Успях да изчета всичко до тук, че да съм в час. Имах проблем с монитора, даже сега съм взела назаем докато го оправят нашия или си плаче за нов.
Първо да честитя на всички месечковци (много време не съм влизала), така че по-добре на всички наши МАЙ-ски бебоци - много здраве и късмет, много да се смеят, гукат и да пеят!(каква съм поетична само!!!)
Честит рожден ден на патерица на Недка, Екатерина, Бобси Христи, Денит (да не ми се сърдите да не пропусна някой) - много здраве,щастие,любов и късмет!

Юнос, много се зарадвах за Никола
! Миличкото спокойно бебче!!!Пак съм пропуснала медийните изяви - този път на ВикБг - много ме е яд, ама като ми беше скапан монитора ....
По този повод - Вики, какво става с измененията в Кодекса за социалното осигуряване - нас ще ни огрее ли промяната от 01.01.?Ани, пожелавам на малкия Ивчо все в "президентски" среди да се движи - от малък му е тръгнало и му прилича!!! Много се кефя на всички - а, бе МАЙ-ските сме си най-най-най!!!!
Ладида, направо ме разби с твоите запаси
- трябваше с тези снимки и ти да участваш в кърмаческия конкурс - направо си заслужила 1-во място в категорията героиня-майка "кърмачка-цедачка". Нали и аз цедя - разбирам за какво става въпрос, но явно при теб кърмата е в изобилие - Да и е сладко на малката Краска!!!За малко и тази среща да пропусна - добре, че се включих на време - на линия сме - само не разбрах от кой вход на Южния парк - от към кв. Ив. Вазов или от към ул. Нишава?
Руми, радвам се, че сте се завърнали с Коко - нямам търпение да се видим!
Пейзи, много мило ми стана, че питаш за нас - нали сме си "съученички" от 9 месеца -
на Ради!Таня, стискам палци да не е нещо сериозно - виждам, че Ладида те е успокоила!
Още много имаше да пиша, ама - така е, толкова инфо, че се

Ние сме добре - минахме на смесено хранене, че през 3 часа по 110 мл кърма изцеждах, но като мина на 150 мл - вече не смогвах. Никол си е доста ящно бебче, въпреки грациозните си размери (както казва педито). Сега си папка вече по 180 мл. За Ладида не знам, но на мен палеца на дясната ръка вече почти ми е деформиран от помпата. Да са ни живи и здрави малките лакомници! Иначе режима сме го затвърдили "бетон" - през деня през 3 часа, точна е като часовник +(- 15 минути. Последното хранене е в 22-22.3 часа и до 8-8,3 часа спи - на мама малкото поспаланче
! Даже като се събуди повече от половин час си се лигавим - цуни гуни докато се преобуваме, смее се на глас и всякакви щуротийки правим и чак към 10 часа закусва. Направо златно бебче! За захранването - и аз сега се образовам, но мисля да пропуснем сокчетата в началото - много се оплакват от колики и незнам си още какво. Мисля направо с пюре или каши, то много схеми -много теории, а и с педито не съм говорила още, но определено съм склонна на някакъв "комбиниран" вариант. За сега не мисля да подготвям някаква зимнина за малката, защото първо нямам "собствено" производство, пък на пазара ги има по всяко време, а и от друга страна - като гледам как другите бебоци имат предпочитания към храната - първо да видим какво ще ни хареса. Някой питаше за тиква дали се замразява - знам, че се замразява настъргана (за тиквеник) и е ОК, но не на парчета.
Да не забравя - честити първи зъбки на малкия Венци - да са бели, здрави и много да папка с тях!
По този повод ми дойде на ум предложение за новата темичка - "МАЙ-ско бебче с глас се смее, първо зъбче се белее".
Трябва да приключвам - за сега много
по пухкавите дупенца!

. А и за грила материал сме си взели 
. Не ги смуче, а ги дъвче.
!
Честит рожден ден на
!
ама май му трябва още една уста.... А как се кефи като взема да му чеша венеца, направо писука от удоволствие 

Да се разхождате с кеф.