На море в Гърция 2020 - III

• 48 489
  • 755
  •   2
Отговори
# 345
Сега попълних декларацията, върнаха ми само мейл за потвърждение.
От къде се получава този QR код?
Каква друга информация се посочва освен от къде, кога и с какво ще влезнеш? Интересно ми е как определят кого да тестват, защото разбирам, че е на база тази информация
3 имена , години ,номер на лична карта (паспорт), телефон ,номер на кола(ако си с кола)  , емайл, крайна дестинация.До колкото разбрах щяло да е на случаен принцип ,според номера на QR кода.Мен ме притеснява толкова лични данни да давам за цялото семейство...
Замислям се дали въобще да пътувам, ако са такива мерките.Само стрес, дали ще ни тестуват или не на границата още.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 16:11 от ilz3

# 346
А искат ли име на конкретното място, където ще отседнеш? Защото пак казвам....ако си без резервация!

# 347
Мисля, че беше по избор. Може да разгледате формата и като въведете произволни данни, ако не искате да попълвате вашите.

Да попитам колко кутии цигари са разрешени за внасяне? Ние не сме пушачи и никога не съм се интересувала, но наши близки питат.

# 348
Подобни декларации на хартиен носител попълвахме миналата неделя (21ви юни) на ГКПП Илинден на влизане от Гърция към България (изискано бе от българска страна).

# 349
  • София
Мисля, че беше по избор. Може да разгледате формата и като въведете произволни данни, ако не искате да попълвате вашите.

Да попитам колко кутии цигари са разрешени за внасяне? Ние не сме пушачи и никога не съм се интересувала, но наши близки питат.
4 стека на пълнолетен.
Ванилия, за всички членове на семейството ли попълни от един имейл? Егати, каква врътня ни отвориха.
А еднодневните екскурзии с цел плаж как ще ги осъществяват?

# 350

4 стека на пълнолетен.
Ванилия, за всички членове на семейството ли попълни от един имейл? Егати, каква врътня ни отвориха.
А еднодневните екскурзии с цел плаж как ще ги осъществяват?
според изискването, както го разбирам никак. Да, нищо драматично, както някой каза, но пък провалени пътувания със сигурност.

# 351
Да, всички с моя имейл, като за останалите пътници се въвежда само две имена и възраст, т.е. не се изисква номер на документ и др. лични данни.

На полето за място за настаняване изисква област, град и пощенски код, а име на хотел е по избор.

Някой разбра ли как се получават QR кодовете?

# 352
Някой разбра ли как се получават QR кодовете?

Нищо повече не трябва да правиш, получила си това, което и всички останали, не се притеснявай. Формата все още има доста бъгове за номер на полет, адреси и пощенски кодове. Имаше куп оплаквания от сутринта, които постепенно изчистват и QR кодове никой не е получавал.

# 353
Оффф ако не беше тоя финал на ЦСКА!!! Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue да потеглим още утре да си спестим щуротиите...

# 354
Вече го има официално в сайта на Външно: https://www.mfa.bg/bg/situationcenter/25879

# 355
Оффф ако не беше тоя финал на ЦСКА!!! Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue да потеглим още утре да си спестим щуротиите...

Тръгвайте! Не си заслужават главоболията за една калъфка. Blush

# 356

Тръгвайте! Не си заслужават главоболията за една калъфка. Blush
Ако зависеше от мен, потегляме веднага, но ММ има само едно удоволствие, не мога да му го отнема.

# 357
Оффф, и тая мярка ще е от ден до пладне.
Нашата почивка със самолет пропадна. Решихме, че въпреки всичко, не може да не си вземем гръцкото море, поне 10 дни. Ще пътуваме с колата до Бг, малко отмор там и сига-сига към Гърция. Не искаме много път, че байгън ще ни дойде. За това гледах по-наблизо, но не и в Северна Гърция.
Въпрос: Парга или Скиатос? Аз клоня към Скиатос. Парга ще ни дойде множко пътя, макар че е магистрала и второ, че спестяваме скъпия ферибот за острова.
За Скиатос, кой край да се позиционираме? Не искам тълпи точно сега, ама и да не е много пущинак. Да може поне спокойно да идем на таверна вечер пеша, заради ципурото и рицинката Sunglasses

# 358
  • Пловдив
То май тълпи няма никъде. Между Парга и Скиатос избирам Парга.

# 359
Значи, от това, което аз прочетох, разбирам, че тестването не е на случаен принцип, а след преценка в зависимост от информацията, която ние самите сме дали във формуляра. Това, което не разбрах, е дали във всички случаи се самокарантинираме или това е само за тези, на които са взети проби... Unamused

Общи условия

Активация на акаунт