🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 210

"Шампион", 27 епизод

# 211
Маминия ,глези съпругата си.
Албанката намери златната кокошка и нема да я пусне и още чаавета ще роди.
Еми ,изостанахме ,то ще почне дизи сезона докато напишем сценария и пирата се появи и ни шашна отвсЕкъде.

Емиии ,припомни последно какво сме мъдрили че да го свържим с продължението. За риба ли ша одат ,я какво съвпадение с Чачовия репортаж:joy:

# 212
Скрит текст:
- Напълно сериозен съм - потвърди Толга и отвори пред нея малка кадифена кутийка в която имаше прекрасен пръстен специално за нея .... отказва ли се на такова предложение!?
     Фемии, и ние сме стигнали до предложение за брак! Joy Но Еда си я харесваме за Толга и трябва да й помогнем да вземе правилното решение, че се колебае.
    Джан е още в затвора. Чаках Грозденце да го измъкне оттам, но ако не побърза аз ще запретвам ръкави и ще го освобождавам, за да се появи с новата визия и в нашия сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye
    А  при Чачо и Мариса дрехите са все по земята. Joy Любов без край!

# 213
Еми как да го измъкна Джан, като не ви знам сценария.. Joy защо сте го вкарали точно "Моя" в затвора? Joy
Не ви ли е жал...Защо не вкарахте някой от "Вашите" а? Joy Много сте лоши!
Изкарвайте го вече.. Еми изкарай го от там!
Аз още като разбрах, че сте вкарали Джан в затвора и реших...че вашия сериал няма да го следя... !  : ((

# 214
Еми ,за предложението съм намислила нещо ,ама що ми се върти че ще ходят на яхтата и писах затова. Мариса и Чачо любов без край ,ама  и двамата хубави и страстни ,че сега рибаря се окепази.
Грозде ,на първа стр . в темата го има сценария . Да убием скуката.
Та ако имаш време,може да добиеш представа. Обаче ми е интересно кво мислиш за това изпълнение на яхтата ?
Чачо досега не е правил така ,какво му става ,любовта ли го промени с няква цел ли е ?Дуда е ясно че се възползва ,пък като се озъби е Ужасна акула.

Каквото ми измъдри мозъка ще пишем...

През почивните дни компанията прекара на морето с яхтата на братовчедите.
Мъжете ловяха риба ,а мацките фащаха тен и не им се пречкаха.
Мариса нафърли някой идеи за списанието на морска тематика.
Използваха добре уикенда. През деня си хапнаха сладолед и разходиха .На яхтата Чачо се доказа като истински Казанова с целувки . Ех ,признавам те ашкъм каза с усмивка Мариса.
Вечерта ,залез ,романтика .
Еда реши да остане насаме с нейния романтик и да каже да на предложението.
Излязоха навън да се полюбуват на гледката .
Еда тръгна да говори ,Толга я гледаше и погали нежно косите й .
Беше готова за отговор и да го изненада и изведнъж се чу изстрел във въздуха .
Леле ,какво става ,дойде братовчеда фанал пистолет .
Не знам от нерде се чу изстрела.?
Момичета заключете се вътре и не излизайте ще обиколим на близо.
Не ,няма да ги оставим сами опасно е ,ти иди обиколи аз ще стоя тук каза Толга.
Телефона звънна беше началника .
Момчета получихме анонимно обаждане да се махате от там ,може да е фалшиво но за ваша безопастност напуснете.
Това са или хората на Джан или някой нов вкаран в играта и мръсния бизнес.
Не знам .
Добре шефе махаме се ,да няма бомба .
Не казаха за това но побързайте.
Трябва да потърсим човека ,който стреля.
Взимаме набързо багажа и сме готови.
Момичета спкойно не се плашете.
Не нищо ни няма добре че няма пострадали.
Това е странно ,не ми харесва само един изсрел у въздуха,значи е било за сплашване . Ако искаха щяха да сртелят още разсъждаваха агентите докато пътуваха.
Пристигнаха но на всички им се доспа .
Утрото е по мъдро от вечерта!
Край на 11 епизод.

Емиии за онагледяване използвай гифките със сладоледа Гизем и Ча на яхтата и целуфана и тези хубавите с Толга и Нур.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 01:54 от femmi2

# 215
Еми как да го измъкна Джан, като не ви знам сценария.. Joy защо сте го вкарали точно "Моя" в затвора? Joy
Не ви ли е жал...Защо не вкарахте някой от "Вашите" а? Joy Много сте лоши!
Изкарвайте го вече.. Еми изкарай го от там!
Аз още като разбрах, че сте вкарали Джан в затвора и реших...че вашия сериал няма да го следя... !  : ((
     Грозденце, по нощите ме накара да се смея от сърце. Joy Обещавам, че още тази нощ ще направя и невъзможното, но ще изкарам "твоичкия" от затвора. И ще бъде още по-красив и сексапилен. Няма да е лошият герой. Ще избеля образа му, за да го оставя с черния потник. И ние искаме да му се радваме.
     Отрицателната роля ще остане за Бурак, а може да вкараме и още някой мустакат бандит.

Феми, сакън, не смей да приключваш 11 епизод, докато не измисля нещо за Джан. Или 12 епизод да започнем с освобождаването му.
   Момичета, помагайте, че Грозденце ще ни се разсърди и няма да пусне нова снимка с Мистър Грешен при нас!

# 216
Пускам ви един събуждащ се..сънен Джан, за Добро Утро, специално за вас момичета!

Еми Kissing Heart а така! Разбрахме се.. Joy

Феми какво мога да мисля за Чачо на яхтата.. Не му дреме на човека от нищо, лигави се с шаманката и си личи, че има добър апетит, яде на корем... да не му броя хапките..ама е крайно време да мине на диета!

