Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 557
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ели, от мен имаш най-стиснатите палци, на които съм способна. Но какъвто и да е изхода сега, не се отказвай. Млада си, здрава си, имаш още много време, за да дадеш на малкия сестричка или братче. Heart
Много позитивна енергия ви пращам на всички. Вярвайте, всичко се случва в правилния момент. Прегръщам ви! Heart

# 706
Ели не пускам палчетата, подкрепям момичетата, може пък да е рано, не всичко е по учебник! 🙏🤗❤️

# 707
Ели, и аз като момичетата продължавам да се надявам! Hug

Марго, свикна ли с габаритите на новата придобивка? Grinning Преди време и аз имах такъв проблем, като поръчах термометър с два десетични знака. Още се борим с него и ми е неприятно. И с по-тънкия ми беше. Чудя се жените, които харесват секса на "това място" дали не са мит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Tickles, JoyJoyJoyJoyJoy Свикнах, да, и наистина е голямо удобство, не съжалявам за инвестицията. След старателно разглеждане забелязах, че е по-широк от стария, но затова пък много по-плосък, всичко е въпрос до правилния ъгъл ( за термометъра, по другата тема не мога да се изкажа JoyJoyJoyJoy )

# 709
Ели, стискам палци всичко д е нред и просто да било по-рано.  И аз избягах от Щерев, въпреки че там ми беше успешна процедурата. Аз съм в Адела, но засега нямам успех при тях. Все пак не мисли за следваща болница и лекар. В момента може чудото да си се случва и се надявам скоро да ни зарадваш!
Йо, много хубаво че се е намерил препарат и вече може да се поуспокоиш. Стиснати палци!
Марго, хубаво е че сте се спогодили с техниката. Хайде да е на късмет!

Аз все още чакам Ц. След процедура всичко е странно. Миналия път дойде 4 дни по-рано, сега пък закъснява с 1. Ще я видим тази работа.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 15:35 от Jessito*

# 710
Здравейте момичета, пуснах хормони на 5 ден от цикъл. Всичко изглежда в норма, но моля да ги погледнете и да дадете мнение. Това ми е първо изследване, правим опити от 5 месеца, на 41 съм. Пия от един месец fhpro но не цялата дневна доза. 

# 711
Ели, честит рожден ден! Желая ти въпреки тревогите един прекрасен ден със семейството! Моля се за едно нараснало дори и с малко ЧХГ!

Nia78, за да са показателни хормоните за репродуктивната система е най-добре да са пуснати на 2-3 ден от месечния цикъл. В моята клиника до 5и ден ги правят, но си имат специално таблици с показателите според деня и не мога да изкажа мнение за съжаление за твоите резултати. Най-добре питай Денис в подтемата за хормони в Искам бебе. И аз съм на 41, но моето ФСХ вече гони 7, твоето е по-добре. И аз пия FH Prо, по 4 таблетки на ден, но ги допълвам с допълнителни добавки.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 12:26 от margolotta

# 712
Ели Честит рожден ден, жива и здрава да си и нека днес получиш най-прекрасният и чакан подарък и да ни се похвалиш с нараснало ЧХГ ❤️! Весел празник!
Nia78 подкрепям Марго. Изследват се на 2ри или 3ти ден. Правилно те е посъветвала, пиши в темата за хормоните. Там са описани кои на кой ден се пускат.
Успех желая!

# 713
Елислава Честита бъди , здрава , щастлива , обичана и скоро маминка Heart

Скрит текст:

# 714
  • София
Честит рожден ден, Ели! Здраве,любов и сбъдване на голямата мечта 🤗

# 715
По повод ФХ проТо пия вече четвърта опаковка, преди него бях с дефицит на витамин Б12 и Д.
Пих б12 и Д март месец и то къде ги пих, къде не.
Миналата седмица пуснахме контрола преди инвитрото , витамините са ми в оптимални стойност(над половината от референтните, а Б12 е даже към горна граница)
А от тромбофилиите ми излезе не усвояване на фолиева и витамини от група Б.
Фолата горна граница ми беше до 20.
А на резултата пишеше >20. Никога не съм пила фолиева, приемала съм я само с витамините Fh pro
Каква всъщност стойност трябва да бъде той, преди бременност.
А сега имам назначена мета 3х1

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 10:29 от yoanna789

# 716
  • София
Честит рожден ден и от мен! Всичко най-добро желая. И дано скоро станеш майка отново Simple Smile

# 717
Честит рожден ден, Ели! Стискам палци дребоса да заклини на място и да не мърда от там следващите 36 седмици.

# 718
  • София/Севлиево
Много благодаря на всички ❤️
По-късно ще пиша какво показва теста от тази сутрин,някъде към 14 ще е готов...

# 719
Честит рожден ден! Пожелавам ти и аз най-хубавия подарък възможно най-скоро!

Общи условия

Активация на акаунт