🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Привет! Hug

Това е принц Мехмед от ВВ, големия син на Хюрем, който почина от шарка като юноша.. После не знам къде е играл : ))

# 241

Софи, Грозденце, благодаря за информацията! Не е за изпускане и принцът!
     Откъде се "пръкнаха" толкова красиви актьори. Станах разногледа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Nature Boom Грозденце* благодаря за инфото,звучи добре - принц Мехмед
ако има фото по шорти,ще е още по-добре..
да преценим става ли за клуба на красавците*
Joy

конкуренцията става гореща
но е далеч от Грешния мистър..
Stuck Out Tongue Winking Eye

и боксьора - романтик Joy

Kissing Heart

# 243
Nature Sunrise Nature Sunny Nature Sunny
Сряда - 1 Юли*

Nature Boom

Nature Boom

Скрит текст:

Notes Nature Sunny

# 244
Здравейте!

"Всичко, което искаш, се намира от другата страна на страха."
Джордж Адаир

Принц Мехмед ми прилича на този актьор. Ако е същия съм го гледала в ''Част от мен'', играеше племенника на главния герой.

# 245
Здравейте, момичета!

Uriah Heep - July Morning

Аз бях там в една юлска утрин,
търсех любов,
с магията
на новото зазоряване
и с прекрасното Слънце
Под звуците
на първите птичи песни.
Скрит текст:
Дома си оставих
по средата на бурята
и на нощта зад мен,
и на моя собствен път.
Със деня идваше решението -
ще търся теб!

Търсех любовта
на странни места,
не остана камък,
който да не преобърна.
Трябва да са били сигурно повече
от хиляди лица,
но никой, не чувствах
като огън, който гори.
В моето сърце, в моите мисли, в моята душа.

Там аз бях във юлска сутрин,
за да търся любов,
с магията
на новото зазоряване
и с прекрасното Слънце
Под звуците
на първите птичи песни.
Дома си оставих
по средата на бурята
и на нощта зад мен,
Да, и на моя собствен път.
Първото юлско утро, July Morning,  и песента на Uriah Heep, създават  уникално усещане – лято, свобода… Дори и в епидемия. Да се насладим на мига, да не пропускаме шанса да бъдем щастливи!

Слънчев, успешен, красив и късметлийски  месец на всички Ви!
Усмихнато и цветно да е днес ..

Софи, благодаря ти за чудесния музикален поздрав!
"Всичко, което искаш, се намира от другата страна на страха."
Джордж Адаир

Цеце, благодаря и на теб за вдъхновяващите цитати!

# 246

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Скрит текст:

Yum  Wine Glass

Heart Eyes

Flowers Bouquet Момичета* да ви е приятно,вкусно и прохладно!Hands Ok Hand

# 247

Софи, макар и със закъснение да внеса и аз малко настроение с неповторимия Ийт Козан и най-красивия боксьор Фърат Бюлюкбаши - Кафкас

Сериалът „Шампион“ първо ще ни зарадва, а след това ще ни разстрои.

28 епизод от поредицата „Шампион“ ще излезе утре, 2 юли. В тази серия щастливите сцени отстъпват място на разочароващите. Играта на Тансел във връзка с Кафкас ще развали настроението на всички.

Поредицата с Толгахан Сайъшман в главната роля ще приключи следващата седмица. Проектът беше планиран за един сезон, а финалът му се очакваше след 33 епизода.

През юни снимките на „Шампион“ се възобновиха, а публиката гледаше към екраните. Информация и подробности за 28-ата серия, заедно с нейните фрагменти, продължават да идват. Суна и Фърат са щастливи, но Тансел е на път да унищожи това щастие. Кафкас ще бъде дисквалифициран за употреба на допинг. Бруталните манипулации на Тансел ще накарат публиката да прокълне всичко на света. Суна ще приеме предложението на Фърат, което ще вбеси Тансел.

# 248
Здравейте!

Да мечтаеш не е загуба на време, а зареждане на душата...

Софи, прекрасна почерпка, снощи нямах възможност да си взема, но с удоволствие ще закуся с тези вкусотии.

# 249
Здравейте, момичета!

Добро утро!
Пожелавам ви днес да раздавате усмивки и добро настроение, за да усмихнете деня и той да ви се отблагодари с прекрасни моменти и много радост!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е...

# 250

"А усетиш ли мъничка възможност за щастие след толкова мрачен период, трябва да се вкопчиш в глезените на щастието и да не се пускаш, докато не те извлече по очи от калта – това не е егоизъм, а задължение. Даден ти е живот; твой дълг е (и също твое право като човешко същество) да намериш нещо красиво в живота, без значение колко е крехко."
Елизабет Гилбърт

# 251
Здравейте !
Грабвам си от почерпката .
Нов юлски месец Nature Sunny
Еми,се готви за довечера с и аз те обичам доктор Joy

Рибаря се е върнал в Истанбул.
Има ново фото с аркадаши на една маса.
Рускините ме разсмяха с коментара стои на диета и страда JoyHamburger
В чинийте има диня ,пъпеш и черешки.
Вижда се и смартфона на Ча. Брадата го загрозява и е бухнал. Като се втали ще се оправи.
Дано се вземе в ръце докато почне пирата. Кога никой нищо не казва.

# 252

"А усетиш ли мъничка възможност за щастие след толкова мрачен период, трябва да се вкопчиш в глезените на щастието и да не се пускаш, докато не те извлече по очи от калта – това не е егоизъм, а задължение. Даден ти е живот; твой дълг е (и също твое право като човешко същество) да намериш нещо красиво в живота, без значение колко е крехко."
Елизабет Гилбърт

Цеце, много ми хареса цитата и снимките, с които си онагледила. Наистина Ийт Козан намери щастието в лицето на Нур. Силната и безотказна любов победи.
     За Фърат Бюлюкбаши щастието е усмихнатото лице на Гюнеш. Нищо друго за него няма значение. А дали Суна ще оправдае очакванията му, ще го възнагради ли и с щастието да обича отново - ще видим в останалите няколко епизода.

Феми, ще трябва май да свикваме с новата визия на Чачо. Няма скоро да видим "Аполона" у него. Но пък си имаме стари снимки - ще си ги премятаме тях.

# 253

"Търсим щастие навсякъде, но сме като прословутия просяк на Толстой, който прекарал живота си върху гърне със злато и се молел за дребни пари на всеки минувач, без да подозира, че богатството му е точно под него през цялото време. Твоето съкровище – твоето съвършенство – вече е вътре в теб.

Но за да го поискаш, трябва да напуснеш забързаната суматоха на ума и да изоставиш желанията на егото, за да навлезеш в тишината на сърцето."

Елизабет Гилбърт

# 254

Общи условия

Активация на акаунт