Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Камелия, ние си взехме апартамент около Таксим, тъй като не трябва да сме в клиниката всеки ден а тази част на Истанбул ни привлича повече, а едно такси до болницата излиза около 15 лири, може и да се използва обществен транспорт, който не е хич зле тъчук. През airbnb можете да намерите много изгодни апартаменти, нашият е около 25 евро на вечер. Хубавото е, че имат кухня повечето апартаменти и не е необходимо да ядем непрекъснато навън.
Давам ви идея, ние сме от 10 дена тук и съм много доволна Simple Smile Ако търсите малко по- модерен квартал, който е страхотна изходна позиция за разходки, мога да ви препоръчам cihangir или Karaköy. Успех!

Здравейте! Всеки ден излиза нещо ново. Чудихме се дали този месец или септември да почнем стимулация, но като гледам септември няма да са по-добре нещата. Решихме да не отлагаме. Сигурно другата седмица с цикъла ще заминем за Турция. Мислим през цялата стимулация да останем в Истанбул, не ми се рискува с тази карантина. И на връщане ще си пуснем PCR тестове. Не ми се иска 2 седмици да останем в хотелска стая. дали няма някакви апартаменти в близост до Бахчеджи?

# 391
Здравейте! Ние утре сутринта рано ще тръгнем на път, понеже имаме първичен преглед в 13:00 часа в Бахчеджи. Смятаме още същия ден да се върнем. Пътувал ли е някой само за един ден вТурция? Понеже няма да можем да си пуснем PCR тест за 1 ден, ще се опитаме на връщане на границата да го направим.Чух, че има и друга опция- връщате се в България, налагат ви карантина, но в рамките на 24 часа си правите тест в Бг и, ако е отрицателен, ви вдигат карантината. Много съм притеснена, дано да ни се размине карантината.

# 392
Камелия, ние си взехме апартамент около Таксим, тъй като не трябва да сме в клиниката всеки ден а тази част на Истанбул ни привлича повече, а едно такси до болницата излиза около 15 лири, може и да се използва обществен транспорт, който не е хич зле тъчук. През airbnb можете да намерите много изгодни апартаменти, нашият е около 25 евро на вечер. Хубавото е, че имат кухня повечето апартаменти и не е необходимо да ядем непрекъснато навън.
Давам ви идея, ние сме от 10 дена тук и съм много доволна Simple Smile Ако търсите малко по- модерен квартал, който е страхотна изходна позиция за разходки, мога да ви препоръчам cihangir или Karaköy. Успех!

Здравейте! Всеки ден излиза нещо ново. Чудихме се дали този месец или септември да почнем стимулация, но като гледам септември няма да са по-добре нещата. Решихме да не отлагаме. Сигурно другата седмица с цикъла ще заминем за Турция. Мислим през цялата стимулация да останем в Истанбул, не ми се рискува с тази карантина. И на връщане ще си пуснем PCR тестове. Не ми се иска 2 седмици да останем в хотелска стая. дали няма някакви апартаменти в близост до Бахчеджи?

Благодаря, redberry! Много полезна информация:)

# 393
За тези, които разчитат на тестовете на границата!
Днес ни казаха, че имат проблем и резултатът ще стане след 5 дни... Не знам до кога ще е така.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 22:02 от Лорина

# 394
  • Пловдив
Здравейте, какви изследвания трябва да пуснем преди заминаването за Турция  за започване на стимулацията?

# 395
Здравейте, какви изследвания трябва да пуснем преди заминаването за Турция  за започване на стимулацията?
Пишете на вашия координатор,той ще ви даде пълен списък с изслвдвания!

# 396
Здравейте смели момичета, пиша за първи път. Първото ни идване в Истанбул беше в петък на 8 август, в Момарт. Предния ден направихме пср тестове в Рамус. Като пристигнахме в клиниката ги разпечатахме. Започнах стимулация. Взех лекарства за още три дни и се върнахме на същия ден в БГ, на границата оставихме тестовете на лекарката. Вчера вторник 11.08 пак на преглед и сега останахме, защото започват да ме викат през два дни да ме следят. Има още много български двойки, които са заедно с нас в момента на лечение. Ние сами си организирахме престоя, малко набързо намерихме през airbnb нещо като студио с много любезен и отзивчив домакин на 30 мин пеша от клиниката, но пък цената е изгодна около 25 евро. Търговска зона, много магазини и заведения. Паркирането е трудно, но домакина на апарт хотелчето ни съдейства. Другите двойки са в хотел Orya, съвсем близо до клиниката, но пък цената е двойна. Имат паркинг към хотела срещу 15 лири на ден. Незнам за на връщане дали ще успеем да се справим с тестовете в държавната болница тук, които били по евтини. В краен случай има опция, като се приберем веднага правим тестове, на следващия ден ги пращаме на рзи-то и ни освобождават. Пожелавам успех на всички ви по този трънлив и изтощителен път, дано всички имаме късмет 🍀 и скоро да гушнем така мечтаните от всички нас здрави бебчета 👼. Благодаря на всички, които споделяте впечатления и давате съвети, наистина е от голяма помощ всеки един пост.

# 397
Здравейте. Очертава се да ходя за 1 един ден до Бахчеджи с автобус. Как процедирате в този случай? В Аджибадем ли да пусна теста? Видях, че цената там много се е вдигнала. Като съм с автобус може ли на границата да си го направя?
От РЗИ ми отговориха, че трябва да предоставя резултата до 24 часа, а прочетох, че той излиза за 25.
Чудех си дали няма вариант да признаят тест направен в Бг преди да тръгна за Турция, ако до прибирането не са изтекли 72 часа? Но мисля, че така не става.
Ако някой има опит нека сподели.

# 398
Само за 1 ден не знам как ще стане това .Теста направен в бг на тръгване не е валиден , или оставате още 1 ден в турция и си правите там и чакате резултата , или се прибирате карантинират ви пускате си теста тук и като е отрицателен ви разкарантинират

# 399
Привет, момичета! Ние този понеделник пътувахме с кола до Бахчеджи. Понеже ходихме само за първичен преглед, първоначално смятахме да се върнем същия ден и да пуснем теста навръщане на границата или в Бг. Докторът поиска и консултация с уролог, но същия ден урологът бил в другата клиника, затова ни записаха час за него на следващия ден. Така, че се наложи да пренощуваме в Турция. Мисълта ми беше за PCR теста, направихме го в една болница, с която Бахчеджи имали споразумение и цената е 220 турски лири на човек за техни пациенти. Организацията е много добра, координаторката ни записа предварително час, след което отидохме и минахме без да чакаме, резултата излезе на другия ден, понеже направихме теста следобед. Обясниха ни, че ако бяхме направили теста сутринта, резултата щял да излезе до края на работното време. Така минахме безпроблемно границата.

# 400
Привет, момичета! Ние този понеделник пътувахме с кола до Бахчеджи. Понеже ходихме само за първичен преглед, първоначално смятахме да се върнем същия ден и да пуснем теста навръщане на границата или в Бг. Докторът поиска и консултация с уролог, но същия ден урологът бил в другата клиника, затова ни записаха час за него на следващия ден. Така, че се наложи да пренощуваме в Турция. Мисълта ми беше за PCR теста, направихме го в една болница, с която Бахчеджи имали споразумение и цената е 220 турски лири на човек за техни пациенти. Организацията е много добра, координаторката ни записа предварително час, след което отидохме и минахме без да чакаме, резултата излезе на другия ден, понеже направихме теста следобед. Обясниха ни, че ако бяхме направили теста сутринта, резултата щял да излезе до края на работното време. Така минахме безпроблемно границата.

Mrpeteva, здравейте!
1. Как се казва болницата в която правихте теста?
2.На какво разстояние е от Бахчеджи ?
3.Ако сте ходили с личен автомобил до там, имаше ли къде да паркирате?
Благодаря предварително за отговорите!

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 14:52 от Кris_80

# 401

Резултатите след колко време са готови, че скоро и ни е ще пътуваме за трансфер и не ми се ще да имам притеснения на границата на връщане .

# 402
  • Пловдив
Здравейте и успех на всички.!  По закон като работиш имаш отпуска 20дни. Освен тях имаме ли право да ползваме допълнително дни за отпуска за инвитро процедури,?

# 403
# 404
Здравейте момичета! Моля да споделите, къде си правите в събота и неделя PCR  тестовете в София. Ако някой знае лаборатория в района на Габрово или Плевен, също ми е ОК ( става въпрос за събота и неделя).

Общи условия

Активация на акаунт