На море в Гърция 2020 - III

• 48 676
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Асеновград
Здравейте, исках да попитам тези които са били на о.Тасос и по специфично на плажа Ла Скала, има ли близо апартаменти или по евтини хотели в близост до този плаж, тъй като ми излизат в букинг някакви много скъпи хотели в близост до този плаж. Та дали всички цени са така (около 200 лв на нощувка) или има и по евтини къщички или нещо подобно.

# 166
Искам да попитам тези, които сега отидоха в Гърция има ли нещо вярно, че разрешават само по двама човека в една кола и дете евентуално.  Чух го сутринта при Гала и се чудя дали е така или е само фейк...

# 167
А другите 1-2 деца в багажника ли да ги крием😂😂😂

# 168
Искам да попитам тези, които сега отидоха в Гърция има ли нещо вярно, че разрешават само по двама човека в една кола и дете евентуално.  Чух го сутринта при Гала и се чудя дали е така или е само фейк...

Поредните глупости!

# 169
Здравейте, исках да попитам тези които са били на о.Тасос и по специфично на плажа Ла Скала, има ли близо апартаменти или по евтини хотели в близост до този плаж, тъй като ми излизат в букинг някакви много скъпи хотели в близост до този плаж. Та дали всички цени са така (около 200 лв на нощувка) или има и по евтини къщички или нещо подобно.
Този плаж е буквали на 3 км от столицата Тасос. Може да потърсите там настаняване и да пътувате с кола. Иначе като цяло, може да пробвате с директен конктакт с хотелите, като избегнете посредници, с цел по-добра цена.

# 170
  • София

Поредните глупости!
Имаше такова ограничение, когато гърците имаха забрана да излизат навън.
Гала не разбрала, ама Ева Санторинито може ли да се излага със стара информация. 😂

# 171
  • София
Здравейте, търся възможно най-евтин вариант за почивка в Гърция за период около седмица.
Накъде да се ориентираме? Коя е нашата дестинация? Нощувки в букинг ли да търсим или през агенция?

# 172
  • София
Харесайте си нещо в букинг и може да кореспондирате директно със собственика.

# 173
Тази сутрин бяхме на Кулата към 5-5:10
Минахме за около 15 мин, проверката беше бърза.
На ферибота за лефкими искат попълване на декларация и като цяло е доста празно пристанището спрямо предни години. Разписанията и те сякаш са с намален капацитет.
Благодаря на Drago9205 и на rudi за отговорите.
Благодаря на Drago9205 и за споделеното. Ние трябва да пътуваме на 17 юли за Корфу, а до тази дата ситуацията може да се промени много...

# 174
Здравейте, търся възможно най-евтин вариант за почивка в Гърция за период около седмица.
Накъде да се ориентираме? Коя е нашата дестинация? Нощувки в букинг ли да търсим или през агенция?
Огледайте Аспровалта като начало.

# 175
Здравейте, страхотна тема !!!! (единствен недостатък й е, че като се зачета и ме избива на рев за Гърция.....Simple Smile тъкмо се бях успокоила, и последните дни се притеснявам ще можем ли да отидем тази година, у нас нещата ми изглеждат хаотични и се притеснявам ако продължи така дали ще ни пускат....

Пиша с молба за мнение за sea sidestudios sikia (http://seasidestudios.sikia.gr/) и изобщо за Sikia. Дали август и там се претъпквка?

Самите студиа, които ни харесаха (от линка) са на един по малък плаж и се притеснявам дали да не търсим нещо на големия плаж на Sikia. Като цена са средно 110 евро на вечер.

# 176
  • София
Виж в първия пост има сайтове за настаняване. В Букинг като че ли по-лачените места излизат, а не стотиците студиа по малките населени места. И във ФБ излизат доста на български собственици. Например тук https://m.facebook.com/groups/932495953458084?group_view_referrer=profile_browser

# 177
  • София
разгледайте Неа Вресна до аспровалта е, чувала съм за по 25евро нощувка студио, плажа обаче е каменист и бързо става дълбоко, но пък с кола на близо има разкош и плажове

# 178
  • Sofia
Jepeto, най-лекия път до Папа Неро е през Кала Нера и Милес. Разгледай маршрута предварително. Не е толкова страшно,а мястото наистина си заслужава. Ние 2018-та бяхме точно над Папа Неро, плажа е широк и голям, има хубави таверни наблизо и пешеходна пътека до Ntamouchari Νταμούχαρη от плажа. Страхотно място за почивка сте избрали.
Ще чакам с нетърпение снимки и разказ.

# 179
Здравейте, страхотна тема !!!! (единствен недостатък й е, че като се зачета и ме избива на рев за Гърция.....Simple Smile тъкмо се бях успокоила, и последните дни се притеснявам ще можем ли да отидем тази година, у нас нещата ми изглеждат хаотични и се притеснявам ако продължи така дали ще ни пускат....

Пиша с молба за мнение за sea sidestudios sikia (http://seasidestudios.sikia.gr/) и изобщо за Sikia. Дали август и там се претъпквка?

Самите студиа, които ни харесаха (от линка) са на един по малък плаж и се притеснявам дали да не търсим нещо на големия плаж на Sikia. Като цена са средно 110 евро на вечер.
В тема 2 писах за Сикия. Тия студия, като гледам снимките, са на Мария Вофиду и са от ремонтираните. Сестра ми две години ходят там, обстановката в тяхната стая не е точно такава, но пък плажът е на две крачки, буквално през пътчето. Стаята, за която ви говоря, е тъмна и поне за мен не много приятна. Но може вие да сте в по-приятни условия. Специално тази къща предлага собствени чадъри на плажа. Дворчето е много приятно. Сестра ми имаха някакви проблеми с топлата вода, от време на време нямаше. Но при вас може да не е така. Големият плаж не е организиран и става дълбок бързо, особено по средата, в двата му края е по-плитък. Понякога има вълни, защото е отворен. Малките плажове са много хубави, но са организирани, с барове и чадъри. Районът ни е любим, дори да има навалица, там не се усеща. Е, на някои от плажовете си става лудница, но те са едни от хай-хубавите, така че е разбираемо. Идете и съберете впечатления, ние две години ходим все там, тази година се отказахме, че е много пътуването. Ние ходим на едно друго студио, което е по-навътре и не е до плажа и съответно навсякъде сме с колата, казва се Евдоксия студио, много приятно къще, с хубаво дворче, но и там си има някои слабости. Има комари, само това му е гадното. По цял ден! Но на плажа няма Simple Smile. Като цяло мястото е много приятно, има много плажове, различни, плачето срещу къщата е спокойно и плитко. Гледката към връх Атон т големия плаж е удивителна. Но ако търсите някакви забавления, там няма да ги намерите. Има само няколко таверни в околността. Място за разходки - единствено по крайбрежната алея, но хора - не очаквайте. Очарованието му е в природата, в близостта на морето.Самото селце Сикия и отдалечено от вилната им зона. В него няма какво да се прави, освен на идете на пазар в неделя, има някоя и друга стара къща. Иначе - типично гръцко провинциално безвремие. Имаше много затворени магазини миналата година. Тази година очаквам още повече да е западнало. Повече разнообразие - в Сарти, на няколко километра от Сикия.Това е.

Общи условия

Активация на акаунт