха гемиите. Пролактина ми е доста над нормата, както и тестостерона. Не знам какво да правя, в сряда съм при доки, трябва ли да ида на ендокринолог отделно, или да и ги покажа на нея (тя е репродуктивен АГ). Извинявам се за тъпите въпроси, и този месец май отиде по ягодите 😃 но животът е пред нас, наместваме короната и продължаваме. Оптимист съм.

# 676
Неси, репродуктивните са си много в час с хормоните, покажи ги в сряда. Ако не обърнат внимание (не ми се вярва ) и се наложи после, ендо задължително. Не ги оставяй разбутани. Иначе моят репро доктор каза за ТСХ и аденома - да си слушам ендото, той ще е  съгласен с всичко назначено и не се бърка. Но тестостерон и пролактин пречат на пълноценната О, така че трябва да ти обърнат внимание точно гинеколозите (според мен).

# 677
Благодаря за отговора, Mandaria. Аз така или иначе ще ходя на ендо, защото и ТСХ ми е завишено, а тук момичетата казват, че за забременяване се цели под и около 2, а мойто е 3.

# 678
Мимичета сложиха ми днес инжекцияяя 🥳🥳🥳🥳🥳

А ако знаете как ме боли сега корема, като наранен го чувствам. Здраве да е, ще мине!!
Сложиха ми золадекс, уж не го покриваше фонда, не разбрах какво направиха.
Важното е че имам инжекция вече.
Имам час за след 14 дена. Казаха, че трябва да прокървя до тогава.
Стиснете по един палец за мен ❤
А аз ще стискам за Вас❤❤❤
Хайде момичета нека всички имаме едно незабравимо лято 🤰🏻🤱

# 679
Чудесно 🤗 Много стиснати палчета от мене! 🤰❤️🍀
Мимичета сложиха ми днес инжекцияяя 🥳🥳🥳🥳🥳

А ако знаете как ме боли сега корема, като наранен го чувствам. Здраве да е, ще мине!!
Сложиха ми золадекс, уж не го покриваше фонда, не разбрах какво направиха.
Важното е че имам инжекция вече.
Имам час за след 14 дена. Казаха, че трябва да прокървя до тогава.
Стиснете по един палец за мен ❤
А аз ще стискам за Вас❤❤❤
Хайде момичета нека всички имаме едно незабравимо лято 🤰🏻🤱

# 680
  • София/Севлиево
Йони,радвам се че решихте проблема.С теб съм ❤️

# 681
Йоана, стиснати парчета! Hug

Ели, не излезе ли резултатът днес? Рефрешвам непрекъснато да прочета хубави новини. А как си мислех онзи ден като писа, че имаш търпение и ще чакаш до сряда, как е възможно да има хора с търпение Grinning, но май .. никой няма чак такова търпение Hug

# 682
Здравейте, момичета. Преди броени дни и ние тръгнахме по пътя на търсенето на евентуален проблем. Опитваме повече от година. До момента имам назначен ЗАФРИЛА, лекаря откри задържан фоликул. В упътването чета ендометриозни кисти. Объркана съм. Някоя пила ли е това лекарство/ хормон е.

# 683
Ох момичета притесних сега за този Золадекс, някой да е бил “блокиран” с него. Знам, че е за ендометриоза.

# 684
Йоанка, не знам дали мога да съм ти от полза. На мен ми го биха след операцията за ендометриозата, дори се учудих като видях, че са ти го били по друг повод, не бях чувала дори, че се налага. Не знам какъв се очаква да е ефектът в твоя случай. На мен първата инжекция ми я биха на 2-ри ден от Ц и той спря от раз, но ме бяха предупредили, че мога да очаквам да има някакви нерегулярни прокървявания след тази първа инжекция, просто при мен ги нямаше. Действието на инжекцията е 28 дни, вкарва те изкуствено в менопауза, но наистина не знам какъв трябва да е ефектът само от 1 инжекция. Все пак, ако мога с нещо да съм полезна, може да ми пишеш без да се притесняваш. Стискам ти палци всичко да се развие по най-добрия начин! Heart

# 685
Изобщо не се бях замисляла, че е за ендометриоза. Едно момиче ми писа на лични и тръгнах да чета и шок, нищо не пише това да е блокираща инжекция. Казаха ми, че цикълът ми ще настъпи до 10 14 дена и няма да е това, което е бил. Само трябва да имам прокървяване.
А основната инжекция, която трябваше да ни я сложат казаха, че не е налична в момнта никъде.

# 686
На кой ден от Ц ти я биха? На мен АГ ми беше обяснил, че в учебниците пишело, че ако се бие в първите дни, имало по-голяма вероятност Ц да спре така изведнъж и да няма прокървявания, както се случи и при мен, а ако се бие някъде в средата на цикъла, има по-голяма вероятност да има кървене, та може затова да са ти казали да очакваш след 10-14 дни, но по принцип ѝ е 28 дни действието, затова и за ендометриозата тя се бие точно на 28 дни.

# 687
На 21 ден от МЦ. Точно на датата за дълъг протокол от предният МЦ.

# 688
Вярвам, че лекарите си знаят работата и са преценили правилно, всичко ще е наред и ще се случат нещата. Бъди спокойна. Simple Smile Надявам се скоро да се похвалиш с положителен тест! Heart

# 689
  • София/Севлиево
Добро утро.Теста още не е готов.Добре че не изчаках до утре,щото нищо чудно и тогава да излезе...Дано цялото чакане си заслужава.С ММ много мислехме кога да го пуснем и нали утре имам р.д.си казахме,че ако нещо се обърка по-добре да не го разбирам на празника си.Ако нещата вървят по план ще се почерпя с още едно даване на кръв утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт