Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 78 591
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
Привет момичета! Аз си карам на месо и зеленчук, а най-често и без зеленчук. Не спазвам много да е съвсем постно, но пак работи при мен. Влизам в релси бързо. Ето преди малко печена бяла риба. Но понеже ми е много суха, разбих малко сметана с вода и накълцах кисели краставички, че и съпружеското тяло обядва с мен. На него картофена салата, на мен не ми се занимаваше със зелена и така си хапнах само рибата. Сутринта две варени яйца с постна шунка. А що вода изхвърлих до сега... Повече към НВД отиват нещата, но гледам да ограничавам мазнините и си чета и тук. В края на месеца трябва официална рокля да слагам, та ще се стягам наново скоро. За последните години разбрах едно за себе си. Ям каквото ям, минали си прага на поносмост към килограмите (за мен са 55 /на 160 см) веднага Дюкан за поне 5-10 дни ПЗ. Все още работи макар и в перимено и Хашимото. Сън прекрасен, настроение под контрол и без залитания към захар.

# 631
Ох, менопаузата...идва ми още, но понякога на 20, понякога на 30 дни. И имам студени и топли вълни. Изобщо не съм готова за старостта.
Днес обядвах пиле на грил със салата, в ПЗ съм. Козът ми е, че ще стоя на Дюкан колкото е необходимо този път, нямам намерение да се връщам към старите ми навици.

# 632
Здравейте, дюкански слабеещи момичета! Много рядко се обаждам, но изкарахме куп вируси, аз и децата. Мъча се да спазвам режима, но не остава време да се погрижа за себе си и да си приготвям храна. Все пак до този момент съм отслабнала с близо 9 кг от 01.01. до сега, не е много но се радвам, че изобщо свалям. Предстои ми екскурзия за 15 дни и не знам там (Китай) какво ще се храня, ама ще гледам поне да е в малки количества, да не върна обратно цифрите на кантара.
Elizabeth_ , и аз като Вас смятам да остана на дюкански режим, може би фаза 3, за цял живот, не искам никога вече да съм дебела. Поздрави и пожелания за бързо сваляне!

# 633
Добър вечер, диетуващи има ли? Преди 18 години тук беше лудница, а сега е тихо...
Два месеца вече съм на Дюкан. Няколко пъти ям забранени храни - я грозде, я бисквита, я алкохол пия и това неминуемо води до задържане. И установих, че изобщо не пия достатъчно вода, работя по въпроса.
Не съм свалила много, 6-7 килограма, но предвид годините ми, предполагам е нормално. Сутиените ми обаче ми хлопат леко, явно там се топят първо мазнините. Дано до края на юни да видя килограмите да започват със 6!
В неделя имам рожденик, та пак вероятно сладко ще се яде!
Лодка, как беше в Китай, какво яде?
Много минуси на всички!

# 634
  • София
Аз този месец съм само -2.5кг. Имах малки прегрешения, но забелязах, че все по-често посягам към нещо не много режимно, което не е ОК. Стягам се да бъда по-стриктна следващия месец, макар че ми се очертават две събития / среща на съученици и сватба/, та трябва да се мотивирам по-сериозно.😉

# 635
Добро утро Simple Smile има ли някой за компания? Сварих яйца, пилето е във фраера и се настройвам за едни 6 дни, чист протеин и от време на време краставица. По-късно ще си направя тричава гофрета да си мажа извара на нея. Мерки и теглилки също ще взема. Имам нужда да разбутам нещата. Поддържам добре с принципите на Дюкан, но е време да дръпна надолу.

# 636
Успех!
Аз съм тук, бавно се случва отслабването при мене, но съм тук.

# 637
  • София
GVH, поддържаш? В трета фаза ли си?

# 638
Привет, по принцип съм си все в трета фаза аз Simple Smile харесва ми начина на хранене, особено лятото. Малко затягам обаче режима, защото перименото не прощава. Почвам да заформям един пояс и паласки, които хич не ми харесват. Познавам си тялото и очаквам от тук насетне да се налага поне веднъж на месец два, да правя чисти протеинови дни 3-5, според зависи. Сънят ми много добре се оправя само на чист протеин.
Слънчева неделя на всички.

