Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 10

• 49 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Аптеката която е до Shell бензиностанцията слиза се по едни стъпалца на долу.
Да и ние от там ги взимаме.

# 436
Благодаря Ви за бързият отговор. Приятен ден.

# 437
Здравей момичета и успех на всички има ли някой в Бахчеджи в момента за подготовка на стимулацията или трансфер? Ние сме тук за стимулацията и сме 10 дни, дайте идеи, къде да отидем и какво да разгледаме?

Ние сие от 18.08 тук , само че в друга болница но това няма значение , тук е канска жега , денем просто не се седи на улицата , че и трябва да си с маска . максимум успявам 1-2 часа нещо да свърша , и оо по магазините . Вечер в 6-7 имам инжекции така че от днес и вечер не излизаме че пък има трафик. Преди да влючат инжекцията в 7 излизахме до Света София , Галата , Моловете, И такива неща , Искахме да идем и в азиатскатв част но няма как . Сутрин сме мотляви . и докато се натуткаме стане жега , и после да не изпуснем инжекциите та не сме ходили .

# 438
Аптеката която е до Shell бензиностанцията слиза се по едни стъпалца на долу.
И ние сме ги купували от там.
Здравей момичета и успех на всички има ли някой в Бахчеджи в момента за подготовка на стимулацията или трансфер? Ние сме тук за стимулацията и сме 10 дни, дайте идеи, къде да отидем и какво да разгледаме?
Можете да отидете до Таксим, годино е. Може към стария град Балат, улиците са много красиви, възхитих се на красотата.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:45 от AnMary

# 439

Отидете в най-големия аквариум Аква флория в Истанбул. С метрото по линия Мармарай сте точно там,спирка  Florya .
https://www.istanbulakvaryum.com/tr

# 440
В Истанбул при първата стимулация вървяхме по 10-12 км на ден ☺ Толкова бях възхитена от колоритността на този многолик град. Имахме план за всеки ден, тъй като стимулационните инжекции трябваше да слагам всеки ден между 13 и 14, носехме ги с нас. Слагала съм по пробни, тоалетни, клатушкащи корабчета....Ах, само като се сетя, беше прекрасно време, приехме го като почивка и това помогна да не мисля много много Simple Smile Идеи за посещения са: Долма Бахче ( любимият ми дворец), Топ капъ, Джамията Света София и срещу нея синята джамия. Може да се съчетае с вечеря на последния етаж в един от хотелите в близост. ( Seven hills ако не се лъжа). Гледката е невероятна! Разходка и вечеря по Босфора с корабче.С автобус от Бешикташ можете да хванете посока Бебек и да стигнете по протежение на канала до втория мост и след това пеш по крайбрежието, яхтите са мн романтични Wink  Разходка по Лалели, съчетано с шопинг на Капалъ чарши. Площад Таксим и ул. Истикля разбира се, както и Кулата Галата или както там се казва. Желязната църква “ Св. Стефан”, единствения православен храм в Истанбул. Принцовите острови, невероятни!  Миниатюрк парк и Венеция мол...... От Азиатската част стигнахме само до двореца Бейлербей и прословутата кула, която в момента е ресторант. Истанбул е необятен и винаги с удоволствие ще се връщаме там. Страхотна храна, особено десерта кюнефе!
P. S. Задължително идете на небостъргача Сапфир сеир, то е и мол. На последния етаж се вижда целия “ Стамбул”. А долу има едни кюфтаци на Юсуф.... мъжа ми беше влюбен в тях, за смешни пари. 😂
Желая ви приятен престой и разбира се успех в крайната цел! ☺

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 07:03 от az_alexa

# 441
много яко расказахте Simple Smile аз само 1 въпрос имам , как носихте инжекциите с вас като например на мен ми казаха изрично в хладилник ,  а и даже ми ги продадоха с лед ?

# 442
много яко расказахте Simple Smile аз само 1 въпрос имам , как носихте инжекциите с вас като например на мен ми казаха изрично в хладилник ,  а и даже ми ги продадоха с лед ?

Беше юли месец, стимулацията ми беше с Гонал и Мерионал. Никой не беше ми ги продавал с ледени блокчета. Единствено тригиращата Овитрел беше с изрично ледено блокче. Иначе си ги съхранявах в хладилник и излиахме след закуска около 11ч. Носила съм и смесени, правила съм и смесване навън. Не се отрази на крайния резултат- всички наблюдавани Я бяха зрели и оплодени.