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 03:07 от grozdence.

# 217
Здравейте, момичета!

"В две думи мога да сумирам всичко, което съм разбрал за живота: той продължава."
Робърт Фрост

Добро утро!
Желая ви  слънчев, усмихнат и весело намигащ летен ден!

# 218
Привееет през новата слънчева седмица.
Емиии ,маграритки си ни донесла Grinning

Измислихте ли нещо за Джан ?
Може да го измъкнем за добро поведение ,нали има такава опция доколкото съм чувала.
Еми:hibiscus: Имаме още епизоди да пълним и разкатаваме ,така че нищо не пречи в предстоящите да излезе от пандиза грешния бандит:joy:
Давай да приключваме този и почваме новия.

# 219
Здравейте!

"Безумие е човек да се моли на боговете за нещо, което е във властта му да постигне сам."
Епикур

# 220

Феми, ще се опитам до довечера да оформя 11 епизод и да го пусна в темата. Ти можеш спокойно да работиш по следващия епизод, а за да не скучаем ще пусна разказа си на 27 епизод от "Шампион".

Фърат спасява Елиф от куршумите на Думан. Но Елиф не се чувства добре и Фърат се обажда на Суна да дойде в дома на Яман. Суна се грижи за раните на Елиф.
     Зафер се моли на Селви да преосмисли решението си. Откровено й обяснява, че не е знаел срещу кого се бие, не е и предполагал, че младежът има нужда от пари и затова е влязъл в клетката.
     Селви е категорична – с тяхната връзка е свършено. Не иска да продължи живота си с човек, който я лъже и участва в този кървав спорт.
     Отчаян, Зафер се прибира вкъщи. Вижда кръв по плочките и ужасен се втурва в стаята. Вижда Елиф и останалите и гневът му нараства. Упреква момичето, че всички тези нещастия ги е донесла тя с появата си, че незабавно трябва да напусне дома му. Фърат се намесва, за да защити Елиф и тогава Зафер казва на приятеля си, че не иска да го вижда, че той е виновен за смъртта на баща му. Фърат го удря. Зафер е категоричен – Фърат и Гюнеш трябва да си тръгнат незабавно.

Всички са разстроени, а Фърат се чувства виновен за случилото се.
     Зафер отива в кафенето при Кадо и го моли да събере всички пари, които са им останали и да ги изпрати на семейството на пострадалото момче.
     Фърат обяснява тактично на Гюнеш, че на сутринта ще напуснат къщата на Яман. Детето е съкрушено, но приема доводите на баща си.
     На сутринта, преди да тръгнат, Фърат решава да види Елиф. Стаята е празна и боксьорът веднага разбира, че Тансел е отвлякъл Елиф.

Фърат се обажда на Кадо, за да разбере къде може да е отведена Елиф и се втурва сам отново да я спасява.
Зафер не желае да чуе сестра си, нито Кадо, че Фърат е в опасност, че е отишъл сам при Тансел. Но в халето от ножа на похитителите го избавя Зафер. Фърат е изненадан, неговият приятел, въпреки гнева си пръв се притичва на помощ.

# 221
нашият Шампион

по кафе с грешния Йози по баклава  , за разлика от Аман моралистите ние го предпочитаме горещооооо и сексиии Stuck Out Tongue Winking Eye

Грзодеее идваш ли с нас на бар , да избухнем с диджея нали знаеш нерде се намира Joy
 ще срещнем и другите красавци ще пием коктейли,шаманката кат захапе пирата  нЕма пускане Imp албанката ще държи под око мъжа си , само Джан е свободен:joy:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=0ZCoQ6mvBNA& … ;feature=emb_logo

гифките са от Джановата тема от Грозденцето Hug

SunglassesSunglassesSmile

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 10:47 от femmi2

# 222
Феми сядаме на бара..и не могат да ни мръднат от там и с кран Joy цял век ще стоим там..нахални, като конски мухи Grinning

Ето го..идва да ни обслужи на бара сексито Sunglasses Grinning

# 223

Феми, Грозденце, уредихте се вие на бара при Джан и няма мърдане.
     Дръжте под око момчето, че не е за изпускане. Красавец!
     А аз следя авоарите на Толга, Joy че много взе да се отпуска в подаръци за съпругата. Ще му се стопят милионите! Stuck Out Tongue Winking Eye Не ми даваше мира марката на колата, която е купил на любимата. Намерих я! Любимият ми джип!

📌3 милиона лири инвестиции в гаража на Толгахан Сайъшман.

📍Толгахан Сайъшман, който има щастлив брак с Алмеда Абази развърза кесията си.

📍Толгахан Сайъшман купи джип  последен модел за 1 милион 700 хиляди TL.

📍Той подари на жена си модел от 1 милион 300 хиляди TL от същата марка.

📍Регистрационният номер носи надписа „ЕТА“ (Ефехан-Толгахан-Алмеда), който се състои от инициалите на неговото семейство.

📍Толгахан Сайъшман има 2 мотоциклета в гаража на своята 8 милиона TL вила в Бейкоз.

# 224

Емиии , това от къде е  с очилата от Лалето ли ?Rolling Eyes

Грозденцето ша черпи  турско кафе   и сладки ,щото  по - късно вечерта ще измъкна  нейния от пандиза.

Гизем Караджа в объективе Джема Талу
добър  в работота си фотографа , щракал е много звезди.

Тази вечер започва Сблъсък , аз ще го гледам.
 Кадир губи с- вото си в атентат на футболен мач и после се обвинява че ги е завел.Режисьор е Улуч Байрактар , който го бива много в екшъните. Чачо е работил с него.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 11:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт