Очакваните две чертички, юни носи ги на всички ! ~бебеправене 376~

• 31 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Елислава Честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива, обичана и ценена.. с цялото си сърце ти пожелавам да сбъднеш мечтата си и скоро да гушкаш пухкав бебок. Стискам силно палци и те мисля, макар да нямам много време да пиша, но Ви чета момичета - с Вас съм Heart

# 721
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава най- вече, пожелавам ти чудото да се е случило и да се сбъдне твоята мечта! Стискам силно палци, а ти се наслади на празника си! 💐🤗

# 722
Ели, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, и мнооооооого бременна Hug

# 723
  • София/Севлиево
Аз приключих-1,87 и леко розово зацапване Cry

# 724
  • София
Пфф... Човек не знае какво да каже в такава ситуация... Много неприятно и то на рождения ти ден. Надявам се все пак да имаш късмет и да се случи чудото!
Много съжалявам, така се надявах да се махаш вече от тази тема...

# 725
Ели много съжалявам Sad... Силно вярвах че са се получили нещата...  Няма да се предаваш ❤️ Ще се случи!
Момичета аз да ви се похваля излезнаха ми резултатите ТСХ  от 2.10 е на 1.31 🙏 дано да го задържа така поне. Витамин д от 28,30 е 34,94, има ефект спрея БетърЮ, приемам го от 18.06 ❤️

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 14:28 от Believe*

# 726
Все се надявах....до последно се надявах.
Ели, кураж!

# 727
Ели кураж само, вярвай, че ще успееш. ❤
Ти го заслужаваш. Някъде там тяоето бебенце те чака. Вярвам в това.
Намести короната и избърши сълзите.
Ти си силна жена❤
и аз както ТМ съм на мнение за смяна на клиниката.
Някой път точно там е разковничето.
Стискам палци Ели и знам, че ще сбъднеш своята мечта. Успех 🍀🍀🍀❤

# 728
Ели, и аз се надявах до последно...Виртуална прегръдка и от мен, и си дай време за окончателното решение накъде...Heart

# 729
  • София/Севлиево
Знаете ли-всяко зло за добро...В момента съм с лека ИР,поне докато реша какво да правя ще я оправя нея...Колкото до доктора-може да получи още един шанс,ако успее да ме вмести в програмата за споделен риск на клиниката.Днес ставам на 37,тя е за пациенти до 38 ,та ако покрия критериите ще се възползвам от нея.В случай на неуспех ще ми върнат парите и ще имам право на двата си опита по фонд,а тази програма покрива до 3 процедури от А до Я... Много, много ви благодаря за подкрепата.Оставам при вас,защото тук намерих страшно много нови хора,които мога да нарека приятели.Заедно ще се справим ❤️

# 730
Ех, Ели, прегръдки ! Важното е да не спираш борбата, следващият път ще стане ! Аз също бих сменила доктора , но в крайна сметка финансовия фактор също е от голямо значение. Продължаваме заедно Heart

# 731
Ели честит рожден ден и гуш от мен. Само напред!
Ще правите ли изследвания сега? Ще се повторя, ама най- ме притеснява, като докторите опитват същото по 10 пъти.

Скрит текст:
Аз вчера пусках изследвания и белтъка ми е 0.11 Simple Smile (норма <= 0.15) УРА!

# 732
  • София/Севлиево
О,ще се правят изследвания,само да ми кажат какви и почвам.Даже утре ще ида до ЛЛ,че днес я изпуснах,за направление за ендокринолог или рецепта за Глюкофажа(това поне знам как да го приемам)...

# 733
  • София
Ели, и аз съм за смяна на лекаря.
Казвала си колко си го харесваш и му имаш доверие, но вече, мисля, си му дала достатъчно шансове.
Дори да се включиш в тази програма и ти възстановят парите, това ще е още изгубено време и надежди за теб...
На друго място могат да ти предложат нещо съвсем различно, или пък само лека промяна, но точно това да се окаже разковничето за теб.
Аз бих сменила веднага.
И честит рожден ден, бъди здрава, радвай се на любимите хора и не спирай да вярваш, че твоето детенце
те чака ! Heart
Одри, браво на теб, хубави новини ! Flowers Four Leaf Clover

# 734
  • София
Ели,една 🤗 и от мен! Дано следващия път си се преборила и с ИР,и всичко да се случи по най-добрия за идване на бебо начин. В дни на тъга и аз черпя кураж от тук. Ще се зареждаме взаимно с вяра в успеха.
Believe, чудесна новина! Все така да се задържа в норма резултата:)

Общи условия

Активация на акаунт