Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 550
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Йоанка, спокойно, не се тревожи! Золадекс се използва и като блокираща инжекция за дълъг протокол в Германия, поставен на 19-22 ден от цикъла напълно блокира собственото производство на хормони и улеснява контролираната стимулация. Желая ти успех и стискам палци за добър отговор на процедурата!

Ели, голямо чакане, не знам как издържаш...Стискам силно палци и за теб!

# 691
Ели - стискам палци и постоянно влизам да проверявам, дано получиш прекрасен подарък за РД !!!
Йоанка - не съм в час с тези неща, дано всичко мине леко и благополучно при теб.

Вчера си направих тест - отрицателен, вечерта ми прицапа и днес лелката дойде, явно пак не е хванала влака за 9 месечно пътуване. Винаги като си направя и е отрицателен, все едно е като "повиквателна" и тя пристига.
Ще се борим момичета , ще успеем ! Flowers Four Leaf Clover

# 692
  • София
Ели,държа палчетата😊
Йоанка,ще ти пиша на лични.

# 693
Оо марго благодаря, че писа. ❤

Ели стискам палчета ❤

# 694
  • София/Севлиево
За съжаление май ще се окаже БХ...Има леко нарастване,но за 48 часа е нищожно-от 7.10 на 8.640...Не знам защо се случи така...Може би утре ще повторя,за да съм сигурна преди да спра лекарствата...Жалко,че това ми бе последният ембрион...

# 695
Ели, мила съжалявам...
На колко часа са правени тестовете? Оттук нататък какво следва?
Прегръщам те Heart така искам да ти се сбъдне, както и на всички..

Едит: сега виждам че са на 48ч. Извинявай.

# 696
  • София
И аз много съжалявам Sad

# 697
  • София
Ели, съжалявам. Cry
Имате ли още останали опити по Фонда ?

Прегръдка !

# 698
  • София/Севлиево
На 48 часа...Не знам какво следва,но за мое успокоение утре пак ще направя и ще се чуя с доктора.Сигурно ще ми спре терапията и до няколко дни ще ми дойде.Обаче ако продължи да расте не знам как ще ми даде сърце да спра лекарствата...А най-лошото е,че ММ твърдо не иска да останем при този лекар.То вярно,че опитахме всичко при него,но аз не знам като го сменя какво повече могат да ми предложат на друго място...Иначе имам още два опита по фонд...

# 699
Ели, Heart Аз все още се надявам да се е "замотал" ембриона, но сега да включи турбото и утре да нарасне Hands Pray

# 700
Ели, много съжалявам миличка , но дано пък да те изненада малкия борец. Все си мисля, че твърде рано ви дават да правите тестове и това травмира ненужно. Според моя доктор, баш в първите дни на имплантацията чхг не винаги нараства "по учебник". За 5дневен ембрион препоръките бяха да направя тест на 12ти ден след Т. и че е положителен и без нужда от повтаряне при резултат над 50. Аз почнах от 10тия ден с кръвните и първият ми беше 76. Да , но нарастването се регулира на 48 часа чак след 14тия ден от Т. Ако бях направила по-късно първия си кръвен, щях да си спестя много тревоги, финанси и травмиране на вената.

Също така, при няколко неуспешни опита понякога смяната на лекар/ клиника дава резултат. Дали сте шансове, бъдещето на вашето семейство е приоритет, не приемай една такава стъпка като предателство спрямо доктора. Бих ти препоръчала Др. Цветков в Надежда, ако успееш да се вместиш . В клиниката на Щерев също имат добра успеваемост...опитай , два опита е и много и малко, използвай разумно шансовете си.

Йоанка, спри да четеш. За медикаменти и дози на този етап просто няма как да разбираме повече от лекарите и е по-добре да се доверим. Знаеш, че аз много чета и съм все недоверчива. За инжекцията обаче дори не гледах какво ми пише в картона, не считам че бих разбрала нещо и да се интересувах.

Прегръдки на всички.  Стискам силно палци на всяка жена, но просто, извинете ме за което, повече са ми слабост и се вълнувам за жените  в или с предстоящи процедури. Едно е една жена да има увереност, че дори и при неуспех, още на следващ цикъл може да забременее пак, друго е месеци и години безрезултатни опити по ест. път или пък при установен проблем. Някакси различна е нагласата и е в пъти по-болезнено, тревожно и напрегнато при всеки неуспех. Примерно сега на мен не ми влизат в положение познати мами, забременели от раз, защо толкова внимавам, не искам да ходя на море и пр., но аз не им се сърдя. За тях бременността е била естествен и дори неочакван подарък, а за мен борба.

# 701
  • София/Севлиево
Аз навремето избягах от Щерев и при тях не ми се връща.С Цветков се познавам по друга линия(прави ми хистероскопия),но от познати получих не много добри отзиви за него.Иначе го харесвам.Колебая се между Баев и този в клиника Адела.По статистика в проценти при Баев има най-много процедури завършили с раждане,а Адела са ми буквално съседи,но пък за тях все още няма статистика...Не знам и аз какво да правя.Ще си поговоря с Владимиров и в последния момент ще го реша...

# 702
Ели, аз до последно няма да пускам палците и подкрепям мненията на Марго и Кийпчето, че има още надежда и може да почне да расте по-бързо чхг-то.

# 703
Ели стискам палци и аз да се е развило по бавно и утре да избухне. ❤

Спирам да чета и аз момичета, оставям се на течението, и без това няма как да се меся в работата на Доктора.
Пожелавам сили на всяка в сбъдването на мечтата❤
Вярвам, че при хубав резултат всичко се забравя, само сили момичета и търпение!!

# 704
Подкрепям всички, аз също трябваше да пусна кръвен на 12-13 ден след трансфер и да е над 50. Дано да е рано за коректен резултат, Ели. Откакто чета в проблемното (2017-та) си ми в мислите, от всички вас научих А и Б в АРТ, дано ни зарадваш! Изкарай спокойно рождения ден, и не отписвай опита!

Общи условия

Активация на акаунт