Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

  • 77 378
  • 709
  •   1
Отговори
# 705
  • София
  • Мнения: 2 920
Не. Най-много да замениш част от овесените трици с пшеничени или начукано ленено семе. По лъжица царевично нишесте на някои манджи. И моят любим Хуск

# 706
  • София
  • Мнения: 9 077
Благодаря за отговора.
Ще си остана на овесените, че пшеничните са ми неприятни. Може би ще пробвам вариант да смеся счукано ленено семе към триците, от които правя мини "палачинки"/пърленки (просто накиснати трици с малко сол и пека на сух тиган), които ползвам като подложка за сандвичи.

# 707
  • Мнения: 8 880
Лененото семе, а и другите семена - сусам, чия и други, са само за поръсване - като количество. Когато се слагат три лъжици трици, едната може да е с пшеничени , а двете с овесени.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 00:03 от Rosita

# 708
  • София
  • Мнения: 2 920
Как правиш “мини палачинките”? Обръщаш ли ги?

# 709
  • София
  • Мнения: 9 077
almadji, изсипвам количество овесени трици в купа, поливам с вода, така че да я поеме, но нито да е твърдо, нито течно ( на око), посолявам и върху сух тиган слагам все едно за американски палачинки. Става бавно, чакам да се запекат и после обръщам. Трупам в плик и прибирам в хладилника. Омекват и може после леко да се запекат в печката на грил функция.

Скрит текст:

Тук снимах 2 лице и 2 гръб

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 17:39 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт