Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 78 856
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
Аз си поръчах Как да отслабнем завинаги и Моята диета в 350 рецепти. Не съм ги прочела целите книги, не ми е останало толкова време. Аз също гледам да вечерям до 18-19 часа. Храня се често по малко. Закусвам в 11:00 или 11:30, и до 18 - 19 часа ям 4- 5 пъти, затова питах.

# 211
Аз имам една от първите книги на Дюкан. Купих си я преди 13-14 г.

В момента не мога да ви кажа къде точно пише за вечерята, понеже книгата не е в мен. Дала съм я за четене и спазване на диетата. Като ми я върнат ще цитирам. Казвам по памет ,може и да греша!

# 212
An G - E, в посочената книга няма такава препоръка, може да бъркате режима и съответно книгата.

# 213
  • La casa de Mickey Mouse
Днес ме гони някакъв луд глад. Направих си мъфини и хляб от рецептите на смайли. Закусах два мъфина с малко кисело мляко. Обядвах сега - рано е, но умирах от глад - печено пилешко месо с омлет. След обед пак ще огладнея - ще го мисля какво да е. За вечеря имам телешки стек - ще го метна в тигана и ще е най вероятно с филийка хляб намазана с обезмаслена крема сирене. Та това е плана за днес. А да, вода на корем, няколко черни кафета и ако преритам за сладко чаша кока кола, зеро, разбира се.

# 214
И мен последните 2-3 дни ме гони голям глад, но съм и пред МЦ.

Аз пък прекалявам малко с триците, но по-добре от нещо непозволено, си мисля. И кисело мляко с канела и малко подсладител ям понякога, ако приритам за сладко. Като кремче става.

# 215
Започвам отново. Засега за две седмици съм с 2.600 надолу.
Правила съм го режима преди 9-10 години, но за съжаление тогава го прекъснах в края на втория етап. Тогава за малко под 2 години свалих около 60 кг. Естествено в годините след това успях да кача отново над 25 и сега ще се опитам да ги сваля.

# 216
  • UK
Абе може ли дюканките да сме изпуснали такова важно нещо Astonished

По книга вечерята трябва да бъде най-късно до 20.00ч . След това не се препоръчва никакво ядене.

adin - във втора фаза 2 години ли си била или?

# 217

По книга вечерята трябва да бъде най-късно до 20.00ч . След това не се препоръчва никакво ядене.

adin - във втора фаза 2 години ли си била или?
Година и осем месеца. Но за съжаление не продължих с трета фаза.

# 218
  • Пловдив

Не, просто такова нещо няма.

# 219
  • UK
За вечеря имам телешки стек - ще го метна в тигана и ще е най вероятно с филийка хляб намазана с обезмаслена крема сирене.
Много добре ми звучи тази вечеря Yum

Имали рецепта за нещо като протеинови барове, нещо да си държа в чекмеджето на работа.

# 220
Здравейте,искам да попитам шейковете на Хербалайф,мога ли да ги включа в режима,че нямам време за готвене?

# 221
  • Испания
Здравейте,искам да попитам шейковете на Хербалайф,мога ли да ги включа в режима,че нямам време за готвене?

Нямам представа какво е съдържанието им. Щом питаш, преполагам, че са протеини на прах. Не бих ги използвала и никога не съм консумирала проини на прах вместо сготвена домашна храна. Идеята е да се отслабва здравословно, а не да се съсипва организмът.

А какво казва Дюкан зе протеините на прах?

# 222
Добър ден!Реших да се запиша в новата тема и да ви попрочета.Нищо чудно скоро да започна режима,отново!

# 223
Започвам от понеделник 14 февруари вече сериозно.. дано издържа 6 месеца за да съм във форма за лятото
Някой с мен ?

# 224
Да се отчета - за един месец 5,5 кг свалени. В последните 10 дни беше и в комбинация с Ковид и за мое учудване в този период кантара изобщо не помръдна надолу.

Общи условия

Активация на акаунт