# 443
В Истанбул при първата стимулация вървяхме по 10-12 км на ден ☺ Толкова бях възхитена от колоритността на този многолик град. Имахме план за всеки ден, тъй като стимулационните инжекции трябваше да слагам всеки ден между 13 и 14, носехме ги с нас. Слагала съм по пробни, тоалетни, клатушкащи корабчета....Ах, само като се сетя, беше прекрасно време, приехме го като почивка и това помогна да не мисля много много Simple Smile Идеи за посещения са: Долма Бахче ( любимият ми дворец), Топ капъ, Джамията Света София и срещу нея синята джамия. Може да се съчетае с вечеря на последния етаж в един от хотелите в близост. ( Seven hills ако не се лъжа). Гледката е невероятна! Разходка и вечеря по Босфора с корабче.С автобус от Бешикташ можете да хванете посока Бебек и да стигнете по протежение на канала до втория мост и след това пеш по крайбрежието, яхтите са мн романтични Wink  Разходка по Лалели, съчетано с шопинг на Капалъ чарши. Площад Таксим и ул. Истикля разбира се, както и Кулата Галата или както там се казва. Желязната църква “ Св. Стефан”, единствения православен храм в Истанбул. Принцовите острови, невероятни!  Миниатюрк парк и Венеция мол...... От Азиатската част стигнахме само до двореца Бейлербей и прословутата кула, която в момента е ресторант. Истанбул е необятен и винаги с удоволствие ще се връщаме там. Страхотна храна, особено десерта кюнефе!
P. S. Задължително идете на небостъргача Сапфир сеир, то е и мол. На последния етаж се вижда целия “ Стамбул”. А долу има едни кюфтаци на Юсуф.... мъжа ми беше влюбен в тях, за смешни пари. 😂
По същия начин бяхме ние. Толкова много обикаляхме,но не смр оставали за целия престой. А за по няколко дни и обратно. Но толкива много ми харесва Истанбул,че винаги бих се връщала там. Въпреки,че беше като екскурзия за нас,аз винаги се притеснявах,защото съм си такава. Успех на всички.

# 444
Аз си мислех, че ние сме луди вървейки по 17 км. на ден по време на стимулация, то имало и други😀

# 445
Точно така и аз ги изкарах двете стимулации. Вечерната в 6 си я боцвах къде ли не, в тоалетната на парк Емирган, че и е тоалетната на метрото Мармарай  се случи...С лед в себе си. На последния преглед преди пункцията а Карликая вика, пазете фоликулите, кротичко . И ние си казахме, еми айде една лека разходка до Бостанджъ. Та като се опънахме по крайбрежната, после по Багдад, търговската улица, и така, 22 000 крачки. А уж за малко... На другия ден почивах и следва пункцията, вместо очакваните 6 извадиха 8 фоликули, 6 зрели...

# 446
не знам аз съм в момента на гонал и  цетротайд , и двете са ми продадени изрично с голямо количество ледени блокчета , и ми казаха че се държат в хладилник .и за това ние никъде не се расхождаме в такива количества защото инжекцията ми е едната в 6 другата в 7 а преди това тук е ужасяваща жега и с тази маска е кошмар . Гледаме и да сме навреме за инжекцията в нас.Аз не бих и посмяла да си я бия по общественни тоалетни и метра , мърсотия , че и сега с тоя вирус още по зле даже не бих се и качила в автобус или метро .

# 447
Наистина ли всички носят маски в момента? Преди 2 седмици 2/3 от хората не носеха както трябва, само на закрито и транспорта. Ние с метрото си пътувахме. Може да са затегнали нещата сега.
Аз винаги, и преди пандемията си нося в чантата салицилов спирт и час по  час си обтривам ръцете с него, и зоната около носа и устата, пристрастена съм. Но за боцванията не съм се притеснявала, нищо от нужните ми неща не е имало контакт с друго освен моите вещи. Че даже и в автобуса за София на почивка ми се наложи да си сложа едната доза. А съм човек, на който първата работа в стаята в хотела е да  избърше със спирт дистанционното на телевизора, пак преди пандемията това...

# 448
в момента всички носят маски навсякъде и е ужасно , предвид 32 градуса на сянка. Съответно аз не бих тръгнала да скитам с лекарства на улицата в тая жега , предвид че изрично е посочено да седи в хладилник и се продава с лед .Ама всеки сам си взима решения за себе си Simple Smile

# 449
Пропуснах да уточня, че аз в мини хладилна чантичка си ги носеха с контейнерите с лед, а и съм си сменяла леда в случайна аптека, давам им моя и те ми дават нов (сега едва ли биха го направили в предвид ковида). Звучи сложно, но не е, но аз лично съм свикнала много с пътувания и всякакви адаптации, на момента ги измислям нещата и отреагирам.
 Но разбира се, всеки си преценява, аз просто споделих своя опит.

Общи условия

Активация на акаунт