На море в Гърция 2020 - III

• 48 489
  • 755
  •   2
Отговори
# 600
Дали ще може да се приберем към България през Маказа?

# 601
До колкото разбрах от всичко споделено, маски не ни трябват, но ако се наложи да посетя аптека за там трябва ли?
Маски не искат никъде, аптеки, супермаркети... Единствено в заведенията сервитьор ите са с маски или шлем. Навсякъде е много спокойно

# 602
  • София
Всички ли попълвате отделни декларации за всеки възрастен?

Всъщност ако чете някой вече преминал с декларация, да каже Simple Smile

# 603
Самоцитирам се, че с тия QR кодове стана страшно и другите питанки потъват много дълбоко.
Скиатос май няма да ми се получи. Дайте моля идея за някое  местенце около Волос(или по нагоре, но под Платамонас), което си заслужава. Реално досега в този район не сме ходили и не се ориентирам в имената на селцата, възможно е и да е споменавано, но не съм разбрала.
Единственото ми изискване е за плаж със ситен пясък, а не с камъчета.
. Всъщност каква е причината да не ви се получи Скиатос, аз имам резервация за Алонисос, до който се пътува със същия ферибот и да не се окаже, че не съм разбрал нещо. Скиатос е прекрасен, миналата година бях там

# 604
Някой има ли информация за ферибота керамоти-тасос? Декларации трябват ли, могат ли да се разпечатат и попълнят предварително?

# 605
Blackunicorn- Защото ще се наложи да отидем за по-малко време от предвиденото, и предвид че ферито е само мн рано сутрин - трябва да утрепем два дни на отиване и връщане в спанета във волос или другаде. Което прави почиването на самия остров твърде кратко. Това ме отказва.

Platanidia как е като селце?

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 12:40 от second

# 606
  • Благоевград
Някой има ли информация за ферибота керамоти-тасос? Декларации трябват ли, могат ли да се разпечатат и попълнят предварително?

В неделя 28-ми даваха декларации при качване- попълваш на ферибота.
На слизане никой не я потърси.

# 607
Гаден е плажът и изобщо най-близките до Волос не стават. От вътрешната страна на залива всичко е камъняк. За пясък - или на изток през планината към Папа Неро и Агии Саранда, или на юг към споменатите.

# 608
  • Сф
Декларациите за Тасос се оставяха вътре на бара във ферибота. Така ни казаха като ни ги даваха.

# 609
Гаден е плажът и изобщо най-близките до Волос не стават. От вътрешната страна на залива всичко е камъняк. За пясък - или на изток през планината към Папа Неро и Агии Саранда, или на юг към споменатите.

Лефокастро в края на плажа и след селцето на юг  има два страхотни пясъчни плажа. Paradise, преди Афисос, също е пясъчен, но има малки камъчета първите два метра на влизане.

# 610
Благодаря!

# 611
  • Пловдив
Змия, в Мецово препоръчвам https://m.facebook.com/pages/category/Diner/%CE%A4%CE%BF-%CE%9A% … 1661179544106296/

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 13:33 от jul

# 612
Лефокастро в края на плажа и след селцето на юг  има два страхотни пясъчни плажа. Paradise, преди Афисос, също е пясъчен, но има малки камъчета първите два метра на влизане.
Парадайз не го знам (т.е. знам го, но не съм ходила никога), но в Лефокастро сме почивали и са минали покрай пясък плажовете там Simple Smile Иначе аз много харесвам Паралия Рази, между Афисос и Лефокастро, заради спокойствието и естествената сянка. Но и той е чакъл. Да, доста плажове в района няколко метра навътре във водата стават фин пясък, но Лефокастро е и единственото място в Гърция, където съм виждала морски таралеж да лежи върху пясък. Имахме кепче и го върнахме на камъните Simple Smile беше много възмутен!

# 613
За Гърция имаше ограничение за броя на хората в един автомобил. Кое е актуално, знаете ли?

# 614
  • София
Благодаря Ви.
Не дочакахме препоръките.
https://maps.google.com/?q=39.769165,21.182970
Седнахме на това място. Бяхме първите клиенти за деня.
Много вкусно бе

Общи условия

Активация на акаунт