# 639
Здравейте на всички, здравей Елизабет,
Аз съм тук, завърнах се от Китай, сега карам поредната вирусна инфекция, насадена ми от децата. По принцип при мен бавно вървеше отслабването, но с екскурзията нещата много се влошиха. Там имаше пилешко, яйца и риба, но винаги или панирани, или с някакъв сос, или с ориз, така че, честно, с ръка на сърце, мога да кажа, че режимът беше провален, да не пиша нещо по-цинично Simple Smile)))  Като се прибрах, първата работа беше да се кача на кантара, +2 кг, аз лично очаквах много повече - все пак това бяха 3 седмици провален режим. В своя защита мога да кажа, че имахме по 18 - 20 000 крачки ежедневно, може би това помогна, иначе сигурно щях да съм и +5 кг, не знам.  От понеделника- 16.06. - влизам в релси, засега ПЗ, но планирам и чисти протеини 4-5 дни, колкото издържа, изобщо не се отказвам и съм с вас, момичета и момчета! На всички желая прекрасно лято, много мотивация за режима и за това да се грижим за себе си и много минусчета!

# 640
Да си дам моите пет стинки. Намалих с по два саннтиметра обиколките, колко е вода и колко мазнини...не знам. За семейстовото готвя, а аз си карам на яйца, пиле и извара. Леко ми е. По грдината все има нещо за правене. Не съм си двала и зор, но като гледам едно десет хиляди крачки си ги правя, само докато се помотам нещо или играя с кучето. Ежедневно тренировка, силова и пилатес редувам, но тук на село денят ми сякаш е по-дълъг, хем хоум работя тия дни. Стреса ми осезаемо падна. Довечера се прибираме и ще се притегля, само шивашки метър имам тук.
Успех на всички, чудни летни емоции да имате. Дюкан и есента ще ни почака.
Лодка в моерто-звучи като задържана вода. С толкова движение едва ли си качила мазнини. Аз задържам при толкова крачки, а да не говорим емоциите, дълги полети, смяна на климат. Убедена съм обаче, че всичко си е заслужавало Simple Smile

# 641
  • София
Снощи правих скариди на Еър фрайер, мариновани в бяло вино, няколко капки соев сос и хот фарм сос, с много девисил, чесън и индийско орехче. Имам и за обяд. 😉

# 642
Чудна идея за скаридите. Мога да живея само на морска храна аз. Риба ще е днес цял ден май. Не съм гладна тия дни, топло ми е и само водата ми върви. Вчера с триста зора си изядох храната, но пък енергия имам. Откога го чакам този прилив.
Хубав и прохладен ден ви пожелавам!

# 643
Да си дам моите пет стинки. Намалих с по два саннтиметра обиколките, колко е вода и колко мазнини...не знам. За семейстовото готвя, а аз си карам на яйца, пиле и извара. Леко ми е. По грдината все има нещо за правене. Не съм си двала и зор, но като гледам едно десет хиляди крачки си ги правя, само докато се помотам нещо или играя с кучето. Ежедневно тренировка, силова и пилатес редувам, но тук на село денят ми сякаш е по-дълъг, хем хоум работя тия дни. Стреса ми осезаемо падна. Довечера се прибираме и ще се притегля, само шивашки метър имам тук.
Успех на всички, чудни летни емоции да имате. Дюкан и есента ще ни почака.
Лодка в моерто-звучи като задържана вода. С толкова движение едва ли си качила мазнини. Аз задържам при толкова крачки, а да не говорим емоциите, дълги полети, смяна на климат. Убедена съм обаче, че всичко си е заслужавало Simple Smile

Много си заслужаваше, имам много енергия и много впечатления насъбрани, но наистина стресът си го биваше, още чувствам отражението му върху организма. Сега влизам обратно в правилния дюкански път, и ще ми трябва допълнителна воля! Поздрави и успех на всички!

# 644
Аз пък съм на другата крайност, не се движа, не навъртам толкова километри пеша, както навремето. Обаче снощи за първи път получих комплимент, че съм отслабнала, зарадвах се. На Дюкан съм, но понякога греша П и ПЗ дните, май карам шест дни на ПЗ и пет - само на месо. Вече никога не се храня на работа, те продължават да поръчват храна в 12-1 вечер, мисля че от това нощно ядене зимата се освиних такава.
Добре ще е да паднат още 5-6 кила до края на юли.
Продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт