🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 15 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета!

"Да правим това, което обичаме, ни прави свободни.
Да обичаме това, което правим, ни прави щастливи."

Нека се събуждаме с усмивка и надежда, че ни предстои един страхотен,
ползотворен и богат на нови емоции ден!
Слънчево настроение и прекрасен ден!

# 391
Емиии:hugs: ще те помоля да пренесеш гифки от нашата тема от сезон 4 на Защитника. През телефона е сложно да го направя. Вече е достъпен и руското разузнаване ще го докопа за гледане.  Разкошен е небрежно фърли кухнеската кърпа и пристъпи към действие Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 14:22 от femmi2

# 392

„Шампион” епизод 29
Резюме

Имайки предвид изявлението на Зафер, на заседание на комисията беше решено, че Фърат приема наркотици, без да го осъзнава! С изявлението си Зафер успява да повлияе на решението, но в същото време жертва кариерата си. Съветът завинаги отнема лиценза на Зафер.

Несли и Керем изпадат в паника заради червените петна, които се появяват по тялото на Гюнеш и бързат  да намерят Суна! Плановете на Тансел да се ожени за Суна пропадат. За да си отмъсти, Тансел припомня старите дългове на бащата на Суна и изважда всичко, което трябва, за да отнеме всичко от момичето. Керем  получава призовка от Тансел.  Изпада в ярост и веднага отива при него, Несли не можа да го спре!

Фърат, изчистил  името си пред комисията по допинг, отново договаря мач с Дука. Мачът ще се проведе в Париж без зрители. Фърат, заедно със Зафер и Кадо, не губи време, възстановява тренировките.
Междувременно петната по тялото на Гюнеш не преминават. В тестовете, проведени от Суна, очевидно нещо не е наред.  Суна говори за това със Зафер, тъй като има съмнения дали да говори за състоянието на Гюнеш  преди мача на Фърат.
 Фърат, заедно със Зафер и Кадо лети до Париж, не подозирайки нищо за състоянието на Гюнеш.
 На пресконференцията в Париж Зафер пише на Суна, за да разбере за състоянието на Гюнеш, но тя не вижда  SMS-а ... В същото време тя получава горчиви новини относно Гюнеш!

Феми, в следващия си пост ще пусна гифките от вашата тема. Бях забравила за резюмето на 29 епизод, затова побързах да кача първо него и новите снимки.

# 393
Днес е денят на Шампион . Гюнеш пак ли ще се разболее ,не е ли излекуван?
От какво страдаше горкото?
Малкия Емирчик е сладурче Heart Eyes
Приличат си и с Толга външно,така са го подбрали.Имат много талантливи дечица.

# 394

Ето това е Чачо, когото харесвам! И в образа на Хакан е невероятен!

Хакан се вихри като Казанова, а Кафкас упорито тренира! Предстои му решителен мач!

Феми, чакам с нетърпение днешния епизод на "Шампион", за да разбера и аз какво ще ни поднесат сценаристите! Гюнеш беше излекуван от наследеното от майка му заболяване. В 28 епизод по тялото му се появи обрив, Несли и Керем доста се изплашиха, а аз предположих, че е шарка, характерна за децата. От резюмето разбирам, че Гюнеш пак ще има сериозни здравословни проблеми. Вече взех да се ядосвам - повторението на суматохата около здравето на Гюнеш става досадно. Дали пък сценаристите не са решили да го принесат в жертва, за да има драма, сълзи и погребение в края на сериала. (Тогава вече ще вкарат този нестандартен сериал в шаблона на турските сапунки).  

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 15:53 от Emiliya

# 395

Heart Eyes красивите любимци* Sleeping

# 396
     Софи, наистина са ни красиви любимците! Дори замислена Амине е прекрасна! Не намерих никъде информация дали нашата сладурана вече е в Турция. Надявам се да пуска повече снимки, за да радва феновете си. Време е да я видим и с малката Еда в ръце.

# 397

Еми, да те подкрепя, защото чакам да чуя впечатления от новата серия на "Шампион"

# 398
Цеце ,ще се възползвам от почерпката за всички за празника днес на мама. Да ми е жива и здрава и все така силна.
Heart Eyes

Като разредите и не ми се доспи ще кажа и за Хаканчо.
Еми ,може и да има нужда от валидол ако чуе и аз те обичам доктор:joy: Албанката ша е доволна че нема целувки и стоят на разстояние ,е има и разходки прегърнати в парка.

# 399
Феми, да ти е жива и здрава мама. Ще сложа и напитки вместо теб.

# 400

Цеце, благодаря за чудесните тортички! От напитка също имам нужда, че нощес ще гледам епизода с превод. Нищо не мога да споделя в момента, дори не разбрах от какво е болен Гюнеш. Но пък се наслаждавах на много добрата игра на актьорите.
    А в Толга се влюбих за пореден път! Kissing Heart Невероятен е, с такава лекота пресъздава образа на боксьора, професионалист във всяко отношение! Толкова добре изглежда, такова спортно тяло и осанка - оставя ме без дъх.

Феми, да е жива и здрава майка ти, а ти да я слушаш и да й помагаш!
     От валидол в момента нямам нужда, че на Суна не й обръщах внимание. Заплеснах се по Фърат и белите му тениски на добре сложеното тяло.
     Изгледах фрагмента на 30 епизод - може и последен да се окаже.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:52 от Emiliya

# 401
Здравейте!

"През цялото време търсиш сили и увереност някъде отвън, а трябва да ги търсиш в себе си.
Те винаги са били там."

Зигмунд Фройд

# 402
Здравейте, момичета!

“Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него.“
Мери Енгълбрайт

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

# 403
Хайде давайте по студено питие в горещината и едни горещи мъже за прохлада под душа и ваната.
Като се добера до компа и аз ще метна нещо.

Поредното чесане на клавиши за Чачови проекти е че Тимур Саваджъ е предложил участие в проект. Снимките ще са в Мадрин. Засега Ча не е дал отговор ,вероятно ще откаже. Как са добрали до инфото все едно продуцента им е вденал сумата за участието му. 200 хил. т.л.
Много искал ЧУ да го привлече .
От всичкия турски гювеч дето забъркават около него все нещо ще нацелат .
Първо да разберем дали наистина се е отказал от пирата?Rolling Eyes
Търпение.... ще се разбере но на маймуни ни прават Imp
И филм юли ще снима по инфо.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 14:59 от femmi2

# 404

Феми, докато Чачо си играе на котка и мишка с феновете и техните нерви, "Мистър Грешен" упорито се налага и печели милиони симпатии. И аз тръпна в очакване на 3-ти епизод на тази романтична и невероятно изпипана продукция. Много добре подбран екип, интересен сценарий, великолепни сцени и ... Джан, както винаги ексцентричен и различен. С Йозге - невероятно партньорство. Галят окото, приковават погледа и те усмихват, забавляват и размечтават!

Да прибавя и капитан Кенан, за да засиля харизмата.

Общи условия

Активация на акаунт