Един режим аз знам - този на Дюкан - 286

• 78 335
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна/Благоевград
Днес ми е 3ти ден , отчитам за 2 дни -2.90 кг .
Изкарах ги на пица за обяд.
 Скир, извара, подсладител и протеин за следобедна закуска и по 2 бутчета за вечеря . Плюс по 3,5 -4 литра вода . Снощи пийнах и половин чаша кола за десерт .

Днес съм на 2 сандвича с шунка и топено сирене и 3 яйца с извара за обяд .
За следобяд си направих сладки изварени мъфини с протеин , ще изям 2 или 3 след малко и съм на 2.5л вода до тук . Още 1 литър ще изпия до 5 докато излезем с малката и после вече колкото дойде .
Пилешко филе с горчица и соев сос ще правя за вечеря

# 661
  • София
Закусваш ли сутрин?

# 662
  • Варна/Благоевград
Не опитвам се да правя уж някакъв фаст от 19 до 13.00 на другият ден,  въпреки че сутрин пия кафе с мляко и знам ,че това реално прекъсва фаста , но гледам поне през тези часове малко до почине организма от обработка на храна

# 663
  • София
Фастът как се понася с Дюкан?

Аз сега се научих да закусвам Wink Цял живот не закусвах - първото ми ядене беше 11-14 ч / без да чувствам глад. На младини беше ОК, но с годините...Joy Вместо да намалявам въглехидратите, така, междудругото хапвах джънкфудс, бонбонки, тортички, а по принцип не обичам сладко Worried

# 664
  • Пловдив

Ами никак. Според Дюкан ядене не се пропуска. Най-малко 4 пъти на ден.

# 665

Аз сега се научих да закусвам Wink Цял живот не закусвах - първото ми ядене беше 11-14 ч / без да чувствам глад. На младини беше ОК, но с годините...Joy Вместо да намалявам въглехидратите, така, междудругото хапвах джънкфудс, бонбонки, тортички, а по принцип не обичам сладко Worried

При Дюкан се яде когато си гладен, без значение колко често и в кои часове.

# 666
  • София
Вече има обезмаслени БГ сирене и кашкавал
Натурално обезмаслено краве сирене, направено от отсметанено свежо мляко. Масленост около 0.2%
Съставки: Свежо краве мляко обезмаслено, закваска, калциев двухлорид, сол, мая. Сухо в-во <40%, масленост в сухото в-во <40%.
Хранителни стойности за   100 г
Енергийност (ккал/ kJ)   65 / 270
Въглехидрати (г)   0,7
от които захари (г)   0,7
Мазнини (г)   0,2
от които наситени (г)   0,13
Протеини (г)   15
Сол (г)   2

и кашкавалът:
Скрит текст:

# 667
  • Бургас
Днес ми е 3ти ден , отчитам за 2 дни -2.90 кг .
Изкарах ги на пица за обяд.
 Скир, извара, подсладител и протеин за следобедна закуска и по 2 бутчета за вечеря . Плюс по 3,5 -4 литра вода . Снощи пийнах и половин чаша кола за десерт .

Днес съм на 2 сандвича с шунка и топено сирене и 3 яйца с извара за обяд .
За следобяд си направих сладки изварени мъфини с протеин , ще изям 2 или 3 след малко и съм на 2.5л вода до тук . Още 1 литър ще изпия до 5 докато излезем с малката и после вече колкото дойде .
Пилешко филе с горчица и соев сос ще правя за вечеря

sisonka_ Коя е рецептата за блата за пица?

# 668
  • Варна/Благоевград

sisonka_ Коя е рецептата за блата за пица?
[/quote]
3 суп. л трици
1/2 кис мляко
1 яйце
1 лъжица с връх извара ,аз слагам и чубрица, защото ми харесва
И малко бакпулвер-на око
И задължително оставам 30-60 мин да стои да попият хубаво трици (така става повече материал и следователно по голяма пица 😂)

# 669
Вече има обезмаслени БГ сирене и кашкавал
Натурално обезмаслено краве сирене, направено от отсметанено свежо мляко. Масленост около 0.2%
Съставки: Свежо краве мляко обезмаслено, закваска, калциев двухлорид, сол, мая. Сухо в-во <40%, масленост в сухото в-во <40%.
Хранителни стойности за   100 г
Енергийност (ккал/ kJ)   65 / 270
Въглехидрати (г)   0,7
от които захари (г)   0,7
Мазнини (г)   0,2
от които наситени (г)   0,13
Протеини (г)   15
Сол (г)   2

и кашкавалът:
Скрит текст:

От кой магазин сте ти ги купували?

# 670
  • София
Aria, фирмените магазини на Вършец, но не във всички ги има. Иначе поръчвам от e-bag по интернет. От там зареждам много режимни неща - дават за всеки артикул съдържанието, количеството въглехидрати, мазнини, протеини… И срокът на годност. Много е удобно, защото не ми се налага да обикалям магазините. Верея 0,1% няма в BILA, но има пуешко/пилешко филе и младо телешко. В ХИТ-а има мляко, няма друго и т.н…
/ Това е за София, де 😉, но предполагам, че има и за страната 🤔/

# 671
Ще тествам кашкавала и сиренето, досега на пазара нямаше обезмаслени такива продукти, само нискомаслени. Дано вкусът е приемлив.
Аз си зареждам иначе режимни продукти от Кауфланд и Лидл.

# 672
  • София
Сиренето е много добро, но го слагам в съд с вода, че е доста солено 😉. Кашкавалът е с вкус на кашкавал, но е много твърд / нали е обезмаслен 😊/. Аз го стържа на рендето - при печене не се разточва, а образува запечатваща покривка. Не съм пробвала много варианти 😉

# 673
Момичета, и аз се връщам в редиците. Миналата седмица орязах доста неща, само едни бири се мотаха, но и те заминаха в историята. Днес ваерни яйца, пилешко филе на фраера и изваара. Сито ми е, а още не съм изяла порциона за офиса. Умирам от жажда. На литър и половина съм вече, до довечера сигурно и три ще станат. Главата ми обаче е бистра и я няма тази следобедна сънливост. Взех мерките тази сутрин. Следващите другата седмица, че чакам и цикъл ако реши да е точен, но с това перимено...Май и се разболявам, едно ми смъди на очите и ми е студено, дано не. Успех на всички!

# 674
Привет, и аз се връщам от сряда, утре ще пазаря месо и мляко и от сряда започвам пак с Дюкан. Цели три килограма съм качила през отпуската, зарязах диетата и се нахвърлях на всичко на инклузива.

Общи условия

Активация на акаунт